PDA

View Full Version : מפגש פיאט (3) - 24.2.06 בשעה 14:30, יקום. (במקום ה -17.2.06)

22-01-06, 19:38
שלום לכל החברים,
זה זמן רב שלא נפגשנו וכמו רמזים שהוזכרו כאן באחד השירשורים

תגיעי למפגש הבא (גילגיל?) ואני בטוח שכווולם יזכרו אותך :)

כולנו צמאים למפגש.

בימים אלו נעשים ברורים לגבי העברת האתר לשרת מהיר ואמין יותר וכמו כן רכישת דומיין.
בנוסף נעשה בירור לגבי קניה מרוכזת של חולצות, כובעים, דגלים ומדבקות הנושאים את סמל המועדון (שכנראה יעוצב ע"י גרפיקאי - כל רעיון לסמל יתקבל בברכה).

במפגש האחרון נעשתה הצבעה ונראתה נכונות מצד החברים לשלם דמי חברות במועדון על מנת לקדם ולפתח את המועדון.

במפגש הקרוב (או לפניו) נציג את העלויות שכולן יתרמו לקידום ופיתוח המועדון - מצורף סקר קטן (אנונימי) לגבי תשלום.

לסיום, ברצוני להודות לניר, שהופיע לראשונה באירוע שהתקיים באשדוד, על עזרתו בקידום המועדון.

המפגש הבא יתקיים ביום ו' ה-17.2.06 ביקום,
אנא אשרו השתתפותכם.
להתראות.

22-01-06, 19:47
את זו שרוצה להפוך את האונו שלך לקבריולה??
ואת גם מנהלת האתר/מועדון? :?

22-01-06, 19:53
1. גילגיל אינו בחורה, ולא שואף להפוך את האונו שלו לקבריולט
2. למרות זאת מה רע באישה שתנהל מועדון?

3. אני מגיע כמובן הפעם עם הפונטו ככל הנראה.

אגב, נחום סודאי מוכר אפודים זוהרים עם כיתוב של "פיאט" עליהם. אולי שווה לנו למצוא מקום שידפיס לנו אפוד זוהר עם סמל המועדון? (או שאני ממש נסחף?)

22-01-06, 19:59
אז למה כתבתה: "תגיעי למפגש הבא (גילגיל?) ואני בטוח שכווולם יזכרו אותך"

ומי זו עם האונו שרוצה להפוך אותה לקבריולה? :?

22-01-06, 20:30
WRC,
את המשפט "תגיעי למפגש הבא (גילגיל?) ואני בטוח שכווולם יזכרו אותך" לא אני כתבתי, זהו ציטוט של אביעד "ארילו" שרמז לקיים מפגש.
אותה בחורה שרצתה להפוך את רכבה לקבריולט היא גל, שבעצמך מיהרת לענות לה:
http://fiatclub.freeprohost.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=151&sid=61894ff546405e004aa4f69b123330f8

אביעד,
כל יוזמה או רעיון מתקבלים בברכה (חבל שלא ביצענו רכישה לפני ה-1.1.06 :?, אבל עדיין חומר למחשבה..)
תתחדש על הפונטו ולהתראות במפגש.

22-01-06, 20:39
אההה
הבנתי עכשיו הכל

אבל למה ארילו כתב לך תגיעי?

*עריכה:
נמחקו הודעות מיותרות
תקרא כאן http://fiatclub.freeprohost.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=164&sid=bea442c201759590faad27d1988570e9
ותבין הכל.
להבא השתדל לא לחרוג מנושא השרשור.

22-01-06, 21:10
כמובן מגיע, אולי עם ה HGT , אולי [זקוקה למצמד חדש].. אם לא, נזדחל עם הקופה.

בכל מקרה - לכל מי שמגיע, בלי השתוללות מיותרת בהלוך-חזור.

מקווה לראותכם..

