PDA

View Full Version : מועדון פיאט - טיול לצפון ב29.12.12

Punto Evo Abarth
07-12-12, 23:08
שלום לכולם,

אחרי בקשות חוזרות למפגשים וטיולים מצד חברי המועדון ואי התייחסות של המנהלים החלטנו ליזום בעצמנו טיול לצפון.
המטרה היא ישוב אלקוש, מכיוון שהטיול פתוח לכולם ובטח חלק מהמשתתפים יהיו בעלי רכבים ישנים אני מודיע שלטיול כרגע מתוכנן עצירה אחת באיזור כרמיאל, לכן אני מבקש מכל מי שמגיע שיציין אם זה בעיה מבחינתו כדי שנדע האם יש צורך לבצע עוד 2 עצירות לכל היותר.
איננו מעוניינים שהמשתתפים יתבאסו מהטיול עקב בעיה ברכב.
התאריך המיועד לטיול הוא 29.12 עקב התחייבות קודמות שלי, שעת יציאה היא 6:30 מסינמה סיטי גלילות.
המטרה לצאת בשעה הנ"ל היא לתפוס כבישים פנויים לכיוון, קחו בחשבון שכמה שנגיע מוקדם לאלקוש תוכלו לבצע את סשן הנהיגה.
החזרה היא באותה דרך.

להלן הדרך + תצלום מסך של המסלול:
דרך כביש 2 ואז לכביש 70 ומשם לכביש 85
מכביש 85 לכביש 866 ואז לכביש 89 וכל הדרל לכביש 8944

http://img571.imageshack.us/img571/3142/11321379.jpg

חברים אני מבקש לאשר הגעה כדי שנוכל לבצע רשימה מסודרת, מעבר לכך מי שיש לו בעיה אם התאריך שיודיע ויציין תאריכים חלופים שיוכל.
המטרה היא כמה שיותר חברי מועדון ישתתפו.
בנוסף אני מבקש יפה וכמובן יהיה תידרוך לפני יציאה כל מי שמצטרף לטיול צריך להיות אחראי על עצמו כלומר מצייתים לחוקים בכביש כלומר מהירות וכדומה במקרה ומישהו יפגר מאחור כולם יחכו.

מנהלים נא להפוך לדביק

dennis
08-12-12, 00:05
בפנים :mrgreen:!!!

idango
08-12-12, 00:27
בפנים

Punto Evo Abarth
08-12-12, 12:47
יאללה חברים למרות שהטיול בסוף חודש ויש מספיק זמן להצטרף אני בקושי רואה תגובות.
אל תשכחו שבכיתי בשביל זה.
זה הזמן שלכם עכשיו אם לא יהיו עוד אנשים בפנים הטענות שעלו פה יופנו חזרה לחברי המועדון ולא למנהלים

bil
08-12-12, 13:23
אם זה לא יוצא לי על מבחן אני בשמחה אצטרף אליכם מנקודה B .

Uno1993
08-12-12, 15:57
אני בלי אוטו, יש לי 2 אנשים שאני יכול להצטרף אליהם שהם יבואו, אם הם באים אני 100 אחוז בא!

yair791
08-12-12, 16:17
אני בא ויש לצין שאני מגיע מבאר שבע וכל מי שמיתלונן אין מפגשים אז הינה לקח בחור יוזמה ואירגן מפגש אז קדימה באו
עושים על האש? או משהוא ?

Punto Evo Abarth
08-12-12, 16:25
בעקרון העצירות מתוכנות במקום שיש בית קפה לדעתי אם נכניס על האש יהיה בעיה בגלל זמן הנסיעה ועצירה על האש לוקחת זמן מעבר לזה הבשרים לא יחזיקו עד לשם לדעתי
מי שבלי אותו מוזמן להצטרף לחברי מועדון שמגיעים הטיול פתוח לכולם
מי שירצה לדעת עוד או לעלות עצות מוזמן לעשות גם במפגש המועדון ברהצליה ביום שישי אני יהיה שם.
אנא תדאגו שהתרד ישאר פנוי לאישורים

