View Full Version : בולמים אחוריים לספייס
אני צריך להחליף בולמים אחוריים בספייס שנת 2001 . לאחר בדיקה במוסך מרכזי בב"ש הם דורשים 1100 ש"ח לזוג אחורים לא כולל עבודה ומע"מ...
אני סטודנט וזה קצת כבד עלי, אז אם יש למישהו המלצה לגבי תחליפיים טובים..(או מחיר זול יותר) תודה.
Tzvika 16V
13-01-08, 17:56
תחליפים של מונרו הם טובים אבל כמעט לא יצא לך הבדל במחיר.
KoF-sHeLeG
13-01-08, 19:31
תחליפים של מונרו הם טובים אבל כמעט לא יצא לך הבדל במחיר.
+1.
אצלי ברכב הם מותקנים מאחור, ועושים את העבודה היטב.
זוג בולמים אחוריים יעלו לך 500 ש"ח מונרו או Kyb לי אמרו שkyb טובים יותר. תמצא מישהו אם ידיים טובות שיחליף לך לא צריך מקווץ קפיצים ץ תשלם לו נגיד 200ש"ח
תודה לכולם היום קניתי זוג בולמים אחוריים של מונרו במחיר של 400 ש"ח לזוג עם שנתיים אחריות!!
יש לי חבר שעובד במוסך ואמר לי שיקח לי שחור 100 ש"ח..
השאלה אם האחריות תכסה לי אם יהיה לי בעיה בעתיד או שצריך להרכיב עם קבלה ?
גם לי יש רכב דומה, ומאוד מעניין אותי לדעת כיצד הגעת למסקנה שהבולמים גמורים, ובמה זה מתבטא? (אחיזה? רעשים ? בלימה? פרט ככל האפשר...)
תודה.
רקובי,
אני שמח שלפחות לא הבאת איתך את תמונת הפרופיל שלך מקארספורום :D
ברוך הבא.
גם לי יש רכב דומה, ומאוד מעניין אותי לדעת כיצד הגעת למסקנה שהבולמים גמורים, ובמה זה מתבטא? (אחיזה? רעשים ? בלימה? פרט ככל האפשר...)
תודה.
הרכב קופצני יותר, מרכך את המהמורות פחות טוב ומתנדנד יותר. במצבים קיצוניים, הבולם יכול להגיע לסוף מהלכו בקלות יותר.
תודה.
אצלי גיליתי את זה מכך שכל כניסה לבור אני שומע רעש מהגלגל האחורי +ויברציה בחלק האחורי של הרכב .בבלימות אם הכביש לא שטוח לחלוטין הABS נכנס לפעולה כי הבולם לא מצמיד אותו טוב לכביש, בסיבובים בכביש משובש יש "זריקת תחת" וכו..
חוץ מזה גיליתי כתם שמן על הבולם, מה שבישר לי סופית על בולם גמור.
אחרי שאני יתקין אני ירשום לך אם יש הבדל משמעותי עם הבולמים החדשים כי קניתי את האוטו עם בולמים דפוקים.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.