PDA

View Full Version : שינוי זמני הפעלת המאוורר בטיפו

ALiK
10-03-08, 21:54
כרגע המאוורר מופעל בכל פעם שהרכב מגיע לטמפ' של 92 מעלות
מה שאני רוצה לעשות זה פשוט לשנות את החום בכדי שהמאוורר יופעל במשהו כמו 86-87 מעלות...

איך ניתן לעשות זאת?
מה צריך להחליף יותר נכון?:oops:

stio
10-03-08, 21:58
להחליף את יוניט המאוורר לאחת שמפעילה את המאוורר בטמפ' יותר נמוכה. מיותר לציין שזה רעיון גרוע מאוד שיכול לעלות לך ביוקר בטווח הרחוק.

ALiK
10-03-08, 22:42
stio אודה לך אם תוכל לפרט לי למה זה רעיון גרוע?
והאמת שחשבתי להחליף יוניט רק לחודשי הקיץ החמים,כי מדאיג אותי משום מה שהרכב מתחמם מעל ל90 מעלות לפעמים...

נ.ב - מהי עלותו של יוניט חדש ובמה כרוכה התקנתו ?

תודה מראש =)

eliko1976
21-07-08, 16:07
שום נזק לא יגרם ושטייות במיץ עגבניות שמישכתב את זה .
כעקרון זה מיותר פשוט , היצרן קבע מה הוא חום האופטימלי למנוע ( ולא דווקא 90 מעלות ) , כמו כו קח בחשבון ששעונים יכולים לזייף בכמה מעלות ....
אם אתה בכול זאת רוצה , אין שום בעיה , לך לחנות חלקי חלוף , תשאל איזה יוניטים יש להם ותקנה מה שמתאים לך .
עלות +- 50 ש"ח
החלפה :מרוקנים נוזל קירור מהרדיאטור, מנתקים חוטים של היוניט ,מוציאים יוניט ישן ( בעזרת מפתח שוודי גדול , או מפתח 24/22 ) , מורחים קצת סיליקון אדום , מבריגים יוניט חדש , מחברים חוטים , שמים נוזל קירור , מוצאים אויר מהמערכת , מניעים , מחכים עד שהמאוורר יעבוד , בודקים שטמפרטורה בלוח השעונם מצאת חן בעיניך , מנקים ידיים ונוסעים לשלום:)

* שים לב , חיבור ליוניט המקורי לא יתאים לך ליוניט תחליפי , לכן תכין איזולירבנט וחיבורים של החוטים ( בדומה לאלו שיושבים על החוטים של הרמקולים )

בהצלחה !