כרגע אנחנו 4 אנשים בטוחים ו2 שהם 50%
הרשימה:
1) אני (punto evo abarth)
2) dennis
3) idango
4) yair791
5) bil - יעדכן אם בטוח
6) Uno1993 - יעדכן אם יגיע

yair791
08-12-12, 16:52
עם הבשר אין בעיה הוא יחזיק שמים בצידנית עם כמה בקבוקים קפואים ליד או שמוצאים מהמקפיא בוקר ואוטפים את האריזה בניר עיתון כמה שכבות ולהחזיק הרחק מהשמש במהלך הנסיעה
אז צביקה אירגן בסופש ליפני שבועות טיול לצפון עם על האש והיה ממש פיצוץ
בכל אופן אם זה יהיה בסוף עם על האש אני מביא מנגל

Punto Evo Abarth
08-12-12, 19:05
סבבה נחשוב על זה ונראה קודם כל כמה אנשים מגיעים

מאפיונר
08-12-12, 19:25
50 אחוז אני מגיע אני יעדכן

TOMERZHR
08-12-12, 19:45
לא מגיע, רחוק ובגלל כניסת שבת!

lokmonster
08-12-12, 21:00
אם נסיים את חיזוק הראש נבוא יותם (המשפץ הצעיר) ואני (אונו 45 93)

liranet
08-12-12, 22:09
לא מגיע בגלל השבת

shotdown
09-12-12, 01:08
מגיע!!
אם מישהו מאזור השפלה, רחובות והסביבה מעוניין בטרמפ מוזמן לבוא איתי.

דניאל_חיפה
09-12-12, 12:45
מהי מטרת הטיול? נהיגה ספורטיבית? או סתם לטייל לראות נופים? האם תהיה נקודת מפגש כלשהי למי שמגיע מחיפה?

Punto Evo Abarth
09-12-12, 17:48
מטרת הטיול היה להינות עם חברי המועדון כבישי מדהים שיש בצפון.
יש לשמור על חוקי התנועה עד הסשן שמוגדר לנהיגה יותר ספורטיבית
נקודת המפגש של הצפונים כנראה תיהיה יקנעם עילית או צומת פרדיס

דניאל_חיפה
10-12-12, 01:16
אז פונטו ספייס רגילה תהיה מיותרת בטיול בסשן הספורטיבי? ואיזה כבישים יש בידיוק לנהיגה? (חוקית כמובן)

מה אורך הטיול הלוך חזור? (למצטרפים מיוקנעם עילית)

Punto Evo Abarth
10-12-12, 08:53
אורך המסלול למצטרפים מאיזור יקנעם עילית הלוך חזור עומד על כ185.6 ק"מ
ולגבי פונטו ספייס רגילה היא לא תיהיה מיותרת אל תזלזל באוטו שלך אני מבטיח לך שאם תנהג נכון אתה תראה שגם פונטו ספייס רגילה יכולה להיות מהירה.
לדעתי כדי לך לבוא ולהינות מטיול עם חברי מועדון, להכיר את הרכב שלך בכבישים עם סיבובים אולי הדבר יגרום למשהו.
בעקרון כל הדרך זה כבישים די פתוחים וארוכים שחלקם גם עם סיבובי מהנים שאין צורך לעבור על החוק ועדיין ניתן להינות מהם

laptawp
10-12-12, 22:04
מגיע בריבוע !!!!! :twisted::twisted:

UpSet
10-12-12, 22:21
מצטרף ביקנעם .. נקווה שהעגלה שלי תעמוד בקצב

dennis
10-12-12, 22:28
אני יהיה הכי נמוך במסלול!!! מקווה לשבור את הקרטר!! RESPECT!!!!!;):D ולחזור על גרר :]

yair791
10-12-12, 22:45
אני יהיה הכי נמוך במסלול!!! מקווה לשבור את הקרטר!! RESPECT!!!!!;):D ולחזור על גרר :]

דפוק :D (הכל ברוח טובה) זה לא נעים כשזה קורה זה תיקון די יקר על שטות כזו

Punto Evo Abarth
10-12-12, 23:31
אוו... סוף סוף רואים קצת התעוררות, להלן רשימת המגיעים:
1) punto evo abarth (אני)
2) dennis
3) idango
4) yair791
5) shotdown
6) laptawp
7) upset - צפון מצטרף ביקנעם

ברשימת הלא בטוחים:
8. מאפיונר
9) lokmonster
10) bil
11) uno1993

מקווה שעוד חברי מועדון יתעוררו ויצטרפו חברים אני מזכיר כל מי שרוצה לשאול, לתת דעה או אפילו לבוא בתלונה ביום שישי אני יהיה במפגש מועדון בהרצליה מוזמן לגשת ולדבר איתי

לחברה שמצטרפים ביקנעם אני יעדכן אתכם לקראת התאריך באיזה שעה להיות שם.
בנוסף כל מי שמהצפון או מצטרף בנקודה יותר מאוחרת להגיד לי שנתאם איתו

שחרון
11-12-12, 01:41
אשתדל לבוא. תכניס אותי לרשימת הלא בטוחים!

