PDA

View Full Version : פרוייקט הסבת פנסים אחוריים באונו 87 לתצורת לדים

15-05-07, 20:53
שוב שטות קטנה כחלק מהשיפורים עשיתי הסבה של הפנסים האחוריים ללדים עקב בעיות שהיו כבר קיימות במחברים ובמנורות . השתמשתי בלדים מסוג flux בעלי עוצמה של 20000 mc ועדשת פיזור 120 מעלות .
בתמונה האור נראה לא אחיד וניתן להבחין בלדים אבל למעשה האור אחיד לכל אורך הפלסטיק ומאיר באור בהיר ויפה .

http://img466.imageshack.us/img466/2615/15052007633mp9.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/3066/15052007636xg5.jpg

אשמח לתגובות...
עמית

15-05-07, 22:04
עמיתתתתתת אתה תות[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] עללללללל
איזה מצחיק באותו יום דפקתי את הרגל בספסל עד עכשיו יש לי ניפוח [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח

16-05-07, 00:05
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תערוך מדריך לביצוע פרוייקט זה... זה אחד הנדירים!!!
אני רוצה גםםםםםםםםםםם!!!!

אלי

16-05-07, 00:11
אלי אני ראיתי את הפרויקט הזה במו עיני וזה הכי יפהההההההההה שיש !!!
כאילו חיברו קסנון לאור רוורס [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

16-05-07, 00:13
רעיון מעולה שנכנס לאט לאט לדגמים חדשים יחסית
ראיתי שמוכרים (בחו''ל כמובן) קיט מוכן לקופה.

16-05-07, 00:48
לכל המעוניינים במיוחד לאלי אני אבנה מדריך לפנס השני . הסבה ללדים .
תודה על המחמאות ... לא מסובך 3 שעות עבודה 20 $ לדים +נגדים ולוח עבודה אחד .
כמובן גם ספייסרים ומלחם ובדיל..

16-05-07, 01:37
עמית שכחת עוד משהו !
ו"גם את יגאל שילחץ על דוושת הברקס בשביל שעמית ידע איזה חוט לחבר" [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח

16-05-07, 07:46
שלום, אני עושה אותו דבר לפונטו, בקרוב יהיה מוכן, מישהו מעוניין אני אעשה מזה פרויקט מצולם

16-05-07, 08:03
שלום, אני עושה אותו דבר לפונטו, בקרוב יהיה מוכן, מישהו מעוניין אני אעשה מזה פרויקט מצולם

כן ! מעוניין לראותם ! ! :wink:

16-05-07, 17:57
עמית כל הכבוד!!
הפנסים נראים חבל על הזמן. :)

yaniv 23

16-05-07, 19:54
גם אני אשמח אם תפרסם מדריך בנושא,איפה קנית את הלדים ומה זה המשטח הזה שהלבשת את הלדים עליו?

17-05-07, 00:34
את הלדים הזמנתי מחו"ל ממפעל ללדים בהונגקונג . בחורנחמד ששירת אותי נאמנה . הלוח הוא לוח עבודה רגיל שניתן לקנות בכל חנות אלקטרוניקה . זה נקרא לוח vero . הוא נוח כי עושים סימן עם סכין יפני ואז שוברים . אז קל ליצור חתיכות בגדלים רצויים .
אני אצרף מדריך במהלך השבוע .
עמית

17-05-07, 21:14
אחד הדברים היפים שראיתי!!! פשוט מדהים!!!

נ.ב.
אתה ויגאל גרים באותו יישוב? או שאתם סתם מכירים? כי אני רואה שאתם תמיד ביחד [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].

17-05-07, 23:28
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח גרים יישוב אחד ליד השני !
פחות מ-7-8 דקות נסיעה (לנהוג כמו משוגע) [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח

17-05-07, 23:29
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח גרים יישוב אחד ליד השני !
פחות מ-7-8 דקות נסיעה

17-05-07, 23:32
התוצאה נראת מצויין...אבל כמה שאלות
האם עוצמת האור שמתקבלת שווה לעוצמות הקבועות בחוק?
והאם הרכב יוכל לעבור "טסט" בלי בעיות מיוחדות ?
כמה וואט מתוכנן לאור חניה , וכמה לאיתות או בלמים / רוורס ?

17-05-07, 23:41
הרכב יעבור טסט כמו גדול !
הוואט באור חניה היינו 5W וברקס/רוורס 21W
ואיתותים כנ"ל

18-05-07, 00:45
את האור קשה למדוד אכן הייתי צריך לשים כמות גדולה יותר של לדים באורות הבלם ומעט לדים באורות חניה ורוורס .אני לא מאמין שבטסט יוכלו לבדוק את עוצמת האור בפנס . אבל זה נדלק בצורה יפה וחזקה .
אני מניח שלא תהיה בעיה.
עמית

18-05-07, 01:21
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] פיתרון אולי קצת של ערסים, אבל תשים גרביונים על הבקליות וזה יחליש... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח אני גם עשיתי מין השחרה כזו מגרביונים ויצא ממשששששש יפההה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]...
אצלי לא עשיתי כהה מאוד... האור נחלש אולי בממש טיפה.

אלי

18-05-07, 03:45
עמית אם תוכל לעשות גם פרוקייט לפונטו וזה יהיה נהדר ! :wink: