NaorSub
30-05-08, 16:38
טוב סיפור קצת הזוי שקרה לי אתמול ...
קצת ארוך...אבל שווה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] :D
אתמול אחרי הניצחון של הפועל חולון ( אני חולוני ) - יצאתי לחגוג עם כולם בפארק פרס .
עם כל ההתלהבות וכל הצפצפות וכל המכוניות , זינקתי מרמזור קצת מהר , ונכנסתי לתוך החניון של ימית 2000 .
ליד הצומת עמדה משטרת תנועה , נכנסתי לחנייה לא במהירות מטורפת , אבל משכתי טיפה את ההילוך הראשון .
בכל מקרה עברתי נכנסתי לחניה ופתאום משטרה באה אליי : " פונטו עצור בצד " , סבבה עצרתי פתאום אני רואה שמקיפים אותי 3 ניידות |:
בא אליי השוטר תנועה העצבני הזה (שאני לא יודע ת'שם שלו ) , בא צועק עליי : "אתה בסדר ?! איך אתה נוהג ?! מזה הנהיגה הזאת ?! " ככה צועק וצועק ...
בכנות לא נהגתי כזה מהר , אם זה היה מהר כמו שהוא מתאר את זה הייתי מבין , הייתי אולי אולי עד 40 קמ"ש , וזה לא היה הרבה ביחס למקום .
אחרי שהוא צועק (ויורק) הוא ביקש ממני את הרישיון שלי ושל הרכב , הוא לקח את זה לצד והתחיל לרשום את הפרטים שלי בפנקס (?!) :confused:.
יצאתי מהאוטו באתי לדבר איתו , אני רואה אותו עוד יותר עצבני , אומר לי : " כנס לאוטו ! אל תצא אליי ! הוא אמר לי את תדבר לפני שאני יעשה לך בדיקת אלכוהול ... "
בכל מקרה אני שואל שוטר אחר על מה הוא מאשים אותי ? על איזה סעיף ?
השוטר השני אומר לי על נהיגה בקלות דעת / ראש ( לא יודע מה ההבדל ) ...
אז אמרתי לו מזה ? הוא אמר לי : "נהיגה בחוסר זהירות ."
אמרתי לו מה הקנס ? אמר לי : " 500 ש"ח עד 1000 ש"ח , יש 3 דרגות לקנס "
אמרתי לו טוב ...
ואחר כך השוטר העצבני בא אליי , הוא אומר לי : " אתה תקבל ת'קנס שלך , עליי , אני אדאג לזמבר אותך " אמרתי לו טוב ושתקתי .
אחר כך הוא נתן לי את הרישיונות ונתן לי ללכת . (אחרי שכולי אכול סרטים מהדו"ח הלא ברור הזה )
מה מוזר כאן ?!
לא קיבלתי שום דו"ח ושום קנס ביד ! ! ! :eek:
לא חתמתי על כלום , הוא רק לקח את הפרטים שלי ...
עכשיו לפי מה שהבנתי הוא סתם עשה רעש בשביל להפחיד אותי .
שוטר לא יתן לי ללכת בלי שאני יחתום ויקבל דו"ח ביד ושאני יודע מה עשיתי .
דיברתי עם שוטר תנועה שאני מכיר , הוא אמר לי שקיים כזה דבר שנקרא דו"ח לבן - זה דו"ח על סך 250 ש"ח , והשוטר תנועה מעביר את הדו"ח לשוטר בדרגה בכירה והוא שולח לי קנס בדואר .
אני לא מאמין בדו"ח לבן הזה אבל בסדר .
בכל מקרה מזה יכול להיות ? יש מצב שהוא סתם הזהיר אותי ?
יום ראשון אני אדע בדיוק מה הוא רשם לי , נתתי לשוטר תנועה לבדוק לי במאגר מה הוא כתב עליי .
טוב קצת מוזר והזוי , שוטרים זה עם של מפגרים בכחול , וחושבים שהם יכולים לעשות הכל ...
תכלס חבורה של כלומניקים שאין להם חיים , וחבורה של מתוסכלים מהחיים ...
העיקר הפועל חולון לקחה את הפיינל-פור , הכל בסדר ! (:
שבת שלום ,
נאור .