ניר :wink:

22-01-06, 23:46
בעזרת השם 99.9999999 אחוזים שאני אגיע למפגש עם הבובה שלי וסוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן אני אוכל לראות את כולכם ולהעביר חוויות כי עבר הרבה זמן מאז המפגש הקודם.
אז אני מחכה כבר בקוצר רוח למפגש הקרוב ונתראה ביקום. :D

22-01-06, 23:59
בעזרת השם בלי נדר, אם סטיו מצטרף אלי אנחנו מגיעים בשירה, למפגש, הפעם מומלץ לחפש מקום מקורה, משום שאמצע פברואר אמור להיות קר וגשום, הלא כך?!
בברכה
צביקה :oops: :

23-01-06, 00:22
שלום צביקה,
אכן חורף ויכול מאוד להיות שיהיה גשום, במקרה כזה נאלץ לדחות את המפגש, אלא אם כן קיים מקום מקורה שיוכל להכיל כמות כזו של רכבים ואנשים (הצעות יתקבלו בברכה).
להתראות במפגש.

23-01-06, 11:32
אני מגיע.
בברכה לכולם - רפי לין :)

23-01-06, 13:40
בעניין הפוטנציאל לגשם, לא צריך להתרגש. בשבוע המפגש , סביבות יום שלישי נדע כבר מה יהיה לקראת יום שישי... מקסימום- דוחים.

23-01-06, 21:49
מגיע.

אני יכול לדעת מה יהיה מזג האוויר גם 7 ימים לפני המפגש, אבל לא ב- 100% ותמיד ייתכנו שינויים.
בכל מקרה אעדכן על מזג האוויר הצפוי ביום המפגש מוקדם ככל שיהיה לי מידע.

לצביקה-
אמצע פברואר אמור להיות קר וגשום, אך החורף הזה הוא פשוט בדיחה, לכן אי אפשר לדעת.
איפה החורף של 91-92.... :(

24-01-06, 01:07
סוף סוף מפגש.אני מגיע כמובן. 8)

24-01-06, 12:14
תזכורת...

כל חברי/באי המפגש בהחלט ויותר ממוזמנים להצטייד בכסא מתקפל/שרפרף כלשהו. המפגש ארוך , ניתן לשבת ליד רכבכם הפרטי , להקים מאחז קטן :wink: , ולהנות..

ניר

24-01-06, 21:03
המפגש ארוך? מה מיוחד במפגש הזה לעומת 2 המפגשים האחרונים, שארכו כשעה?

האם יבואו נציגים מפיאט?

24-01-06, 23:20
רשימת משתתפים נכון ליום: 03.02.06 בשעה: 09:38

1. רפי לין
2. צביקה
3. gilgil
4. tisan4us (אישר בקארס פורום)
5. מקלארן F1 (אישר בקארס פורום)
6. NirBentovim
7. fpclub
8. itavl
9. spiderman
10. Vov4ik
11. אסף1

25-01-06, 17:17
אני רוצה להגיע למפגש,
אבל מישהוא יכול להגיד לי אפיה המקום נימצא?
או שיש מישהוא שיוצא מאזור אשדוד אז ניצא ביחד?

25-01-06, 17:41
עד כמה שידוע לי חבר בשם yaniv2, שנכח במפגש האחרון, אשדודי, נסה ליצור איתו קשר ולתאם איתו.
מצורפת מפה:
http://www.fiatclub.co.il/images/map.jpg

אם לפני המפגש אתה עדיין לא מסתדר אנא צור איתי קשר.

26-01-06, 23:21
המפגש מסרב לזוז צפונה יותר... :cry:

אעשה מאמץ להגיע,כפוף למזג האויר ועוד ענין מסויים שאני מקווה שיסתדר..

27-01-06, 15:09
:) אני מאשדוד ואני גם רוצה להגיע ואני לא בדיוק יודע איך להגיע...
העיקר שיסתדר לי עם הדלק...
קיצ' אם יש מישהו מאשדוד אז אפשר לנסוע ביחד! 8)

31-01-06, 21:40
שלום לכולם,
היום ראיתי בYNET שפיאט הרוויחה סוף סוף
דרך אחת התגובות באתר גיליתי את האתר הזה וראיתי שיש מפגש.
אז................. 99.9% שאני אגיע.
אני מקווה להכיר את כולם
יום טוב

31-01-06, 23:10
פיי התגובה בynet הביאה אנשים 8)

01-02-06, 11:07
:lol:

01-02-06, 17:31
לבוא עם האונו או הטיפו? :O

01-02-06, 21:21
בוודאי שעם הטיפו!!!
איזו מין שאלה היא זו?
אונו 70 רואים בכל פינה,גרנד טוריסמו רואים בקושי...במפגשים

02-02-06, 23:15
מה מתוכנן למפגש ב 17.2.05?

03-02-06, 16:52
גיא, אסף ושאר החברים,
אני מודע לצורך לדעת מה מתוכנן למפגש הבא,
הוצבו, על ידי, כמה מטרות ויעדים אליהם אנו צריכים להגיע כמועדון והתכנית היא להגיע אליהם עוד לפני המפגש הבא עלינו לטובה.
המעבר לשרת ולכתובת החדשה הוא רק חלק מתהליך ושינוי אותו צריך לעבור המועדון.
בשבועיים האחרונים נעשו הרבה טלפונים, התכתבויות ופגישות על מנת לפרסם את המועדון, לעדכן וליידע אנשים שחשוב למועדון שיידעו על קיומו.
במפגש הקרוב תהיה נוכחות מטעם "פיאט".
כמו שזה נראה עכשיו (ואעדכן עוד בהמשך), המפגש הקרוב יהיה גדול יותר מהמפגשים שהיו עד עכשיו, יהיה הרבה יותר מסודר ומאורגן (לא שהיה בלגאן במפגשים הקודמים) וגם צפויות הפתעות (טובות כמובן)..

חשוב להבהיר, על מנת שהמועדון יצליח אנו צריכים לגייס כמה שיותר כסף. הסכומים שהוצאו עד עכשיו (ואפרט במדויק במפגש) הם עבור האתר.
אחד מהיעדים שהוזכרו למעלה הוא לעשות משהו ייחודי לחבר מועדון שישלם. חשוב מאוד שתצביעו לסקר שנמצא בראש הדף כדי שנדרוש מכל חבר וחבר סכום מינימלי.
חשוב לציין - אף לא אחוז מהכסף שמשולם הולך לכיסו של אדם זה או אחר, הכסף שנאסף הוא אך ורק להוצאות שותפות שיש ויהיו למועדון.

כאמור, עדכונים בהמשך ולהתראות במפגש,
גילי.

03-02-06, 17:40
אני אישית מאוד מחכה למפגש הקרוב מכיון שהרבה זמן כבר לא היה מפגש וגם מכיון שנראה לי שהמפגש הקרוב יהיה מאוד מיוחד ושונה מהמגש הקודם ואני באמת מצפה לו בקוצר רוח.
דבר שני שאני רוצה לומר הוא שאני מעוניין לשלם כסף על מנת לפתח את המועדון ולהכין כל מיני דברים על מנת לפרסם את המועדון ודברים שייחדו אותו משאר המועדונים ואני שם לב לכך שכל הדברים החדשים שקרו במועדון כבר מספיקים להביא לקידומו וזה הישג יפה מאוד, וכל הכבוד לכל העוסקים במלאכה.

נ.ב. הבעתי את דעתי בנושא הכספים במשאל.

מקווה לראות את כולכם במפגש ומחכה לו בקוצר רוח, ליאור. :D

04-02-06, 21:44
אני מגיע כמובן

08-02-06, 01:47
איפה זה יתקיים?

08-02-06, 01:51
לא נראה לי שאני מגיעה, זה מידי רחוק...

08-02-06, 03:28
מהיכן את בארץ?

08-02-06, 08:57
אני גרה ליד קרית-מלאכי

08-02-06, 14:01
נשמח לראותך והמרחק לא כל כך גדול.
בברכה - רפי לין :)

09-02-06, 18:08
האם יש כבר אפשרות לדעת מה יהיה פחות או יותר,מזג האויר ביום המפגש?
האם צפוי גשם?

09-02-06, 23:00
תחזית מז"א לימים הקרובים

התעדכן לאחרונה ביום שבת

יום ראשון 12.2: בהיר עד מעונן חלקית. לקראת לילה יחל לרדת גשם מקומי בצפון הארץ ומרכזה.

יום שני 13.2: גשם מקומי לפרקים בצפון הארץ ומרכזה. תחול ירידה נוספת בטמפ'.

יום שלישי 14.2: גשם מקומי קל מידי פעם ימשיך לרדת בצפון הארץ ומרכזה. הטמפ' יירדו עוד ויחל להתפתח גל קור ברחבי הארץ. קר מהרגיל בעונה.
לקראת הערב הגשמים ייתחזקו.

