PDA

View Full Version : התנהגות בנהיגה

19-07-07, 20:54
במקרה אצלי אני נוסע רגוע ושלווה כמה שאפשר במהירות הנמוכה קבועה וזהיר למדי בכבישים, ואיתכם ?

עריכה:
למנהלים, פירסמתי בפורום לא נכון תוכלו להעביר את הנושא בכללי או מה שנראה לך לנכון
או שתנעצו.

יום נעים לכולם וסעו בזהירות. 8)

19-07-07, 21:12
מצבי רוח .... בד"כ אני לעולם לא ממהר לשום מקום ונוסע במהירות המותרת בכביש...
הפעם האחרונה שנסעתי מהר בכביש זה היה כשמיהרתי לאסוף חבר ולהגיע לאירוע של חבר אחר שהיה במקום אחר ודיי איחרנו.. וגם אז אני זהיר מאוד (לא שותה ונוהג לעולם אגב).
:lol:

19-07-07, 22:02
Free style...

RIDE THE BEST
F_ _K THE REST...

19-07-07, 22:43
אני נהג זהיר מאוד, 3 וחצי שנים רישיון, בחיים לא קיבלתי דו"ח כלשהו ובחיים לא עשיתי אפילו שריטונת קטנטונת למכוניות בהם נהגתי. (טפו טפו טפו...)

אבל תסכימו איתי (או לפחות חלק מכם) שלנסוע 90 קמ"ש בכביש בעל 2 נתיבים לכל כיוון עם שטח הפרדה זה מאוד דבילי.
בכביש כזה מהירות הרכב היא 110 קמ"ש ואם צריך אז 120. לעולם לא עובר 120.

19-07-07, 23:35
שחכתי לצין אני עם רשיון 4 שנים מעולם לא עצר אותי שוטר מעולם לא קיבלתי דוח מעולם לא עשיתי כל עבירת תנועה :)

20-07-07, 23:39
שחכתי לצין אני עם רשיון 4 שנים מעולם לא עצר אותי שוטר מעולם לא קיבלתי דוח מעולם לא עשיתי כל עבירת תנועה :)

אין חיה כזו , לא עצר אותך שוטר אפילו לבדיקה שיגרתית ?

דרך אגב-
אני נוהג משהו כמו שנה וחצי
הספקתי לשבית 3 רכבים
טויטה הילקס
יונדאי גטס
פיאט פונטו

עצרו אותי 4328832598 אלף שוטרים בערך...
ודו"ח עדיין לא קיבלתי
אבל יש לי הזהרה של מהירות מופרזת...
וחצי משוטרי התנועה באזור מכירים אותי
עברות אצלי זה שיגרה ...
תלמדו אחלה מוטו: "עבור, בתרם תעצור"
וב9.10.07 יש לי משפט על אחת התאונות...
אם אני יקבל שלילה אני ישתגע
אבל דבר שאני בחיים לא יעשה זה לנהוג בגילופין (שתוי/מסטול)
וחגורה אצלי זה חובה (אבל לא שאני בתוך הכפר)

21-07-07, 01:53
גם לא בדיקה שיגרתית :)
יש דברים כאלה :*)

21-07-07, 05:10
קשה לי להאמין...

21-07-07, 11:43
יגאל, אני לא רוצה להשמע כמו מורה או כמו איזה אבא אבל, מה יוצא לך מכל הבלאגן שאתה עושה ושתיארת כאן? הדבר היחיד שיצא לך מזה זה הריסה של שלוש מכוניות, להעצר בצד מיליון פעם וסיכוי טוב מאוד שתקבל שלילה דבר שאמרת ישגע אותך. אז לא חבל כל ההתפרעויות האלה? הרי בסוף יוצא לך מזה רק רע. שוב, אל תיקח את מה שאמרתי כאילו אני תוקף אותך, חס וחלילה אלא אני רק אומר את דעתי.

נ.ב.
אותי עצרו פעם אחת לביקורת רישיונות והרסתי לאחותי את כל הצד של האוטו שלה אחרי מפגש לא מתוכנן עם פגוש מתכת של משאית.

21-07-07, 14:21
אחרי התאונה האחרונה ממש נירגעתי...
וד"א אני לא נוסע מהר ונוהג באגרסיביות שיש איתי נוסעים ברכב ,
כשאני לבד זה משהו אחר...

21-07-07, 19:03
אלוהים ישמור.

יגאל היקר, הגאווה הזו לגבי הנסיון המאוד מועט שלך בנהיגה + 3 רכבים שניזוקו זה לא מראה עליך שום דבר חיובי. ולא, אני לא איזה ינטע בת 60 שמנסה להגיד לך נו נו נו.

פשוט לא ברור לי איך כ"כ הרבה נזק קורה בשנה וחצי, גם אם נוסעים כל יום במשך שעתיים.
זה שאתה שם חגורה, זה מעולה, אבל זה מזכיר לי את אילו שחותכים אותך באגרסיביות - אבל מאותתים.
כנ"ל לגבי נהיגה בהשפעה.

דחילק - שמור על עצמך ועל הכסף שתחסוך בתאונות ועוגמת נפש. ובעיקר - שמור עלינו.

:?

22-07-07, 09:41
רק אותי עוצרים קבוע עם האונו לבדיקת רשיונות?

22-07-07, 11:46
תקשיב [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני ממש רגוע בזמן האחרון הנהיגה
וגם אני מצליח להגיע לצריכה של 1/17.25 [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

ואביעד ,אותי היו עוצרים כל לילה כמעט בגלל הקסנון ,עד שנתנו לי הזהרה ואולטימטום
של יום אחד להוריד את זה ולהגיע לתחנת המשטרה ולהראות להם שהורדתי חח
ופעם חשבו שנהגתי שיכור ואיזה שוטר אומר לי "אולי נעשה לך בדיקה ? "
ואני בהתלהבות אומר לו "בכיף, אני באמת רוצה לראות אם היא אמיתית"
ואז הוא שיחרר אותי בלי הבדיקה והתבאסתי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR](עניין בעיתי אצלי, אני אוהב להוכיח את עצמי)

22-07-07, 19:47
רק אותי עוצרים קבוע עם האונו לבדיקת רשיונות?

אז תוריד את המדבקה של הסופרמן, כנראה הם חושבים שתברח להם :wink: