PDA

View Full Version : החלפת אטם משאבת דלק - חובה?

KRAFT
17-12-14, 13:08
השאלה למנוסים שביננו לגיב החלפת משאבת דלק בפונטו ספייס. הזמנתי כזו מאנגליה, מקווה שתגיע ובמצב תקין.

בספר של היינס רשום בפירוש שחייבים להחליף את האטם (שבין המשאבה למיכל דלק) כאשר מחליפים משאבה.

האם מנסיון מי שביצע זאת - האם האטם באמת לא שמיש אח"כ או שזו המלצה למחמירים בלבד? (האם המשאבה מגיעה עם אטם באריזה או שצריך לקנות בנפרד).

תודה מראש

KRAFT
17-12-14, 13:15
האם מק"ט 51709816 מתאים למנוע 16v?

davidmzr
18-12-14, 07:24
בספר של היינס רשום בפירוש שחייבים להחליף את האטם (שבין המשאבה למיכל דלק) כאשר מחליפים משאבה.

האם מנסיון מי שביצע זאת - האם האטם באמת לא שמיש אח"כ או שזו המלצה למחמירים בלבד? (האם המשאבה מגיעה עם אטם באריזה או שצריך לקנות בנפרד).

תודה מראש
זאת בדיוק הסיבה (באדום) שמידי פעם אני כותב שמקריאה באינטרנט, לא נהפכים לבעלי מקצוע.
החלפתי כבר כמה עשרות משאבות דלק ולא רק בפיאט ואני לא זוכר שהייתי צריך להחליף את האטם. כמובן שצריך לבדוק אם הוא תקין.
אני לא בטוח שחכם להזמין משאבה מחו'ל.
כתוב בבקשה מה מחיר ההזמנה.
דוד.

KRAFT
18-12-14, 11:23
שלום דוד

המשאבה שהזמנתי היא המשאבה הנ"ל:
http://www.ebay.com/itm/381085891234

המוכן מצהיר שזו משאבה תוצרת בוש, אני מניח שהיא איכותית כמו משאבה מקורית.

מחיר כולל משלוח כ- 620 ש"ח. בהנחה שהיא תעבור במכס ואשלם עליה מע"מ, המחיר יגיע לכ- 730 ש"ח (מקווה שלא יהיו בעיות אחרות שקשורות בעמילות מכס ואישור משרד התחבורה)

מחיר של משאבה מקורית בארץ כ- 1500 ש"ח (כולל מע"מ)

כמובן שיש סיכונים בהזמנה של מוצר כזה מחו"ל אבל פער המחירים פשוט ענק! החלטתי לקחת את הסיכון ולקוות לטוב.

GreaseDonkey
29-12-14, 22:28
משאבות דלק בעיה לשלוח כי הם עלולות להכיל מעט דלק (גם משאבות חדשות) ואז זה נחשב משלוח חומרים מסוכנים וזה מייקר את המשלוח או יתקע אותו במכס.
את העתם חייבים להחליף כי הוא מתעוות כאשר מפרקים אותו ויגרום לנזילה או ריח דלק בזמן תדלוק מיכל מלא.