יום רביעי 15.2: ירידה דרסטית נוספת בטמפ'. גשמים ימשיכו לרדת מצפון הארץ ועד מרכזה. לקראת אחה"צ יחל לרדת שלג כבד בחרמון. שלג צפוי גם בהרי הצפון מעל 1000 מ'.
לקראת ערב/ לילה יחל לרדת שלג בירושלים (יש לעקוב).

יום חמישי 16.2: גשם לפרקים ימשיך לרדת מצפון הארץ ועד מרכז הנגב. תחול ירידה נוספת בטמפ' והם יהיו נמוכות מאוד מהרגיל בעונה. לקראת ערב הגשמים ייפסקו.

יום שישי 17.2: בהיר עם ירידה בטמפ'. בבוקר תיתכן קרה במקומות הנמוכים כולל עמק יזרעאל. במשך היום מעונן חלקית ויהיה קר מאוד. בלילה צפויה שוב קרה במקומות הנמוכים.

10-02-06, 02:58
גיא תודה על העדכון השוטף,
נחכה עד שבוע הבא בכדי לדעת בוודאות האם המפגש יתקיים/ידחה.
במידה והמפגש ידחה נקיים אותו בשבוע לאחר מכן.
על מנת להערך להודעה מסודרת של דחיית המפגש לתאריך 24.2.06, אנא עדכנו אותי במייל/הודעה פרטית/כאן באם הגעתכם אינה מתאפשרת ביום זה, תודה.

*נכון לעכשיו המפגש יתקיים כמתוכנן ב-17.2.06.

10-02-06, 12:58
אני גם מגיע, במיוחד אם אני גר כל כך קרוב.(קרית נורדאו).
(למרות שיש לי פיאט אונו 3 דלתות צבע אפור כהה)
אני בטוח שהמפגש חייב להיות מעניין. :D

10-02-06, 13:06
WRC- מי אתה ובן כמה?
מה אתה עושה בחיים?
על איזה רכב אתה נוהג?

11-02-06, 12:37
מפגש ביום שישי?

לא מבטיח כלום... אני מתחיל ללמוד באותו היום, צריך לראות איך הכל מתחבר ביחד.
בכל מקרה הפיאט שלי לא תיהיה שם, אבל בטח תיהיה ה205 XRi היחידה :lol:

11-02-06, 17:00
שלום שמי פליקס אני הבעלים של ה124קופה הכתומה אשתדל להגיא ליראות מה חדש

15-02-06, 16:13
לנוכח תנאי מזג האויר, המפגש נדחה בשבוע ליום ו', 24.2.06 בשעה 14:30 ביקום.
להתראות,
גילי.

15-02-06, 19:24
לגילי מקים המועדון, ולניר האחראי:

מאוד חבל שמקום המפגש רחוק כ"כ מביתי.
שהיה את המפגש הראשון בנתניה, אמרתי מילא, מפגש ראשון. עשיתי באותו יום 120 ק"מ. הוצאות הדלק היו בהתאם.

אח"כ במפגש השני ביקום, שהיה עוד יותר רחוק מביתי, אמרתי מילא, הרוב הם מהמרכז. עשיתי באותו יום 150 ק"מ. כמובן שהוצאות הדלק היום בהתאם.

עכשיו אתם מוציאים לפועל מפגש באותו מקום ללא התחשבות כמעט בכלל בצפוניים.

כחבר מועדון מהיום הראשון שהוא הוקם, מאוד חבל לי שזו הגישה.

נכון לעכשיו אני מבטל את הגעתי, ואני לא יגיע למפגש בשישי הבא עקב המרחק העצום. (אלא אם יהיה משהו מיוחד שבגללו זה יהיה שווה את כל הנסיעה הארוכה, גילי יודע על מה אני מדבר).

תהנו, אל תשכחו לצלם תמונות ולהעלות לאתר, ואל תשכחו לפרסם את דבר המפגש איפה שצריך, כדי שיבואו הרבה אנשים.

גיא.

15-02-06, 19:57
שלום גיא..

חבל שכך אתה מרגיש. אך לא מדובר פה ב"גישה". אף אחד לא רוצה להעיק על משתתף כזה או אחר בגמיעת מרחקים עצומים על מנת להגיע למפגש.

