avigabso
04-06-08, 03:49
שלום לכולם,
ברשותי פונטו HGT 2001.
אתמול בערב נסעתי ולפתע (לאחר שהסל"ד היה גבוה בעקבות לחיצה על הגז) , שמתי לב שהגז כאילו נתפס אבל לא בדיוק...
כשהאוטו בניוטרל בין ההילוכים - הסל"ד עולה במהירות כאילו ממש לוחצים על הגז בחוזקה.
כשהאוטו נכנס להילוך הוא קופץ חזרה למטה אבל עדיין עולה באיטיות , כאילו הגז נלחץ אבל ממש בעדינות כשהאוטו בהילוך , וממש חזק כשהאוטו בניוטרל.
האם למישהו יש מושג מה הבעיה ?
אני חייב ללכת למוסך בשביל זה ?
זה כבר קרה לי לפני חודש בערך (גם לאחר לחיצות גז קצת...) והסתדר לבד לאחר כמה שעות שהאוטו היה כבוי. אני מקווה שמחר בבוקר שאניע את האוטו הבעיה תסתדר שוב , אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה מקור הבעיה וכיצד לסדר אותה ?
אם צריך ללכת למוסך , לאיזה מוסך אתם ממליצים ללכת (באזור המרכז)?
פשוט קניתי את האוטו לא מזמן ואני לא כל כך בעיניינים...
אשמח לקבל עזרה מכם בהקדם , חבריי היקרים.
תודה מראש.
ברשותי פונטו HGT 2001.
אתמול בערב נסעתי ולפתע (לאחר שהסל"ד היה גבוה בעקבות לחיצה על הגז) , שמתי לב שהגז כאילו נתפס אבל לא בדיוק...
כשהאוטו בניוטרל בין ההילוכים - הסל"ד עולה במהירות כאילו ממש לוחצים על הגז בחוזקה.
כשהאוטו נכנס להילוך הוא קופץ חזרה למטה אבל עדיין עולה באיטיות , כאילו הגז נלחץ אבל ממש בעדינות כשהאוטו בהילוך , וממש חזק כשהאוטו בניוטרל.
האם למישהו יש מושג מה הבעיה ?
אני חייב ללכת למוסך בשביל זה ?
זה כבר קרה לי לפני חודש בערך (גם לאחר לחיצות גז קצת...) והסתדר לבד לאחר כמה שעות שהאוטו היה כבוי. אני מקווה שמחר בבוקר שאניע את האוטו הבעיה תסתדר שוב , אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה מקור הבעיה וכיצד לסדר אותה ?
אם צריך ללכת למוסך , לאיזה מוסך אתם ממליצים ללכת (באזור המרכז)?
פשוט קניתי את האוטו לא מזמן ואני לא כל כך בעיניינים...
אשמח לקבל עזרה מכם בהקדם , חבריי היקרים.
תודה מראש.