View Full Version : פרוייקט הסבת פנסים אחוריים באונו 87 לתצורת לדים
שוב שטות קטנה כחלק מהשיפורים עשיתי הסבה של הפנסים האחוריים ללדים עקב בעיות שהיו כבר קיימות במחברים ובמנורות . השתמשתי בלדים מסוג flux בעלי עוצמה של 20000 mc ועדשת פיזור 120 מעלות .
בתמונה האור נראה לא אחיד וניתן להבחין בלדים אבל למעשה האור אחיד לכל אורך הפלסטיק ומאיר באור בהיר ויפה .
http://img466.imageshack.us/img466/2615/15052007633mp9.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/3066/15052007636xg5.jpg
אשמח לתגובות...
עמית
עמיתתתתתת אתה תות[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] עללללללל
איזה מצחיק באותו יום דפקתי את הרגל בספסל עד עכשיו יש לי ניפוח [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תערוך מדריך לביצוע פרוייקט זה... זה אחד הנדירים!!!
אני רוצה גםםםםםםםםםםם!!!!
אלי
אלי אני ראיתי את הפרויקט הזה במו עיני וזה הכי יפהההההההההה שיש !!!
כאילו חיברו קסנון לאור רוורס [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
רעיון מעולה שנכנס לאט לאט לדגמים חדשים יחסית
ראיתי שמוכרים (בחו''ל כמובן) קיט מוכן לקופה.
לכל המעוניינים במיוחד לאלי אני אבנה מדריך לפנס השני . הסבה ללדים .
תודה על המחמאות ... לא מסובך 3 שעות עבודה 20 $ לדים +נגדים ולוח עבודה אחד .
כמובן גם ספייסרים ומלחם ובדיל..
עמית שכחת עוד משהו !
ו"גם את יגאל שילחץ על דוושת הברקס בשביל שעמית ידע איזה חוט לחבר" [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
שלום, אני עושה אותו דבר לפונטו, בקרוב יהיה מוכן, מישהו מעוניין אני אעשה מזה פרויקט מצולם
שלום, אני עושה אותו דבר לפונטו, בקרוב יהיה מוכן, מישהו מעוניין אני אעשה מזה פרויקט מצולם
כן ! מעוניין לראותם ! ! :wink:
עמית כל הכבוד!!
הפנסים נראים חבל על הזמן. :)
yaniv 23
גם אני אשמח אם תפרסם מדריך בנושא,איפה קנית את הלדים ומה זה המשטח הזה שהלבשת את הלדים עליו?
את הלדים הזמנתי מחו"ל ממפעל ללדים בהונגקונג . בחורנחמד ששירת אותי נאמנה . הלוח הוא לוח עבודה רגיל שניתן לקנות בכל חנות אלקטרוניקה . זה נקרא לוח vero . הוא נוח כי עושים סימן עם סכין יפני ואז שוברים . אז קל ליצור חתיכות בגדלים רצויים .
אני אצרף מדריך במהלך השבוע .
עמית
אחד הדברים היפים שראיתי!!! פשוט מדהים!!!
נ.ב.
אתה ויגאל גרים באותו יישוב? או שאתם סתם מכירים? כי אני רואה שאתם תמיד ביחד [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח גרים יישוב אחד ליד השני !
פחות מ-7-8 דקות נסיעה (לנהוג כמו משוגע) [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח גרים יישוב אחד ליד השני !
פחות מ-7-8 דקות נסיעה
התוצאה נראת מצויין...אבל כמה שאלות
האם עוצמת האור שמתקבלת שווה לעוצמות הקבועות בחוק?
והאם הרכב יוכל לעבור "טסט" בלי בעיות מיוחדות ?
כמה וואט מתוכנן לאור חניה , וכמה לאיתות או בלמים / רוורס ?
הרכב יעבור טסט כמו גדול !
הוואט באור חניה היינו 5W וברקס/רוורס 21W
ואיתותים כנ"ל
את האור קשה למדוד אכן הייתי צריך לשים כמות גדולה יותר של לדים באורות הבלם ומעט לדים באורות חניה ורוורס .אני לא מאמין שבטסט יוכלו לבדוק את עוצמת האור בפנס . אבל זה נדלק בצורה יפה וחזקה .
אני מניח שלא תהיה בעיה.
עמית
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] פיתרון אולי קצת של ערסים, אבל תשים גרביונים על הבקליות וזה יחליש... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח אני גם עשיתי מין השחרה כזו מגרביונים ויצא ממשששששש יפההה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]...
אצלי לא עשיתי כהה מאוד... האור נחלש אולי בממש טיפה.
אלי
עמית אם תוכל לעשות גם פרוקייט לפונטו וזה יהיה נהדר ! :wink:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.