למרות זאת, אין זה אפשרי להתקרב לכל אחד באופן אישי למפתן ביתו. המפגשים נערכים במקומות ניטרלים, ומפוקסים במרכז מבחינת מרחק עד כמה שניתן.הרי אמצע הוא האיזון. ועד כמה שידוע לי אתה הוא מהמרוחקים יותר מבין משתתפי המועדון. כך שטענתך מוצדקת ברמה האישית.

ברמת הכלל , אם קיימת בעייה כללית [מסיבית] עם התכנסויות המפגשים, בהחלט נדון בכך לאחר המפגש הקרוב שמיקומו כבר נקבע בעוד מועד ולא ישונה.

ושוב, צר לי שאינך מתכוון להגיע.

15-02-06, 20:09
לגיא:
אתה דואג רק לעצמך! ממש כולנו ניסע לצפון בגלל שאתה גר שם..
ועם יש פה אנשים מהדרום?! והמיפגש יהיה ליידך בצפון אז הם יצתרכו גם ליסוע הרבה זה אותו דבר.
אז ככה שהרוב פה מהמועדון הם מהמרכז והמרכז מרחק שווה מהצפון והדרום אז בגלל זה המפגשים צריכים ליהיות במרכז. מיפגשים בצפון ובדרום צריכים גם ליהיות אבל לפעמים ולא כל שבוע.
צריך כל יום שישי קבוע מיפגש באיזה מקום במרכז ופעם בחודש ככה לעשות מיפגש בצפון או בדרום.
אז עם לא תבוא זה בעיות שלך למה מה הבעיה פעם בשבוע להוציא ת'אוטו לנסיעה ארוכה לא יקרה כלום.
שיהיה מיפגש בצפון אז נבוא גם נעשה נסיעה ארוכה מהמרכז זה לא ימנע מאף אחד לבוא.

16-02-06, 18:53
חברים יקרים וכאלו שטרם נרשמו,
בתקופה האחרונה נעשו מאמצים רבים (בכל המישורים) לקדם את המועדון והסביבה מביעה התעניינות וסקרנות.
ביום שישי ה-24.2.06 יתקיים מפגש המועדון ביקום, נוכחותכם במפגש חשובה מאוד.
למפגש יגיעו חברי המועדון (ותיקים וחדשים) ברכבים ישנים וחדשים וכאלה שפיאט ו/או המועדון מעניין אותם, מ"פיאט" יגיעו – מנהל המכירות, מנהלת פרסום ומנהלי הטרייד-אין. למפגש יגיע גם חיים ממוסך שמשון שנכח במפגש הקודם והכין עבורנו הפתעה מאוד נעימה.
בעלי פיאט שעוד לא נרשמו למועדון מוזמנים להרשם.
כל מי שיגיע למפגש בפיאט ויציג את עצמו (שם משתמש במועדון) יקבל במתנה חולצה עם סמל המועדון.
במפגש תיערך הרשמה (בתשלום) על מנת לכסות את הוצאות האתר והוצאות עתידיות.
מי שירשם בתשלום יקבל כובע איכותי עם ריקמת סמל המועדון (במפגש) ויהנה מהטבות שישיג לזכותו המועדון בהמשך הדרך ומפריווילגיות עתידיות באתר המועדון.
דמי הרישום, כעת, עומדים על 100 ש"ח לשנה (8.33 ש"ח לחודש), אם נלך בדרכם של המועדונים הוותיקים הסכום כנראה יעלה ואף יוכפל ומי שירשם כעת ירוויח (גובה התשלום אינו סופי וייתכן שישתנה במפגש לטובה).
להתראות במפגש,
גילי.

16-02-06, 19:04
אני מגיע למפגש שבוע הבא :wink:

נ.ב כל הכבוד על ההפתעות
מעניין מה חיים מכין לנו הוא אמר לי היום שיש לו משהו בתיכנון

16-02-06, 19:35
מעניין מה חיים מכין לנו הוא אמר לי היום שיש לו משהו בתיכנון

רמז: מופיע בגוף ובסוף ההודעה הקודמת :) .

16-02-06, 21:28
דבר ראשון, ברור שאני אבוא למפגש שבוע הבא הרי דבר כזה אני לא יכול להפסיד.
דבר שני, אני מוכן כמובן לשלם את הסכום כסף שמתבקש כדי לקדם את המועדון וכדי שהמועדון החשוב והמתפתח בצורה מטורפת יצליח.
ודבר שלישי, אני עדיין מנסה להבין מדוע נדחה המפגש לשבוע הבא אם אני ראיתי בהרבה תחזיות שמזג האויר מחר הולך להיות נעים יחסית ובכלל לא דומה לימים האחרונים וזה באמת חבל שהמפגש נדחה כך אבל בכל זאת אני אבין אם אנשים לא יסכימו איתי.

