View Full Version : עזרה צמיגים חדשים לרכב
שלום לכולם,
אני מעוניין להחליף את הצמיגים ברכב.
השאלה שלי היא איזה חברת צמיגים נחשבת טובה?
ומה המחיר?
תודה.
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=23
ראשית כל, אני ממליץ בחום לעבור למידה רחבה יותר ממה שקיים על הרכב. לטעמי, האחיזה של המידה המקורית לא משהו בכלל ולאחר מספר מצבים בהם ראיתי את חשיבות הצמיגים החלטתי לעלות במידה. בפועל, הבלימות התקצרו והפכו חדות יותר והאחיזה השתפרה פלאים. צריכת הדלק כמעט ולא השתנתה.
קרא בשרשור שבלינק בראש ההודעה.
אתה נוהג לנהוג קצת מעבר לממוצע? נהיגה ספורטיבית? או נהיגה מנהלתית רגילה?
פיליפ,
אני חושב שגם אם האיש נוהג הכי מנהלתי בעולם אין שום סיבה לא לעבור לצמיג איכותי ובמידה רחבה יותר מהמקורית. בבלימת חירום כל מ"מ על הכביש חשוב ובמקרה הזה מדובר על שינויים מינוריים בצריכת הדלק ובתאוצה, ככה שאינני רואה סיבה למה לא להרחיב מעט.
בנוסף, במידה הרחבה יותר ניתן למצוא היצע צמיגים גדול ובמחירים סבירים יחסית.
הנהנהיגה שלי היא נהיגה רגילה.
בכל מקרה רן, אני מעוניין להישאר במידת הצמיג הרגילה - אני לא מבין גדול בצמיגים אבל אני מאמין שהיצרן יודע איזה מידה הכי מתאימה לרכב.
לכן אני עדיין מעוניין לדעת איזה חברת צמיגים נחשבת טובה?
ומה המחיר?
תודה.
צמיגים מהחברות המובילות יספקו אותך, יוקוהמה, דאנלופ, מישלין..
צמיגים מהחברות המובילות יספקו אותך, יוקוהמה, דאנלופ, מישלין..
קניתי השבוע צמיגים של בארום קונטיננטל אחלה של צמיגים ממש האוטו משייט ואחיזה טובה בסיבובים
לי יש צמיגי Kleber Dynaxer HP2 ואני בסך הכל די מרוצה מהם.
במשפחה שמו לפונטו צמיגי מישלין ENERGY והם ממש מצויינים. אחיזה טובה מאוד.
עוד צמיגים טובים הם הקונטיננטל ECO 3 אבל קשה מאוד להשיג אותם.
מניסיון בפונטו ספייס מרגישים היטב שיפור באחיזה ובעוד פרמטרים בין צמיגים באיכות זבל (שפשוט אסור לשים) לבין בינוניים (לדוגמה goodyear GT2, GT3) לבין צמיגים טובים או טובים מאוד (כמו המישלין והקונטיננטל).
לדעתי אסור באוטו קטן כמו הספייס לשים צמיגים פחות מטובים - יש הבדל משמעותי באחיזה ובמרחק הבלימה.
היו לי בארום בפונטו הקודמת, אני זוכר שהם היו לא רעים בכלל בנסיעות רגילות. לא לחצתי אותם יותר מדי עד לקצה גבולם. אני חושב שהם מעט נותנים תחושה מעט נוקשה אך באופן כללי צמיג לא רע בכלל.
בכל מקרה אסכם ואומר שיש לשים לב שגם לחברות המוכרות ישנם צמיגים פשוטים מאוד אשר לא מצדיקים את מחירם. עשה סיבוב וראה טווחי מחירים ודגמים וחזור לכאן טרם הקניה. אני מאמין שנוכל לסייע לך בצורה יותר טובה.
STUDENT - גם אתה עם מידה רחבה, נכון?!
STUDENT - גם אתה עם מידה רחבה, נכון?!
לא, עם המידה המקורית. אני מנסה לשים רק צמיגים טובים.
למרות שלהשיג צמיגים טובים במידה הזו זה ממש קשה כי הרבה פנצ'ריות פשוט לא רוצות להביא משהו יותר טוב מאשר "חברת בת של..." ואחרים פשוט אומרים משהו כמו: "קונטיננטל ?!, זו כולה פונטו, למה לך להשקיע יש לי...." (אתם כבר מבינים את ההמשך).
Tzvika 16V
30-01-08, 20:00
לי יש צמיגי Kleber Dynaxer HP2 ואני בסך הכל די מרוצה מהם.
במשפחה שמו לפונטו צמיגי מישלין ENERGY והם ממש מצויינים. אחיזה טובה מאוד.
עוד צמיגים טובים הם הקונטיננטל ECO 3 אבל קשה מאוד להשיג אותם.
מניסיון בפונטו ספייס מרגישים היטב שיפור באחיזה ובעוד פרמטרים בין צמיגים באיכות זבל (שפשוט אסור לשים) לבין בינוניים (לדוגמה goodyear GT2, GT3) לבין צמיגים טובים או טובים מאוד (כמו המישלין והקונטיננטל).
לדעתי אסור באוטו קטן כמו הספייס לשים צמיגים פחות מטובים - יש הבדל משמעותי באחיזה ובמרחק הבלימה.
Kleber Dynamaxer HP2 גם אני נועל אותם! צמיג מעולה ואני מרגיש עכשיו כשהכביש רטוב כמה האחיזה טובה!
Kleber Dynamaxer HP2 גם אני נועל אותם! צמיג מעולה ואני מרגיש עכשיו כשהכביש רטוב כמה האחיזה טובה!
אכן, צמיג טוב מאוד.
אבל לדעתי, המישלין אנרגי עולה עליו! ואותו הייתי מגדיר כמעולה.
הבדל המחיר בין שניהם לא גדול למרות שמראש מדובר על מחיר גבוה יותר ממה שהרוב מוכנים לשלם - כ-300 ש"ח לצמיג.
תקנו אותי אם אני טועה, האנרג'י נחשב כצמיג "ירוק"?
גדעון, אינך טועה.
ואגב, האנרג'י אינו צמיג מצויין - הוא צמיג טוב, הוא צמיג איכותי,
אבל מצויין הוא עדיין לא.
במידה הנ"ל כל הצמיגים הם ירוקים/ליינים בסיסים.
ה-Conti Eco Contact 3 נחשב צמיג טוב (קראתי לא מעט ביקורות טובות עליו. [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] עמד לרכוש רביעייה, אך היא נחטפה לפני שהגענו לאנטון :().
ויש גם את ה-Yokohama A Drive, שגם הוא צמיג טוב.
לי בספייס היו מקדימה: קונטיננטל, לא זוכר איזה סוג.
מאחורה: מישלין אנרג'י.
סה"כ גם הקונטיננטל וגם המישלין טובים מאוד והייתי מאוד מרוצה מהם. לא שמעתי אף תלונה מהם למרות הדברים שעשיתי להם:twisted:.
אצלי עדיין יש רביעיית : 165/70R14 85S TL RF ContiEcoContact EP
זה מה שקיבלתי עם הרכב
הוא יקר מה 165/70R14 81T TL ContiEcoContact 3 בכ-30 ש"ח
לא יודע כל כך מה ההבדל בינהם...
לכשאצטרך כניראה אשאר עם קונטיננטל או אעבור לאנרג'י או יוקוהמה A דרייב.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.