View Full Version : תיקון מד מהירות - פונטו 2002
שלום,
אני יודע שיש לי לא מעט שאלות אבל בקרוב אמצא את הספייס שלי, אני מתקרב :rolleyes:
ראיתי היום רכב שמצא חן בעיניי רק שהיו בו 2 בעיות, האחת קטנטנה והשנייה: מד המהירות פשוט לא עובד.
האמת שעוד לא נתקלתי בזה בפונטו, גם לא מצאתי שרשורים בנושא.
מישהו נתקל?
אני יודע שבלי לבדוק את הרכב אי אפשר כל כך לענות על זה, אבל למישהו יש מושג מה יכולה להיות העלות המקסימלית של התיקון של זה? (במקרה הגרוע ביותר).
תודה רבה.
שמע אתה לא תמצא פונטו מושלמת , אין דבר כזה ! אפילו האיטלקים בעצמם לא החזיקו את הפונטו בצורה מושלמת.
לגביי הלוח שעונים, זו יכולה להיות בעיה בגלל שהחליפו לוח שעונים או שהלוח נהרס ממשהו, יש שתי פתרונות, או לרכוש לוח שעונים מפירוק וללכת למורשה לכייל את הקילומטרז. או לא לקנות את האוטו!
עצה שלי, חפש לך פונטו חמודה בלי מכות פח ושריטות קילומטרז כמה שיותר נמוך מנוע יבש בלי הזעות וכו. אחרי זה קח לבדיקה ואם אין בעיה חריגה כמו בריחת קומפרסיה גבוהה או תקלות בגיר חיישנים וכו. הכל פתיר ולא בעלות גבוהה.
הייתי מוכר לך את שלי אבל היא לא תימכר לחברי פורום עקב נזילת שמן בין הראש לבלוק .
בהצלחה
בפונטו של אחותי זה גם היה ככה
קודם כל תיסע קילומטר ותראה שהמספרים בלוח הדיגיטלי מתקדמים.
אם לא מתקדם - הק"מ של האוטו לא נכון וזה כבר הימור.
אם זה מתקדם אז הבעיה היא סתם בלוח - אצל אחותי זה הסתדר ע"י הוצאת הזכוכית של הלוח, הוצאת המחוג, הפעלה של המחוג עם תוכנה MultiEcuScan שיזוז עד הסוף ובחזרה, החזרת המחוג למקום הנכון וסגירה של הזכוכית.
אם זה לא עובד אפשר להחליף את הלוח - אבל את הק"מ בלוח החדש אפשר רק להזיז קדימה, אם תקנה לוח עם 300 אלף ק"מ תאלץ להשאר ככה.
הרכב נרכש, עדין לא טופל המד מהירות נעשה בימים הקרובים.
הקילומטרים רצים, אם לא היו רצים הייתי מוותר על העסקה כי אז לא ברור כמה ק"מ עשה הרכב.
תודה.
מברוק,
אם הקילומטרז רץ אז יכול להיות שרק צריך להוציא את המחט בעדינות ולהחזיר אותה למקום, יש מצב שהיא לא יושבת טוב
כפי שכתב קודמי, מכיוון שמונה המרחק פועל אז ברור שהתקלה הנה בתוך לוח השעונים ומי שמתקן זאת זה מכון ספידומטרים.
אני מכיר כאלו טובים בחולון ובת"א ואם מישהוא מהם יתאים לך, אז נא כתוב היכן.
תתחדש על המכונית ושתיהנה ממנה.
בברכה - רפי לין
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.