מצפה כבר לשבוע הבא.

בברכה, ליאור. :)

16-02-06, 23:32
שלום לחברי המועדון,

חבל שאת הדבר הכי חשוב, מדבקות לרכב עם סמל המועדון, לא יחולקו במפגש.

את החולצות והכובעים אנחנו נשים בארון ואף אחד לא יראה אותם, אבל את המדבקות כולם יראו משום שהם יהיו דבקות תמיד על הרכב.

חבל.

17-02-06, 16:53
מקווה שיהיה הרבה אנשים שנכבד את שם הסמל

17-02-06, 20:00
לגילי מקים המועדון, ולניר האחראי:

עכשיו אתם מוציאים לפועל מפגש באותו מקום ללא התחשבות כמעט בכלל בצפוניים.
כחבר מועדון מהיום הראשון שהוא הוקם, מאוד חבל לי שזו הגישה.
נכון לעכשיו אני מבטל את הגעתי, ואני לא יגיע למפגש בשישי הבא עקב המרחק העצום. (אלא אם יהיה משהו מיוחד שבגללו זה יהיה שווה את כל הנסיעה הארוכה, גילי יודע על מה אני מדבר).

איזה סרט.... 150 קילומטר?!

תחשוב שיש גם אנשים מאזור השפלה ואשדוד שצריכים להגיע, ומה לעשות - נתניה/איקאה/יקום בדיוק באמצע הדרך.

לידיעתך: מהעבודה שלי למפגש וחזרה - 100 קילומטר.

20-02-06, 01:26
שלום לכולם,
אני חבר חדש (נרשמתי לאתר לפני כמה ימים...), ואני מתכוון להגיע למפגש, אתם יכולים לרשום עוד אחד שמגיע...

כל הכבוד למארגנים.

נתראה ביום שישי.

גל.

20-02-06, 17:39
אז מי אתה ועל מה אתה נוהג? (רמז שתכתוב בשירשור היכרות שלנו)

21-02-06, 20:23
אני ינסה להגיע למפגש. אני אומר ינסה, מכיוון שהאוטו לא ממש תקין..

נתראה שם :)

21-02-06, 23:17
שלום לכל החברים,
בימים האחרונים התקבלו הרבה פניות למייל של המועדון והודעות פרטיות.
כל ההודעות נקראו ונענו בכתב, בחלקן היו בקשות לחזור לאותם חברים טלפונית.
תודה לכל החברים על הרעיונות ועל ההצעות אשמח לדבר איתכם במפגש ואני מתנצל על כך שלא אוכל לחזור לכל אחד ואחד מכם בטלפון.
להתראות במפגש,
גילי.

23-02-06, 19:37
אני לו מבין למה רק מי שיגיע אם פיאט יקבל חולצה ומה קורה אם אחד החברים שהרכב שלו בשיפוץ( אספנות) כמוני ? ואני לו היחיד. אבל בכול מיקרא מחר אני מגיע אבל בלי הספיידר

23-02-06, 20:36
כי אין כסף לממן חולצות לכל האנשים שיגיעו.
במקרה שלך יכול להיות שיתחשבו בך.

23-02-06, 20:42
כי אין כסף לממן חולצות לכל האנשים שיגיעו.
במקרה שלך יכול להיות שיתחשבו בך. שיגידו כמה כסף. אני מאמין ש10-20 שקלים לא ישפיעו בכול מיקרה זה לו פר שמי שמשפץ פיאטים ורשום כחבר לו יקבל...

23-02-06, 21:12
לבסוף אחרי שכמעט ביטלתי את הנסיעה מחר למפגש כל הדברים הסתדרו יופי ומחר אני אגיע .

מקווה לראות את כולם ולהכיר אתכם אישית ולא בניק ניים בפורום .

עידן.

23-02-06, 21:49
מגיע!
אחלה פורום!

אני שי .מ. מקארספורום עם הפונטו ספייס שלי.

תודה רפי על ההכוונה.

שי.

23-02-06, 22:54
מגיע.