PDA

View Full Version : המלצה על מוסך פיאט בתל אביב

mbn
16-12-14, 11:12
אחרי מספר התנסויות לא טובות עם מוסכים באזור המרכז הגעתי (בעקבות המלצות שראיתי בפורום) למוסך פיאטון בישראל ב"ק 30, תל אביב.
אני חייב לציין שהחוויה שם הייתה קצת כמו קבוצת תמיכה. היו שם עוד שני לקוחות ולכל אחד סיפור על איך מוסך אחר דרש ממנו סכומים גבוהים (בחור שהמוסך המרכזי דרש ממנו 9,000 ובמוסך סגרו לו את הטיפול ב2,000 ובחורה שדרשו ממנה 4,000 והוא סגר את העניין ב1,400).
מעבר לזה לאורך כל הדרך היה נראה שחשוב למוסך להיות הוגן ולדעתי זה ממש חשוב.
אני באתי עם בעיה בגיר, הרכב לא הצליח לעבור להילוך שלישי והוא מצא שהבעיה היא בחיישן, החליף לי לאחד משומש (באישור שלי) וכולל עבודה יצא לי 900 ש"ח.
יש לי פיאט פונטו ספייס, 2005, גיר רובוטי.

m1011409
16-12-14, 11:28
ניראה לי שכדאי להכיל בפורום חוק דומה לזה שמתקיים בקארספורום -
רוצה לתת ביקורת\המלצה על מוסך לאור עבודה שבוצעה ברכבך? תעלה חשבונית סרוקה (אפשר לטשטש פרטים אישיים).

אחרת, עם כל המשתמשים בעלי מספר חד ספרתי של הודעות שמגיעים לכאן להמליץ על מוסכים, קשה מאוד להסתמך על אמינות ומהימנות ההמלצה.

* אין לי שום דבר בעד\נגד מוסך פיאטון ומעולם לו הייתי אצלם, כך שזה ממש לא מכוון נגדם באופן אישי. אגב, הבחור שקניתי ממנו את הרכב (לפני כמה שנים) טען שטיפל שם והיה מרוצה (לטענתו היה באותה תקופה מוסך מורשה היבואן).

mbn
21-12-14, 12:05
נראה לי הגיוני שאנשים שלא מתעניינים בעולם הרכב מעבר לתיקונים מידי פעם לא יהיו עם הרבה הודעות בפורום.
אבל נראה לי שהרעיון שלך טוב. אם זה יעזור, אין לי בעיה לעלות תצלום של החשבונית עם פרטים מטושטשים...

פיאטון
23-12-14, 16:59
ניראה לי שכדאי להכיל בפורום חוק דומה לזה שמתקיים בקארספורום -
רוצה לתת ביקורת\המלצה על מוסך לאור עבודה שבוצעה ברכבך? תעלה חשבונית סרוקה (אפשר לטשטש פרטים אישיים).

אחרת, עם כל המשתמשים בעלי מספר חד ספרתי של הודעות שמגיעים לכאן להמליץ על מוסכים, קשה מאוד להסתמך על אמינות ומהימנות ההמלצה.

* אין לי שום דבר בעד\נגד מוסך פיאטון ומעולם לו הייתי אצלם, כך שזה ממש לא מכוון נגדם באופן אישי. אגב, הבחור שקניתי ממנו את הרכב (לפני כמה שנים) טען שטיפל שם והיה מרוצה (לטענתו היה באותה תקופה מוסך מורשה היבואן).
אני בעליו של מוסך פיאטון מזמין אותך להתנסות אצלנו בתיקון כל שהוא ואתה בעצמך תחליט מה טיב ידע המקצועי שלנו ואשמח אם תבוא עם בעיה שלא פתרו או שבקשו מחיר גבוה אולי תהיה לך הפתעה לטובה תודה שלמה

פיאטון
23-12-14, 17:02
[quote=m1011409;132772]ניראה לי שכדאי להכיל בפורום חוק דומה לזה שמתקיים בקארספורום -

* אין לי שום דבר בעד\נגד מוסך פיאטון ומעולם לו הייתי אצלם, כך שזה ממש לא מכוון נגדם באופן אישי. אגב, הבחור שקניתי ממנו את הרכב (לפני כמה שנים) טען שטיפל שם והיה מרוצה (לטענתו היה באותה תקופה מוסך מורשה היבואן)

m1011409
23-12-14, 18:53
אני בעליו של מוסך פיאטון מזמין אותך להתנסות אצלנו בתיקון כל שהוא ואתה בעצמך תחליט מה טיב ידע המקצועי שלנו ואשמח אם תבוא עם בעיה שלא פתרו או שבקשו מחיר גבוה אולי תהיה לך הפתעה לטובה תודה שלמה
ידידי, כפי שכתבתי, אינני מטיל ספק במקצועיותכם וביושרה שלכם.

עם זאת, שים לב להתפלגות ההמלצות וכותביהן.
על מנת שזה יהיה יותר מהימן, עדיף שההמלצה (כמו גם במקרה של ביקורת שלילית)
תלווה במסמך המאשר את ביצוע העבודה (כמו קבלה).

הרי לחילופין, אם מחר יתחילו חלילה לצוץ ביקורות שליליות נגדך על גבי הפורום ממשתמשים חדשים,
אתה תטען שאין לביקורת כל תוקף ומדובר בהכפשות שווא.
לכן, לדעתי הצעתי בעלת שני צדדים למטבע - גם מניעה מהטעיית גולשים עם המלצות לא מהימנות,
וכן מניעה של הכפשה של מוסכים מטעמי נקמנות, יריבות עסקית או מכל סיבה לא עניינית אחרת.

תודה על ההזמנה, בתקווה שלא אזדקק להגיע למוסכים :-) .