PDA

View Full Version : צינורות אלומיניום לחימום פונטו ספייס

elior93
26-01-15, 21:04
שלום

פירקתי את כל הדשבורד וחוץ מהרדיאטור עצמו גם הצינורות אלומיניום שמובילים אליו במצב זוועה ובאחד יש חור
מאיפה אפשר להשיג צינור מקורי או תחליפי?
כמה בערך אמור לעלות?
אם אין מומלץ לקנות מפירוקיה??

yair791
26-01-15, 22:14
זה נשמע כמו משהוא שתוכל להביא רק מחנות שמיתעשקת אך ורק בחלקים של פיאט כמו סודאי בתל אביב או רק בחברה ואל תסים מפרוק !!! עשיתה כל כך הרבה עבודה להגיע לשם ותכניס משהוא ישן רק חדש מקורי אם אין ברירה או תחליפי חדש אבל רק חדש

elior93
26-01-15, 23:40
זה נשמע כמו משהוא שתוכל להביא רק מחנות שמיתעשקת אך ורק בחלקים של פיאט כמו סודאי בתל אביב או רק בחברה ואל תסים מפרוק !!! עשיתה כל כך הרבה עבודה להגיע לשם ותכניס משהוא ישן רק חדש מקורי אם אין ברירה או תחליפי חדש אבל רק חדש
אני מירושלים בכל מקרה רק מחר אני יוכל להתחיל להתקשר לפי מחירון החלפים של סמל"ת הצינורות האלה עולים 1400 שקל בדקתי באיביי יש באטיליה ב 170 שקל מקוריים נראה כמה ירצה משלוח....

elior93
27-01-15, 12:08
אז ככה למי שאי פעם יחפש לסודאי אין את הצינורות בחברה רוצים על כל צינור 383 ועם זה הקיט שכולל שני צינורות וגומיות זה 1400 כולל מע"מ כרגע אני ינסה להשיג את החלק באיביי שם שני צינורות מקוריים עולים 170 שקל

yair791
27-01-15, 12:53
תצלם את החלק אולי נמצא לך פתרון
תנסה אצל אבי פרטס בפ"ת הוא יבואן של רדיאטורים אחד הגדולים שיש אולי בדרך נס יש את זה אצלו
אולי רפי לין מכיר עוד חנויות שמתעשקות רק בפיאט חוץ מסודאי

elior93
27-01-15, 13:46
http://up413.siz.co.il/up2/ynz3jkimt2zd.jpg (http://www.siz.co.il/)

הנה תמונה של הצינורות
המקט שלהם: 46770807

דיברתי כבר עם אבי פרטס הוא לא מתעסק בזה

turbo guy
27-01-15, 18:31
אז ככה למי שאי פעם יחפש לסודאי אין את הצינורות בחברה רוצים על כל צינור 383 ועם זה הקיט שכולל שני צינורות וגומיות זה 1400 כולל מע"מ כרגע אני ינסה להשיג את החלק באיביי שם שני צינורות מקוריים עולים 170 שקל

נו תראה את היחס ..ב"חברע" דבר שניקרא בושה לא קיים ..
יש חלקים שעדיף לעלות על טיסה לקנות את החלק לחזור ועדיין להשאר עם עודף ..
גועל נפש מה שקורה שם ..
תביא מאיביי וכדאי שכולם יעשו את זה ..

yair791
27-01-15, 18:56
קח את הצינורות הפגומים לאחד שעושה צינורות וכל מיני דברים כאלה ותישאל כמה יעלה שייצר דבר כזה

elior93
27-01-15, 19:09
אין צורך שיכנעתי את הבן אדם שהאוטו שלו להזמין זוג צינורות מאיביי
מוזר שיש בארץ כל כך הרבה פונטו ואין צינור כזה חליפי במיוחד שגם בחדשות יותר יש צינורות בסגנון הזה

yair791
27-01-15, 23:05
נו תראה את היחס ..ב"חברע" דבר שניקרא בושה לא קיים ..
יש חלקים שעדיף לעלות על טיסה לקנות את החלק לחזור ועדיין להשאר עם עודף ..
גועל נפש מה שקורה שם ..
תביא מאיביי וכדאי שכולם יעשו את זה ..

אם כבר מדברים על גנבה אז אני אשתף במקרה שקרה לי לפני יומים בחנות חלקים בנתניה
הלכתי לקנות שמן גיר לרכב של ההורים שלי שעשיתי לו טיפול לגיר והחנות שאני קונה בה בדרך כלל נגמר לה השמן אז נאלצתי ללכת לחנות אחרת שם ניסו לדחוף לי שמן גיר אוטומט שהיתי צריך במחיר של 100 שח לגלון מחיר מופקע אז הוא הביא לי שמן "זול" יותר ב80 שח ואמר שאין לו יותר זול וזה אחרי שעמדתי יותר מרבע שעה מרגע הכניסה ועד שקיבלתי את הבקבוק איפו נשמע שאדם ממתין 10 דקות לקבלת שרות והוא עוד היתעצבן שאני היתוקחתי איתו על המחיר של השמן שהיה של חברה לא מוכרת עם בקושי מדבקה מזהה בסוף יצאתי בעצבים מהחנות כשאמרתי שזה גנבה לשלם 80 שח על גלון כזה אותו עובד בא עלי בעצבים ועוד איים עלי אם היה לי זמן היתי מזמין משטרה אבל לא היה לי זמן הוא בלבל את המוח על זה שאותו למדו על רווח ושאר ירקות בקיצור אני לא ממליץ לאף אחד פה להיכנס לאותה החנות בנתניה כי היחס על הפנים

NIRG
30-01-15, 03:55
אם כבר מדברים על גנבה אז אני אשתף במקרה שקרה לי לפני יומים בחנות חלקים בנתניה
הלכתי לקנות שמן גיר לרכב של ההורים שלי שעשיתי לו טיפול לגיר והחנות שאני קונה בה בדרך כלל נגמר לה השמן אז נאלצתי ללכת לחנות אחרת שם ניסו לדחוף לי שמן גיר אוטומט שהיתי צריך במחיר של 100 שח לגלון מחיר מופקע אז הוא הביא לי שמן "זול" יותר ב80 שח ואמר שאין לו יותר זול וזה אחרי שעמדתי יותר מרבע שעה מרגע הכניסה ועד שקיבלתי את הבקבוק איפו נשמע שאדם ממתין 10 דקות לקבלת שרות והוא עוד היתעצבן שאני היתוקחתי איתו על המחיר של השמן שהיה של חברה לא מוכרת עם בקושי מדבקה מזהה בסוף יצאתי בעצבים מהחנות כשאמרתי שזה גנבה לשלם 80 שח על גלון כזה אותו עובד בא עלי בעצבים ועוד איים עלי אם היה לי זמן היתי מזמין משטרה אבל לא היה לי זמן הוא בלבל את המוח על זה שאותו למדו על רווח ושאר ירקות בקיצור אני לא ממליץ לאף אחד פה להיכנס לאותה החנות בנתניה כי היחס על הפנים
תגיד לפחות איזה חנות אך קוראים לה שנדע כולם .
ולא רק להמליץ על דבר שלא יודעים.

yair791
30-01-15, 15:39
"חדד חלפים" זה ליד מסעדת ויקי וברג ובניו

ofirdori
02-02-15, 11:34
יש אולי מדריך איך לפרק את הדשבורד? גם לי יש בעיות חימום וקצת זמן פנוי אולי שווה לבדוק את זה.

תודה

elior93
05-02-15, 16:33
יש אולי מדריך איך לפרק את הדשבורד? גם לי יש בעיות חימום וקצת זמן פנוי אולי שווה לבדוק את זה.

תודה
תסביר לי מה הבעיה תצלם תדשבורד שלך אני יסמן לך את כל הברגים

יאיר אני לא יודע מה הוא ניסה למכור לך אבל אני קונה חלקים בואדי גוז ירושלים ליטר שמן גיר של VALVOLINE עלה לי פחות מ 90
(75W-90W) GL4

yair791
05-02-15, 21:16
מדובר על שמן גיר אוטומט dextron3