View Full Version : בעיה טכנית או פשלה של החרט.
אתמול היה אצלי יאיר עם הפיאסטה של אימו. לאחר שביצע שיפוץ ראש, המים בורחים ממיכל העיבוי לאחר נסיעה של כ-30 ק"מ. הראש נימסר לחרט. הוחלף גם הטרמוסטט שלדבריו ניבדק ונימצא תקין. צינורות המים בכניסה וביציאה מהמנוע היו בחום סביר. דבר ראשון קבעתי שיש להחליף את הפקק. קנינו פקק חדש ונסענו במהירות של 100 קמ"ש, לא הועיל המים המשיכו לברוח .
בבדיקת לחץ במערכת המים התגלו דליפות בצינורות הגומי. לאחר שחיזקנו, לא ירד שעון הלחץ ובכול זאת המים "בשלהם" המשיכו לצאת.
פירקנו את הפלגים וביצענו בדיקת לחץ הפוך, כאשר בוכנה מס' 4 הייתה בנמ"ע. לא להאמין, הלחץ יצא לצילינדר מס' 2. סובבנו מנוע והבאנו את בוכנה מס' 1 לנמ"ע הלחץ יצא דרך האגזוז.
חשדתי בטיימינג, אבל יאיר טען שהוא בטוח שהרכיב את הטיימינג במקום.
לא נותר לקבוע אלא שהחרט לא שיפץ את הראש כראוי.
דוד.
אני בטוח במליון אחוז שהטימינג במקום כי אחרת המנוע היה מזיף או לא שהיתי דופק שסתומים.
במנוע הזה אי אפשר לפשל עם טימינג כי אחרת תידפוק את השסתומים בשניה
יש בעיה בסתומים עצמם כי לא יתכן כאשר הכנסנו לחץ לבוכנה 3 כשהיא היתה בנמ"ע והלחץ יצא דרך סעפת יניקה
אבל עדיין בדיקת לחץ הפוך לא נתנה לכם את האינדיקציה לאן בורחים המיים?
המים המשיכו לצאת כי יש שתי צינורות שהבנד עליהם לא הדוק מספיק כי זה בנד קפיצי והם מיתחברים על פלאנג' מים שהיציאות שלו אכולות מעט וצריך להחליפו
מחר אני אפרק את הראש ואבדוק בעצמי עד כמה הראש מעוות ואלך לחרט ואדרוש את הכסף חזרה
יאיר עצור!!!!
לפני שאתה מוריד את הראש, בדוק שוב את הטיימינג וסלק את הטרמוסטט.
עשה זאת למרות שאתה בטוח שהם בסדר. כבר היו דבר"מ.
דוד.
בהמשך לדוד,
יאיר אם תכתוב לי דגם מנוע אתן לך את הסימונים מאוטודאטה כדי שתוכל לוודא.
בהמשך לדוד,
יאיר אם תכתוב לי דגם מנוע אתן לך את הסימונים מאוטודאטה כדי שתוכל לוודא.
ראשית אני לא חדש בתחום ויש לי נסיון לא מעט בתחום המכונאות שמאפשר לי לעשות טיימינג ברכב מהסוג הזה גם ללא סימונים (אין סימונים ויש צורך בכלים מיוחדים והמון נסיון)
תודה על ההצעה אבל אני אותר עליה כיוון שיש לי אוטודאטה ,ספר היינז של הרכב שההורים שלי קנו כאשר הם קנו את הרכב ומעל הכל יש לי את מזרחידאטה (davidmzr)
:D
בקיצור הרגע סימתי לבדוק את הטימינג לאחר שקימבנתי לעצמי כלי לבדיקה וקיבוע גלי הזיזים כמו שמופיע בהוראות היצרן ועל אף שלא הישתמשתי בו בהתחלה הטימינג נימצא במקום
הטרמוסטט הוסר ואני עכשיו אלך לבדוק מרווח שסתומים
אעדכן עוד מעט מה עלה בגורל המרווחים ויצא לסיבוב לבכדי לשלול בעיה שניגרמה מהטרמוסטט
טוב אז בדקתי את המרווחים של השסתומים
בשסתומי יניקה כל השסתומים מכוונים למידה הנמוכה כלומר למרווח הנמוך פרט לשסתום אחד מתוך שסתומי היניקה בבוכנה מס 1 שבו המרווח עוד יותר קטן ב0.02 ממ
בשסתומי הפליטה השסתומים מכוונים בין המידה המינימאלית לבין מינימיום +0.02 ממ
המרווחים לפי אוטודאטה הם יניקה: 0.17-0.23 ממ
פליטה 0.27-.033 ממ
ארכיב עכשיו מכסה שסתומים ואלך לטייל לי ברכב עד שיצא לאחד מאיתנו המיץ:)
מאחר שמנועי הפורדים עובדים בטמפרטורה גבוהה, יש חשיבות יתר למרווח השסתומים. מאשר במנועים אחרים. כאשר הכול תקין, אין מצב שבוכנה מס' 1 בנמ"ע תעביר לחץ לאגזוז אלא אם שסתום פליטה לחוץ או לא סוגר טוב.
טוב שהקשבת ובדקת מרווח. אני לא כל כך מרוצה מהמרווח, אבל יש מצב שזה לא בדיוק הבעיה.