נ.ב
מישהו מתכוון להגיע היום למפגש ה-5 בהיכל נוקיה ?
קצת ארוך...אבל שווה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] :D
אתמול אחרי הניצחון של הפועל חולון ( אני חולוני ) - יצאתי לחגוג עם כולם בפארק פרס .
עם כל ההתלהבות וכל הצפצפות וכל המכוניות , זינקתי מרמזור קצת מהר , ונכנסתי לתוך החניון של ימית 2000 .
ליד הצומת עמדה משטרת תנועה , נכנסתי לחנייה לא במהירות מטורפת , אבל משכתי טיפה את ההילוך הראשון .
בכל מקרה עברתי נכנסתי לחניה ופתאום משטרה באה אליי : " פונטו עצור בצד " , סבבה עצרתי פתאום אני רואה שמקיפים אותי 3 ניידות |:
בא אליי השוטר תנועה העצבני הזה (שאני לא יודע ת'שם שלו ) , בא צועק עליי : "אתה בסדר ?! איך אתה נוהג ?! מזה הנהיגה הזאת ?! " ככה צועק וצועק ...
בכנות לא נהגתי כזה מהר , אם זה היה מהר כמו שהוא מתאר את זה הייתי מבין , הייתי אולי אולי עד 40 קמ"ש , וזה לא היה הרבה ביחס למקום .
אחרי שהוא צועק (ויורק) הוא ביקש ממני את הרישיון שלי ושל הרכב , הוא לקח את זה לצד והתחיל לרשום את הפרטים שלי בפנקס (?!) :confused:.
יצאתי מהאוטו באתי לדבר איתו , אני רואה אותו עוד יותר עצבני , אומר לי : " כנס לאוטו ! אל תצא אליי ! הוא אמר לי את תדבר לפני שאני יעשה לך בדיקת אלכוהול ... "
בכל מקרה אני שואל שוטר אחר על מה הוא מאשים אותי ? על איזה סעיף ?
השוטר השני אומר לי על נהיגה בקלות דעת / ראש ( לא יודע מה ההבדל ) ...
אז אמרתי לו מזה ? הוא אמר לי : "נהיגה בחוסר זהירות ."
אמרתי לו מה הקנס ? אמר לי : " 500 ש"ח עד 1000 ש"ח , יש 3 דרגות לקנס "
אמרתי לו טוב ...
ואחר כך השוטר העצבני בא אליי , הוא אומר לי : " אתה תקבל ת'קנס שלך , עליי , אני אדאג לזמבר אותך " אמרתי לו טוב ושתקתי .
אחר כך הוא נתן לי את הרישיונות ונתן לי ללכת . (אחרי שכולי אכול סרטים מהדו"ח הלא ברור הזה )
מה מוזר כאן ?!
לא קיבלתי שום דו"ח ושום קנס ביד ! ! ! :eek:
לא חתמתי על כלום , הוא רק לקח את הפרטים שלי ...
עכשיו לפי מה שהבנתי הוא סתם עשה רעש בשביל להפחיד אותי .
שוטר לא יתן לי ללכת בלי שאני יחתום ויקבל דו"ח ביד ושאני יודע מה עשיתי .
דיברתי עם שוטר תנועה שאני מכיר , הוא אמר לי שקיים כזה דבר שנקרא דו"ח לבן - זה דו"ח על סך 250 ש"ח , והשוטר תנועה מעביר את הדו"ח לשוטר בדרגה בכירה והוא שולח לי קנס בדואר .
אני לא מאמין בדו"ח לבן הזה אבל בסדר .
בכל מקרה מזה יכול להיות ? יש מצב שהוא סתם הזהיר אותי ?
יום ראשון אני אדע בדיוק מה הוא רשם לי , נתתי לשוטר תנועה לבדוק לי במאגר מה הוא כתב עליי .
טוב קצת מוזר והזוי , שוטרים זה עם של מפגרים בכחול , וחושבים שהם יכולים לעשות הכל ...
תכלס חבורה של כלומניקים שאין להם חיים , וחבורה של מתוסכלים מהחיים ...
העיקר הפועל חולון לקחה את הפיינל-פור , הכל בסדר ! (:
שבת שלום ,
נאור .
נ.ב
מישהו מתכוון להגיע היום למפגש ה-5 בהיכל נוקיה ?