View Full Version : שלטי נוחות בפיאט גרנדה פונטו 2010
יש ברשותי פיאט גרנדה פונטו שנת 2010 (רכשתי מחברת השכרה) והרכבתי שלטי נוחות לנעילה של הרכב. קופסת החיבורים של השלטים היא של חברת MATZMAN TECH. בהוראות ההרכבה רשום שניתן גם לחבר לתא המטען של הרכב ולחלונות ועוד...
ברכב זה תא המטען נפתח ע"י לחיצה על כפתור מפנים הרכב - כאשר פותחים את הרכב עם מפתח מצד הנהג ולוחצים כל הכפתור הבגאג' ייפתח, כאשר פותחים את הרכב מצד שליד הנהג או עם השלט יש להקיש את קוד האמבולייזר ואז לחיצה על הכפתור תפתח את הבגאג'.
1. להיכן (איזה קופסת נתיכים) מגיע החוט של כפתור פתיחת הבגאג'? האם המתח מגיע הצד הצמה או בצד השקע (מהרכב)?
2. האם לחיצה על כפתור הפתיחת דלתות בשלט תפתח גם את דלת הבגאג'?
חיבור השלטים לאיתותי הרכב: כמו שאלה 1.
תודה רבה מראש,
לצערי הרב איני מכיר את מע' החשמל בגרנדה פונטו.
עליך להיזהר מאוד ולדעת במדויק מהתפקידו של כל חוט ומה הוא נושא (פלוס או מינוס וכו') כי נעילת הדלתות המקורית, חלונות החשמל איתותים ועוד הנם ממוחשבים ומערכותיהם יקרות.
כל טעות עלולה לעלות בכסף רב.
בברכה - רפי לין
היי Dorig,
אני לא בטוח כמה זה עדיין יעזור לך, אבל אולי יעזור למי שיחפש בעתיד.
יש ברשותי פיאט גרנדה 2010, 1.25 ידנית.
ניסיתי להתקין את שלטי הנוחות דרך חנות בחולון שאני לא זוכר את שמה.
לאחר ניסיונות רבים של בעל המקצוע שם להתקין את שלטי הנוחות כך שיעבדו עם תא המטען הוא לא הצליח למצוא דרך להתקין אותם כך שלא יהיה צורך להשתמש גם במפתח. ניסיתי להתקשר גם למקומות אחרים לברר על ההתקנה והבנתי שבדגם זה לא תמיד ניתן לעקוף את ההגנה של פיאט כדי להתקין את שלטי הנוחות ללא שימוש במפתח, אלא אם משתמשים בשלט המקורי של פיאט שהוא ממש יקר.
כדי להשתמש באפשרות לפתיחת הבגאז, את הקופסא של השלטים הוא חיבר לחוט שמוביל לכפתור פתיחת הבגאז בלוח המתגים (אתה יכול פשוט לעקוב אחריו מהלוח, הוא השתמש בסוג של טסטר שיכול גם לסגור מעגל על ידי שימוש באדמה/מתח חיובי מהרכב). הוא גם לא הצליח למצוא את החוט המפעיל את שני אורות האיתות-אך לא חיפש יותר מדי בשל ההתעסקות הרבה עם הבגאז'.
המצב הכי טוב שהצלחתי להגיע אליו: אני צריך לפתוח את דלת הנהג עם מפתח, ואת תא המטען אני פותח באמצעות לחיצה ארוכה על הכפתור המיועד לו בשלט. כאשר אני פותח/סוגר את הדלתות האור שמהבהב הוא האור של לוחית הרישוי (לא אידיאלי אבל מספיק טוב).
אם אתה רוצה יש לי את המפרט של האוטו על המחשב- זו איזו חוברת כזו שמסבירה כל חוט לאן הוא הולך ומה תפקידו ןמיועדת לטכנאים. אני לא מספיק מבין בזה (וגם קצת מפחד להתעסק עם החשמל ברכב) כדי להשתמש בה, אך היא נראית שימושית למי שכן רוצה לנסות. אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך אותה/את החלקים הרלוונטיים לבגאז'.
מקווה שעזרתי. אם אתה מצליח להגיע למצב טוב יותר אשמח אם תעדכן.
תומר
חא זוכר איך המתקין חיבר, אבל כפתור הפתיחה בשלט מוגדר לבצע פעולה נוספת בלחיצה ארוכה.
אין בעיה לפתוח גם את הדלתות עם השלט, ובכלל מאז שהתקנתי אותם לא הכנסתי את המפתח לדלת...
TOMERAV3 - אשמח מאוד אם תוכל לשלוח לי בפרטי את החוברת.
היי Dorig,
המצב הכי טוב שהצלחתי להגיע אליו: אני צריך לפתוח את דלת הנהג עם מפתח, ואת תא המטען אני פותח באמצעות לחיצה ארוכה על הכפתור המיועד לו בשלט. כאשר אני פותח/סוגר את הדלתות האור שמהבהב הוא האור של לוחית הרישוי (לא אידיאלי אבל מספיק טוב).
אם אתה רוצה יש לי את המפרט של האוטו על המחשב- זו איזו חוברת כזו שמסבירה כל חוט לאן הוא הולך ומה תפקידו ןמיועדת לטכנאים. אני לא מספיק מבין בזה (וגם קצת מפחד להתעסק עם החשמל ברכב) כדי להשתמש בה, אך היא נראית שימושית למי שכן רוצה לנסות. אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך אותה/את החלקים הרלוונטיים לבגאז'.
מקווה שעזרתי. אם אתה מצליח להגיע למצב טוב יותר אשמח אם תעדכן.
תומר
רק עכשיו קיבלתי בדוא"ל הודעה על תגובתך, אז ראשית כל תודה רבה שהגבת. אשמח מאוד אם תשלח לי את החוברת לדוא"ל.
לגבי הפתיחה של הבגאג', אני מאמין שניסית אבל אשאל בכל זאתף פתחת את הרכב עם השלט ואז לחיצה ארוכה על הפתיחה שוב על כפתור הפתיחה לא פתחה את הבגאג'?
eliashlo- תודה. איזו שנה הרכב שלך? אתה זוכר איפה עשית את ההתקנה?
dorig- ניסיתי.. לא עובד. אצלך זה עובד בצורה הזו?
לפי מה שהבנתי יש איזהשהו מנגנון הגנה בחלק מהדגמים שלא יודעים איך לעקוף אותו-לפחות זה מה שהבנתי מ"פאר הרכב" בחולון כשדיברתי איתם בטלפון. אני את ההתקנה עשיתי בסלולר התקנות בחולון ונראה לי שהייתי הגרנדה הראשונה שלהם- המתקין בזבז על זה כמה שעות טובות כי לא הכיר את הרכב.
אני אשלח לכם את החוברת בסופ"ש- היא במחשב אחר.
שלום לכולם,
יש בבעלותי פיאט גרנדה פונטו 1.25 2008 והתקנתי בה מערכת אזעקה של קוברה. במידה ואני רוצה להתקין פתיחה בבגאז' אני תלוי רק בקוברה או שאני יכול לעשות זאת אצל משהו אחר?
אני שואל זאת מפני שכבר הייתי בקוברה ואמרו לי שאין להם אפשרות לעשות דבר כזה..
תודה
סידרתי פתיחה של הבגאז' מהשלט (לחיצה של 2 שניות) אצל רדיו חוף ברחוב החרש בהוד השרון.
מצחיקים פיאט עם הפתיחה של הבגאז' רק מתוך הרכב.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.