View Full Version : מנוע לא מתפקד טוב
אותה גירסה של gili
לינק:
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2400
למה לעזאזל זה קורה לי גם בפונטו ?!
אולי מישהו נתקל בעבר בדבר הדומה ויוכל לעזור ??
זה כבר נמשך אולי חודש (בעקבות הפירצה באתר) ולכן לא יכולתי לבקש כדי לקבל את העזרה
והייתי אצל מוסך מורשה ובדקו החליפו לי חוט משהו שקשור לפילטר אוויר קרוע אולי זה נשם לא יודע והבעיה עדיין נשאר.
וכשאני עוזב דוושה גז ויש קפיצות.
זה מבאס ועוד יותר גרוע מנוע נהיה עגלה :x
ועוד משהו לציין, האלנטור לא תקין ככה אמרו לי במורשה
אולי זה?אני לא כל כך בטוח ואין התראה בחוסר הטעינה.
איך אני מאתר את הבעיה?
ישראל חשבתי שעזבת אותנו ... בכל מקרה אני ממליץ על בדיקת חיישן פולסי מנוע ( צריך לוודא כי יש עליו 650-750 אום ) וכן אם היא נקי ובמרחק של עד 2 מ"מ מהפולי . וכמו כן יש לעבור מכלול מכלול עד איתור הבעיה .. תתחיל מדברים פשוטים כמו פלאגים + צמות פלאגים (פשוט תוציא פלג פלג ותבדוק את הניצוץ ) וכמו כן תוודא כי אין סתימת דלק באחד המסננים (האם החלפת את המסנן דלק האחורי מתחת למיכל דלק ?? לאחרונה .. )
תתחיל לבדוק כי כמו שנאמר בלינק של גילי אין אפשרות לאבחן מרחוק צריך לבדוק את כל הגורמים היכולים ליצור בעיות מהסוג הנ"ל .
אני ממליץ כי תבדוק קודם מה שלא עולה כסף כאשר תסיים בלאו ברירה תיגש למכון שיתחבר למחשב וידגום את החיישנים של רכבך .
ומשם הלאה ....
בהצלחה עמית
עמית יקר,
טוב לשמוע אותך שוב וכן נעדרתי פה לכמה זמן(בעקבות הפירצה ותודה ליגאל שעידכן אותי על החזרת אתר ורציתי לדון איתך במסנגר ואבל לא היית מחובר כל במשך התקופה הפירצה).
המסנן דלק הוחלף רק לפני 5000 ק"מ כחדש כמקורי במורשה.
ואת פלאגים...אני חושב שפלאגים בסדר(קרוב לוודאי,אני לא כל כך בטוח בעצמי ואיך אחרת המנוע עדיין לא יצא מכלל הפעולה....)
בבדיקת גזים לא מצאו את הבעיה.
סתימות דלק?ייתכן או שלא.
וכמו כן, אני יודע שקשה לאבחן מרחוק, אך מה אפשרויות עומדות בפני הגורמים?
למרות בקושי מנוע מתפקד..... אין לדעת מתי יחדל לפעול ולכן אני חושש במקרה קריטי שיושבת המנוע ולא נעימה לעין :(
והבעיה מאוד מטרידה אותי למדי כל הזמן בפרק הזה ונמשך ועוד נמשך...
מה אין לבעלי פונטו יש מה לומר בנדון ?
מה עושים ?
,תוריד אוטודאטה מאימיול וותחיל לבדוק חיישן חיישן . אם הגזים תקינים אז אין בעיית למבדה . תבדוק את החיישן שאמרתי לך ..
ותחזור אלי ..
עמית
אין לי רב מודד ואני כזה לא מבין בנתוני טכניים ואם ישנה דרך אחרת לאמת את המצב הבעייתי?
שוב תודה
יש.!!
לגשת למכון שיסרוק לך תקלות במחשב . ויגיד לך אם יש חיישן שלא מתפקד כמו שצריך..
תוכל לפרט אילו מכון המדובר ? לאן אני אמור לפנות ?
ותודה על התמיכה
מישהו יואיל בטובתו לעזור לי ?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.