View Full Version : פולי רצועה מרעיש
פולי רצועה אצלי כנראה בסוף דרכו
יש למישהו כיוון של מחיר מקורי תחליפי ? וכמובן רצועה
האם הוא מסובך להחלפה ?
קחו תמונה
טלפן מחר אל חנות חלפי פיאט (http://www.musach.co.il/details.asp?id=63) מורשית היבואן, מ.י.ר חלפים בע"מ, שברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275 ובקש את אלי או את אבי ולפי מס' רשוי הרכב, או מס' שילדה תקבל במדויק את מחיר החלפים.
בברכה - רפי לין
החלפה כולל חלקים. 400 שח.
בתלתן לפני חצי שנה.
טלפן מחר אל חנות חלפי פיאט (http://www.musach.co.il/details.asp?id=63) מורשית היבואן, מ.י.ר חלפים בע"מ, שברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275 ובקש את אלי או את אבי ולפי מס' רשוי הרכב, או מס' שילדה תקבל במדויק את מחיר החלפים.
בברכה - רפי לין
תודה רפי .
אבל אני למיר חלפים לא נכנס ..גנבים בלי הכרה .
מעדיף את סודאי .לפעמים אצלו זה חצי מהמחיר במיר ועל זה גם הנחה :cool:
החלפה כולל חלקים. 400 שח.
בתלתן לפני חצי שנה.
אה ,לא רציני :D
תודה שחר ;)
אצל "מ.י.ר חלפים" יש רק חלפים מקוריים ואת מחירם לא הם קובעים, אלא יבואן פיאט.
חלקי חילוף תחליפיים אכן עשויים להיות זולים בהרבה לעומת חלפים מקוריים.
התואר גנבים הנו חמור וגובל בהוצאת דיבה (הצעתי - מחק זאת), מכסימום כותבים יקרנים.
בברכה - רפי לין
החלפתי בדיוק את אותו הפולי לפני שבוע כי התחיל לשרוק.
170 ש״ח למקורי כולל עבודה.
צומת דשנים בקרית אתא אם זה עוזר לך.
רפי, לרוב אני נוטה לקבל את דברך ללא בדיקה. אך הפעם אני חייב לציין שזה פשוט לא נכון.
לפני שבוע, ביררתי מחירים (גם בטלפון וגם במקום) לגבי משאבת מים ותרמוסטט (מקורי לשניהם) אצל מ.י.ר היה יקר בכמעט כפול מסודאי .
אצל "מ.י.ר חלפים" יש רק חלפים מקוריים ואת מחירם לא הם קובעים, אלא יבואן פיאט.
חלקי חילוף תחליפיים אכן עשויים להיות זולים בהרבה לעומת חלפים מקוריים.
התואר גנבים הנו חמור וגובל בהוצאת דיבה (הצעתי - מחק זאת), מכסימום כותבים יקרנים.
בברכה - רפי לין
הוצאת דיבה ?? למחוק ? תגיד אתה שומע את עצמך ? אני קונה את אותו חלק "מקורי"אצל סודאי בעשרות אחוזים פחות ומאותו יבואן עם חותמת של פיאט ,מקבל גם הנחה וכוס קפה עם נחום ..גנבים רפי ? כן .אבל במובן החדש של המילה ..אל תיקח לי את זה לכיוונים פליליים כי זה ממש לא ..
זה לא שמצאתי מישהו מהם אצלי בסלון בשתיים בלילה ..נו אז יקרנים ו.? כמה הבדל כבר יש בין המילים ? בכל מיקרה להיכנס לשם אני לא אכנס יותר..
שנים לקח לי עד שהבנתי שמטר משם אני קונה את אותו מוצר בעשרות אחוזים פחות .לא משנה על טעויות כבר שילמתי להם ..ועשרות אלפי שקלים אם לא יותר במקרה שלי .
אני הפסקתי לפרנס את מי שלא מתבייש לבקש ממני עשרות אחוזים יותר על חלק זהה .
אם זה מיר חלפים ..ואם זה המוסכים המרכזיים מצטער אבל זו דעתי ..ודעת רבים כמוני .
לאמר את דעתי אני יכול .דמוקרטיה ,לא רפי ?
אמת יקרנים מאוד. סודאי גם הרבה יותר נחמדים.
גנבים זו ממילה בוטה מידי.
טוב אז שהחברה יקבלו תמונה ,
מיר חלפים ,את האמת ,ממממממ ,לא בדקתי .אבל איך אומר רפי ? "יקרנים ".גם בלי בדיקה .
סודאי 400 שח גלגלת ,200 שח רצועה {מ.ק.ו.ר.י. פ .י .א .ט .}
תחליפי ,אצל חבר 180 שח גם וגם :D
הצעה לכולם . הHGT גם ככה שווה היום גרוש וחצי .ולהאכיל "יקרנים" שבעים לא בא לנו .
תחפשו תחליפי .יש כמעט הכל .לפעמים אפילו אותו יצרן מיצר גם לפיאט ושם זה יחשב מקורי ..
תפרסמו מחיר .ככה נעזור אחד לשני לא לצאת יותר פראיירים ..
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.