View Full Version : כמה בעיות שיש לי באונו
יש לי אונו 1400 מודל 91 קרבורטור
לפעמים האוטו מחליט לא להניע לי
יש לי אמבולייזר מעצבן שמזייף לי לפעמים ובגלל זה אני יודע שהוא לא מניע וכמו האמבולייזר יש עוד כמה בעיות
1.איך אני מנטרל את האמבולייזר? הוא סתם מפריע לי.
2.המצבר אצלי די חלש כמה יעלה לי להחליף אותו?
3.מישהו יודע כמה עולה לשפץ סטרטר? הוא גם לא הכי תקין
4.יש לי נזילות שמן במנוע, אם אני אחליף ראש מנוע אז עדיף לי לעשות גם אוברול כי המנוע לאט לאט נחלש, השאלה שלי כמה יעלה לי לעשות אוברול למנוע בערך?
יוסי בתור בנאדם שמכיר את הרכב שלך אני יכול רק להגיד לך שתלך לחשמלאי שיבטל לך את האימבולייזר הזה בקשר לנזילות שמן אני בספק אם יש לך אולי זה רק ליכלוך הראש מנוע שלך מצויין תחליף אבל פילטר דלק ופילטר אוויר ומצבר אני משער 250 שקל משהו כזה והריפוד שלי יותר יפה![COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
יוסי בתור בנאדם שמכיר את הרכב שלך אני יכול רק להגיד לך שתלך לחשמלאי שיבטל לך את האימבולייזר הזה בקשר לנזילות שמן אני בספק אם יש לך אולי זה רק ליכלוך הראש מנוע שלך מצויין תחליף אבל פילטר דלק ופילטר אוויר ומצבר אני משער 250 שקל משהו כזה והריפוד שלי יותר יפה![COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
לירןןן מה קורה גבר?? חח
הריפודים שלי יותר יפים
הידית הילוכים שלי יותר יפה
ואני יודע שאני צריך להחליף אטם ראש מנוע אבל אני רוצה לעשות אוברול לאוטו כי המנוע לא משהו כמו שאתה יודע תנסה לברר לי כמה זה יעלה
והפילטר דלק שלי חדש
פילטר אויר אין לי מושג איפה הדבר הזה נמצא אפילו תראה לי בהזדמנות
אימובילייזר מצבר וסטרטר אצל חשמלאי.
אם אתה משפץ ראש אז תחליף גם את האטם מכסה שסטומים ואת האטם באגן שמן הם נוטים להתבלות במשך השנים ובאותה הזדמנות תעשה ניקוי רדיאטור ותשים מיים ירוקים או אדומים או כחולים העיקר תשים 8)
טלפן אל חבר הפורום נתי קובלנץ המנהל את "מוסך ש. קובלנץ ובניו" שבת"א,
טל' 03-5468898 והוא מתקן ומטפל בהרבה מכוניות פיאט והנו אמין והוגן ומחיריו אינם גבוהים וקבל ממנו קצת פרטים. את המנוע הם שולחים למכון לשיפוץ מנועים חיצוני.
לדעתי כדאי יותר לגשת עם המכונית ולבצע מקודם בדיקה למנוע של דחיסה (קומפרסיה) ובדיקת לחץ הפוך כדי לראות המ מצב המנוע ואם באמת יש צורך בשיפוצו (שאינו זול).
בהצלחה ובברכה - רפי לין :)
יוסי בקשר לאטמים לי זה עלה 160 שקל אטם ראש מנוע ואטם אגן שמן ואטם משאבת מיים ועוד 5 פקקים למנוע לא עשינו את זה במוסך אבא שלי פירק והחליף הבעייה שלנו הייתה הכיוון רצועת טיימינג אבל חבר של אבא שלי בא וכיוון לנו את זה (עניין של 10 דקות) תשאל את אבא שלך אם הוא יודע לכוון רצועת טיימינג אם כן תחליף לבד יחסוך לך הרבה מאד כסף ואת הראש מנוע תשלח כמוני להשחזה ואחריייי כל זה שים תוסף דלק לניקוי הבוכנות ויהיה לך שד אמיתי בידיים חוץ מהצבע המגעיל אה ומתי אתה מגיע אליי לעשות ווקס?
יוסי בקשר לאטמים לי זה עלה 160 שקל אטם ראש מנוע ואטם אגן שמן ואטם משאבת מיים ועוד 5 פקקים למנוע לא עשינו את זה במוסך אבא שלי פירק והחליף הבעייה שלנו הייתה הכיוון רצועת טיימינג אבל חבר של אבא שלי בא וכיוון לנו את זה (עניין של 10 דקות) תשאל את אבא שלך אם הוא יודע לכוון רצועת טיימינג אם כן תחליף לבד יחסוך לך הרבה מאד כסף ואת הראש מנוע תשלח כמוני להשחזה ואחריייי כל זה שים תוסף דלק לניקוי הבוכנות ויהיה לך שד אמיתי בידיים חוץ מהצבע המגעיל אה ומתי אתה מגיע אליי לעשות ווקס?
ועל זה נאמר, עצות אחיתופל!
בפורום זה לא נותנים עצות אחיתופל!
יש לגשת למוסך בלבד, רשימת מוסכים מומלצים על ידי חברי הפורום, נתי קובלנץ במגרשי התערוכה בתל אביב, ומוסך שמשון ביהוד, שניהם מומלצים בחום, והם גם חברי המועדון.
בברכה
צביקה
ועל זה נאמר, עצות אחיתופל!
בפורום זה לא נותנים עצות אחיתופל!
יש לגשת למוסך בלבד, רשימת מוסכים מומלצים על ידי חברי הפורום, נתי קובלנץ במגרשי התערוכה בתל אביב, ומוסך שמשון ביהוד, שניהם מומלצים בחום, והם גם חברי המועדון.
בברכה
צביקה
צביקה אני גר בעפולה
יש על מי להמליץ באיזור עפולה והעמקים?
ולירן רק תרים טלפון ואני בא
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.