View Full Version : עזרה משהו שרציתי לשתף אתכם
שלום ברשותי פיאט פונטו סםייס שנת 2006 8 שסתומים ושבאתי לעשות טיפול לרכב הפלגים של ה8vשוט התברגו באוויר וכשהחלפתי לפלגים של 16v נכנסו בול והמסנן שמן אותו דבר של 16v משהו מוזר יכול להיות שעשו קומבינה? המנוע הוא מנוע 8v רגיל משהו מוזר ובנוסף אמרו לי שאפשר לגעת בקלאץ ושהגיר לא יושב במקום ויכול להיות שהוא של 16v אשמח לעזרה תודה
הפלאגים הם בעלי הברגה קטנה ולכן הפלאג של 16 שסתומים מתאים וזה בסדר
לגבי הפילטר אני לא חושב שיש הבדל יתכן וזה מתאים לשני המנועים והגיר אני לא לא זוכר שהגיר שלך של רכב אחר והי הוא יושב בסדר אין אפשרות לחבר גיר ברכב אחר אחרת הסטרטר לא ישב טוב מול גלגל התנופה הגיר חייב להתאים בול כלומר הציר של המהלך הישיר בא מול מרכז גלגל התנופה וכל החורים של הבלוק והגיר אחד מול השני רק במצב כזה אפשר להרכיב גיר מרכב אחר כמובון שאז במקרה כזה צריך להתאים צריות
לא ברור לי, מדוע אתה משקיע כסף במנוע שאך לפני שבוע דיברת איתי על צילינדר שלא עובד והחלפת מנוע. ?.
דוד.
היי דוד לא יצא להיות בפורום הרבה זמן
עשיתי בדיקה למנוע פחות או יותר ועשיתי טיפול 10,000 שמזמן לא עשו והחלפתי חוטי הצתה וכו׳ של חלפים מקוריים של פיאט מורשה והכל הסתדר לפתע הרעשים של ה״צלצולים״ פסקו אבל לא לגמרי ממש חלשים שלא שומעים אותם כמעט לעומת מה שהיה והנסיעה והצריכת דלק השתפרה לעומת המצב הקודם
כרגע מתחיל עליו יישור קו פחות או יותר תודה על העזרה אשמח לקפוץ בהזדמנות לבדיקה מקיפה לקראת הטסט תודה :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.