View Full Version : חיבור מערכת אזעקה/שלטי נוחות ל---וינקרים
punto2004_actual_60
28-12-14, 13:57
היי
אני בעיצומה של הרכבת מערכת האזעקה על הפונטו אקטואל60 2004 שלי.
חיברתי את הפתיחה והנעילה ע"פ המדריך = עובד פיקס.
הבעיה שאני לא מוצא את החוטים של הוינקרים... אצלי הקונקטורים שונים מאשר במדריך (אין לי את הקונקטור הלבן).. אשמח אם מישהו יודע באיזה קונקטור ומהם צבעי החוטים של הוינקרים....
תודה רבה !!!
אתה רואנ בחיבור שהוצאת שאחד אפר והשני שחור? לקחת את החוטים של הנעילה מהשחור ואת האיתות אתה לוקח מהאפור מהצד שמתחבר למחשב רכב תלחץ תחיבור החוצה ותקח מהאפור את הכבר שנולך לאיתות אם אתה עדיין מסתבך אני יצלם לך איך
punto2004_actual_60
01-01-15, 13:42
אתה רואנ בחיבור שהוצאת שאחד אפר והשני שחור? לקחת את החוטים של הנעילה מהשחור ואת האיתות אתה לוקח מהאפור מהצד שמתחבר למחשב רכב תלחץ תחיבור החוצה ותקח מהאפור את הכבר שנולך לאיתות אם אתה עדיין מסתבך אני יצלם לך איך
תודה רבה !! את החלק האפור של הקונקטור מצאתי, אגב אין לי כוח להוציא אותו, ולהסתבך עם זה, אני רואה את כל החוטים גם שהוא בתוך הקונקטור.
אם תסתכל על השורה השניה של החיבור האפור, תראה שחיבור 11 ריק, 12 צבע שדומה לורוד אבל הוא לא ורוד. וחיבור 13 הוא בצבע הדומה לורוד+צהוב.
האם שניהם זה החוטים של הוינקר ???
לא רוצה סתם לנסות ולעשות קצר..
ולגבי השורה הראשונה של החיבור האפור. מצאתי שם בשורה הראשונה (אני לא זוכר אם היה 2 או 3 את החוט הורוד.) אבל יש רק אחד כזה..
צירפתי תמונות...
punto2004_actual_60
02-01-15, 17:39
תודה רבה !! את החלק האפור של הקונקטור מצאתי, אגב אין לי כוח להוציא אותו, ולהסתבך עם זה, אני רואה את כל החוטים גם שהוא בתוך הקונקטור.
אם תסתכל על השורה השניה של החיבור האפור, תראה שחיבור 11 ריק, 12 צבע שדומה לורוד אבל הוא לא ורוד. וחיבור 13 הוא בצבע הדומה לורוד+צהוב.
האם שניהם זה החוטים של הוינקר ???
לא רוצה סתם לנסות ולעשות קצר..
ולגבי השורה הראשונה של החיבור האפור. מצאתי שם בשורה הראשונה (אני לא זוכר אם היה 2 או 3 את החוט הורוד.) אבל יש רק אחד כזה..
צירפתי תמונות...
עדכון - חיברתי ל12 , זה מפעיל את האורות איתות הימניים ושמאליים בקדמת הרכב. אך לא את האחוריים,
את החוט הנוסף של האחורה אני מפחד לחבר כי אני לא יודע לאיזה מספר חיבור...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.