PDA

View Full Version : בעיה טכנית - נתפס הגז(בעיקר בניוטרל) - HGT 01

avigabso
04-06-08, 03:49
שלום לכולם,
ברשותי פונטו HGT 2001.
אתמול בערב נסעתי ולפתע (לאחר שהסל"ד היה גבוה בעקבות לחיצה על הגז) , שמתי לב שהגז כאילו נתפס אבל לא בדיוק...
כשהאוטו בניוטרל בין ההילוכים - הסל"ד עולה במהירות כאילו ממש לוחצים על הגז בחוזקה.
כשהאוטו נכנס להילוך הוא קופץ חזרה למטה אבל עדיין עולה באיטיות , כאילו הגז נלחץ אבל ממש בעדינות כשהאוטו בהילוך , וממש חזק כשהאוטו בניוטרל.
האם למישהו יש מושג מה הבעיה ?
אני חייב ללכת למוסך בשביל זה ?
זה כבר קרה לי לפני חודש בערך (גם לאחר לחיצות גז קצת...) והסתדר לבד לאחר כמה שעות שהאוטו היה כבוי. אני מקווה שמחר בבוקר שאניע את האוטו הבעיה תסתדר שוב , אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה מקור הבעיה וכיצד לסדר אותה ?
אם צריך ללכת למוסך , לאיזה מוסך אתם ממליצים ללכת (באזור המרכז)?
פשוט קניתי את האוטו לא מזמן ואני לא כל כך בעיניינים...
אשמח לקבל עזרה מכם בהקדם , חבריי היקרים.
תודה מראש.

Caveman
04-06-08, 07:52
יש מצב שכבל הגז נתפס.
זה לא אמור להיות סיפור לסדר.

raanan_t
04-06-08, 08:47
אני מקווה שהבעיה היא בכבל הגז ולא חיישן תקול. (מזכיר לי בעיה דומה שהיתה ברכבי הקודם)

בכל מקרה, גש למוסך לאבחון. זה לא נעים לגלות בעת בלימה לקראת מעבר חציה עם הולך רגל, שהרכב "מחליט" ללחוץ על הגז.

avigabso
04-06-08, 11:05
חברים תודה רבה על התגובות המהירות.
על הבוקר בדקתי ואכן הכבל גז היה משוחרר... החלק היה תפוס והחזרתי אותו למקום וזה הסתדר.
אני מודה לכם מאוד ,
בכל מקרה אקח את האוטו למוסך בימים הקרובים שיבדקו ויחזקו את החלק אבל אני בטוח שחסכתם לי כסף, זמן, וטרחה מיותרים.
תודה רבה,
אבי

orenhazan
06-06-08, 19:57
בעיה ידועה ב2001 יש גומיה בסוף הכבל גז שתופסת את המצערת הפיתרון להחזיר אותה למקום ולתפוס אותה עם אזיקון פלסטיק.

turbo guy
07-06-08, 11:02
בעיה ידועה ב2001 יש גומיה בסוף הכבל גז שתופסת את המצערת הפיתרון להחזיר אותה למקום ולתפוס אותה עם אזיקון פלסטיק.

איך שקניתי את הHGT שלי אחרי לחיצה ראשונה זה קרה גם לי
האמת בהתחלה ניכנסתי קצת ללחץ לאחר בדיקה קצרה זוהתה הבעיה
והגומיה קיבלה בעיטה רצינית בתחת ועפה לגינה של השכנים
מי צריך אותה בכלל ??ולמה