ביום שיש בגלל הלחץ, 3 מכוניות לתיקון על הראש, הרכב שלך ועוד אחת לטסט, לא יכולתי לנתח את ממצאי הבדיקות שעשינו. תודה רבה על העזרה שהגשת לי בשאר המכוניות.
עשה סיבוב ודווח.
מה נתת לי שם חדש, (מזרחידאטה ) להחליף את שם המשתמש בפורום ?.:)
דוד.
טוב אחרי נסיעת מבחן ארוכה הרכב עדין פולט מיים גם כשאין טרמוסטט מורכב במנוע
המאורר נידלק בזמן ורגע לפני שנידלק המאורר המים רותחים ויוצאים
אין בעיה בנגד מהירות של המאורר כי עקפתי אותו
דוד מחר אני בא עם הרכב ועם הראש אחר ונלך על הבוקר לחרט שלך ואז ליבנה להביא חלקים ואז נפרק את הראש מהמנוע ונבדוק עד כמה הוא עקום
אני לא מבין מה אין כבר בעלי מקצוע ישרים ואמינים ?
יש רק מאניקים שרואים לקוח מיזדמן ודופקים אותו ??:mad::mad:
אכן לצערנו את בעלי המקצוע ההגונים והמקצועיים ניתן לספור על יד וחצי,
לכן הכי טוב לעשות הכל לבד.
אין לנו על מי לסמוך אלא על עצמנו.
אסף איך בדיוק אפשר לעשות הכול לבד ?.
את הראש חייבים למסור לחרט.
יאיר, כדברי שיר הפרטיזנים, "אל נא תומר הנה דרכי האחרונה, את אור היום (לא) הסתירו שמי העננה..."
הכול יסתדר, יש רק בעיה קטנה הגיע היום בגרר C2 מודל 2008 16 שסתומים 1.6 טורבו. עם מנוע תפוס.
הסככה תפוסה מקווה שלא ירד גשם. אם כן אתה תעבוד ואני אהיה עם מטרייה ותה עם נענע.
כפי שעבדנו בטנדר שלך בגשם. :)
ראה איך ייצא לי הטמבון השחור של הספייס לאחר תיקון וצבע.
דוד.
יצא יפה מאוד הטמבון
מחר אגיע עם הטנדר ובו ראש אחר ולא עם הראש הבעיתי כי יש לי עבודה דחופה ביותר עם אבא שלי ואגיע ביום שלישי עם הרכב לצורך ביצוע התיקון.
ככה או ככה כניראה לא אראה את הכסף מהחרט הדפוק הזה אבל ניראה מה יהיה מה שבטוח שאני אגרום לו הרבה נזק לעשק שלו אם הכסף לא יוחזר
היום זה אחד הימים המעצבנים שקוראת לכל איש מקצוע זה היה יום בו כל דבר לא הלך לי
בהתחלה ביזבזתי חצי יום על מציאת חנות בנתניה שלא סופרת מלאי בשביל היוניט למאורר ואחרי זה למצוא אום מתאימה ליוניט כדי שאוכל להלחים אותה לT מברזל ולחבר לצינור העליון של הרדיאטור
אחרי שמצאתי את הכל הגעתי הביתה להלחים את האום
בזמן ההלחמה דעתי לא סמתי לב שאני מחמם יותר מידי ודפקתי את האום ממש בסוף ההלחמה
עזבתי את הרכב עד יום ראשון :|
בדיוק עכשיו ארז גמר לתקן את המנוע של ה-C2. הבחור כאן וביקש מארז שיחליף גם את הצינור העליון של הרדיאטור. אין בעיה עם המחבר או הצינור. אבל אתה יודע מה זה פדנט. נראה שבעבר היה מחובר אליו שעון חום.
הביא צינור חדש, בישן יש את הצינור המקורי עם יציאה ליונית. אם הוא לא ייקח אותו, תקבל אותו.
ואם ייקח אציע לו כמה גרושים בעבורו.
דוד.
נהדר תודה
מעניין איפו הוא קנה את זה
הצינור המקורי גומי החדש שקנה בעל הרכב בחברת פיגו' ייצא פגום.
הצעתי לארז שלא ימסור לו הערב את הרכב, ולא יעשה נסיעת מבחן בלילה.
לדעתי לא צריך להחליף צינור, אבל פדנט זה פדנט כך הוא רוצה. לפני חודש הוא גם הזמין שייצרו לא אגזוז כפול, עבורו שילם 3500 ש"ח.
ככה זה אצל רווקים שין להם ילדים וחיים על חשבון ההורים. :)
דוד.
יאיר הצעירים לא שמעו לי, לא לעשות נסיעת מבחן ולא לשחרר את האוטו בלילה.
קמתי בבוקר והרכב איננו.
הבחור חזר בבוקר ( הלב שלי החסיר פעימה ברוך השם שהשיפוץ הצליח.:)) ורוצה לטפל בבעיה נוספת. רעש מגלגל הספר שתלוי מתחת לרכב. ארז שאל אותו מאין קנה את הצינור, אמר שקנה תמירת 100 ש"ח מחבר.
עוד מעט הצינור יוחלף, וניראה מה יגיד.
דוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.