התחבר

View Full Version : שאלה לגבי עלות שיפוץ סטרטר בHGT

מאפיונר
11-01-13, 17:35
HGT 2002
הרכב החל לעשות רעשים בהנעה רעש של צרימה כזאת לשניה ונעלם הייתי במוסך היום והוא אמר שזה הסטרטר ושאני יבוא שבוע הבא ושהוא ישלח לי אותו לשיפוץ עכשיו השאלה כמה אמור לעלות שיפוץ של סטרטר?
והאם כדי אולי לחפש בפירוקים?
ועוד שאלה קטנה בכול מקום אני רואה על המפרט של הHGT שהמראות מחוממות האם זה באמת ? כי אם כן אין לי מושג איך מפעילים את זה או שזה פועל לבד בכלל.?

גיא .ב
11-01-13, 18:11
עזוב סטרטר, מתי תעשה "פתיחות" עם ה 106 של הבן של דוד?

davidmzr
11-01-13, 18:28
השבוע לא התאים, כי הבן נסע עם הג'יפ יחד עם עוד שלושה ג'פים לגליל לראות שלג. נסע מהבוקר ועדיין לא חזר. הוא לא עונה לנייד מקווה שהכול בסדר.
אני לא מוותר, נחכה למזג אוויר יציב.
דוד.

GreaseDonkey
11-01-13, 18:59
HGT 2002
הרכב החל לעשות רעשים בהנעה רעש של צרימה כזאת לשניה ונעלם הייתי במוסך היום והוא אמר שזה הסטרטר ושאני יבוא שבוע הבא ושהוא ישלח לי אותו לשיפוץ עכשיו השאלה כמה אמור לעלות שיפוץ של סטרטר?
והאם כדי אולי לחפש בפירוקים?
ועוד שאלה קטנה בכול מקום אני רואה על המפרט של הHGT שהמראות מחוממות האם זה באמת ? כי אם כן אין לי מושג איך מפעילים את זה או שזה פועל לבד בכלל.?

יכול להיות גם רעש של רצועה, יש מצב שאתה מגיע לעוד מוסך לקבל חוו"ד שנייה?

מאפיונר
11-01-13, 20:49
אם זה היה רצוע אז זה לא היה אמור להיות הרעש גם בנסיעה ?
ואין לי כול כך זמן ללכת לעוד מוסך כרגע עמוס בעבודה

dennis
11-01-13, 21:50
אם זה היה רצוע אז זה לא היה אמור להיות הרעש גם בנסיעה ?
ואין לי כול כך זמן ללכת לעוד מוסך כרגע עמוס בעבודה
מתפרקת... :cool::lol:
תראה לגביי המראות.. הן אכן מתחממות. וממיסות את השלג, במידה ויש.
לגביי הרעש של החריקות בהתחלה זה רעש אך ורק של הרצועת טיימינג.. היה לי את זה פעם אחת. אחרי שהרכבתי טיימינג במוסך שלא מכיר את הרכב ! הטיימינג ברכבי ה HGT מיוחד ושונה מרכבים שונים. גם אם תגיע למוסך ותגיד לו שירכיב לך את זה טוב.. הוא לא יידע להרכיב את זה טוב.. הוא פשוט יינסה למתוח לך אותו יותר ,זה לא הפיתרון ועדיין ימשיך להיות הרעש.
תראה נסעתי ככה חודשיים, זה לא עושה בעיות לרכב. משכן, זה גורם לא לעבוד לווריאטור טוב. ואתה תתחיל לשמוע רעשים של ווריאטור דופק כמה שניות בהנעה. כמו שאצלי היה (בסרטון שהעלית בפייס)
תראה הטיימינג פיספס אצלך 2 שיניים.. ככה המוסכים הרגלים מרכבים ובמכוניות רגילות ב HGT יש צורך לפרק את אחד החלקים (אני לא זוכר בידיוק איך הוא נקרא החלק) אבל מאוד קשה ולוקח זמן לפרק אותו.. אני נפלתי פה ב 800 שקל +. עשיתי טיימינג וחזרתי למוסך במשך חודש שירכיב לי את זה נורמלי אך הוא לא הצליח . הוא רק מתח כול פעם. התייאשתי ושילמתי לאבי במוסך התלתן 800 שקל. והוא סידר לי את זה.. גם הטיימינג לא דופק יותר , והרכב מניע מצויין.
מקווה שעזרתי. אם צריך עזרה תדבר איתי בפייס...

davidmzr
11-01-13, 21:53
צריך לדעת מתי בדיוק הרעש. לא ברור מה זה "רעש בהנעה".
אם הוא מופיע לפני שהמנוע נדלק, הבעיה בסטרטר. הבנדיקס מחליק.
אם הוא נשמע לאחר שהמנוע הניע, הבעיה רצועה.
אני מאמין שהמוסך שבדק, ידע מה שהוא אמר. זה לא משהו מסובך לדעת.

דוד.

מאפיונר
12-01-13, 00:28
דניס עשיתי את הטיימינג כליפני חודשיים וחצי אז אם הרצועה לא הייתה מתוחה טוב אז זה היה מההתחלה עושה את הרעש הזה או שאני טועה?
ודויד זה בידיוק מה שהמוסכניק אמר שהבנדיקס מחליק
אני ינסה לצלם את זה בוידאו ואז תשמעו על מה אני מדבר

רפי לין
12-01-13, 03:21
גש ישירות אל המקור: www.musach.co.il/details.asp?id=616
ואצלם יבדקו, יאבחנו ויחליפו לך מתנע (http://www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=592) משופץ מהמלאי או שישפצו את שלך ובמחירים זולים.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

מאפיונר
12-01-13, 21:24
הנה סרטון קצרצר ששומעים בו את הרעש המדובר בהתנעה הרעש נשמע משניה 3 בסרטון מכווה שזה יעזור להבחנה
תודה מראש איתי.

http://flix.tapuz.co.il/v/watch-4221111-.html

davidmzr
12-01-13, 22:01
נשמע כבנדיקס מחליק.
הייתי בודק לפני הפירוק, אם הברגים של הסטרטר מהודקים היטב.
דוד.

מאפיונר
13-01-13, 20:20
תודה רבה,
אפשר הסבר קצת או תמונה היכן נמצא הסטרטר?

רפי לין
13-01-13, 20:33
עקוב אחרי כבל החיובי (פלוס) מהמצבר (לרוב הוא בצבע אדום), בירידתו למטה אל המנוע הוא לבסוף מתחבר אל המתנע (בפועל אל סולונואיד המתנע).
בברכה - רפי לין

מאפיונר
25-01-13, 03:01
עדכון הסטרטר הוחלף לסטרטר משופץ אחר כי שלי היה לא תקין ואי אפשר היה לתקן אותו הרעשים נעלמו והכול חזר לקדמותו הטיפול בוצע במוסך אלפא איציק ברחובות

davidmzr
25-01-13, 10:04
אני לתומי חשבתי, שמי שכתב בכותרת " שאלה לגבי עלות שיפוץ סטרטר" יעדכן מה העלות. :)
דוד.

מאפיונר
25-01-13, 18:10
חח צודק לא שמתי לב שלא כתבי את זה זה עלה לי 700 שקל הסטרטר רק החלק בלי העבודה והמעמ