דניאל_חיפה
11-12-12, 01:55
אני מרבה להתשתתף באירועים מוטוריים,אם זה בפולגז קארספורום ושאר מועדונים או סתם ככה, על אף קשיים כלכליים וגיאוגרפיים אני מרבה ככל האפשר, אבל להנות מנהיגה בספייס? לא תצליח להפתיע אותי, הרכב הזה נשבר מהר תחת עומס, אם זה חוסר נוחות בנסיעה של מעל 100 ק״מ ואם זה בכל סיבוב מכל 30 קמ״ש הגוף שלי מתחיל לטייל בכיסא מחוסר תמיכה, ואם זה ב60 כ״ס העלובים שמזיזים את הרכב בקצב איטי והאוויר נגמר לו ב3 אלף טורים שהוא רק התחיל להרגיש אותם ב2500-2700 ועוד לפני שהתחלנו לטפס עלייה, שלא תבין אותי לא נכון, אחלה רכב והוא הבחירה המיידית שחיפשתי רכב זול ואמין וחסכוני, והרכב של מטופח בחומרים איכותיים (אתה מוזמן להציץ בגלריה של כמה הוא אהוב ע״י) ואני השקעתי הרבה כסף ברכב והרכב מיושר קו לחלוטין, אבל כרכב לטיול בעל אופי שהוא יותר משיגרתי אני אוותר הפעם, אולי אם יהיה מפגש ענקי יותר כמו שהיה אז בכרמיאל והיה פינה של המועדון אז אני אצטרף, אבל באמת מסיר את הכובע בפנייך על האירגון והרצון לגיבוש המועדון, שיהיה חג שמח ומצפה לראות תמונות מהטיול אולי תגרמו לי להתחרט שלא הגעתי.

Uno1993
11-12-12, 02:58
יאללה שים אותי על בטוח מפגש כזה אני לא מפספס! אני בא עם חבר (פונטו, של רם) ואם לא, אני מכיר פה כמה חברי פורום (שבאים למפגש) ואצטרף איתם לנסיעה.
אם כלום לא ישתבש (מבחינתי 100 אחוז).

Caveman
11-12-12, 09:36
אני אשתדל להגיע

Punto Evo Abarth
11-12-12, 10:06
רשימה מתעדכנת...
2) dennis
3) idango
4) yair791
5) shotdown
6) laptawp
8. uno1993

ברשימת הלא בטוחים:
9) מאפיונר
10) lokmonster
11) bil
12) שחרון
13) caveman

ולדניאל_חיפה תאמין לי שהייתי בימי מסלול של PSI וראיתי אפילו איך רנו טווינגו ישנה עושה זמנים יותר טובים מהרבה כלים שהיו שם כגון 106GTI או 205GTI ואפילו מרנו קליאו ספורט.
סשן הנהיגה הינו טכני ולא הכי מהיר ולכן אמרתי שהרבה יותר תלוי בנהג.
אני יכול להגיד לך שהאוטו שלי אישית סובל שם בכמה סיבובים בגלל הכח אבל עדיין מהנה.
החלטה בסוף אם לבוא ואם האוטו ישרוד את זה, זה החלטה שלך בסוף אנחנו תמיד נשמח שתתצטרף אבל אני לא יבוא לשכנע אותך או להכריח אותך אתה צריך לרצות להצטרף להחליט לבד

stio
11-12-12, 13:40
במידה ולא מפריע לכם ולמארגן הטיול שאגיע עם הפאביה, אז תכניסו אותי גם לרשימה ואצטרף מיקנעם.
במידה וישנה בעיה בגלל סוג הרכב, אל תכניסו אותי לרשימה ולא אגיע. בכל מקרה לא אעלב :)

למצטרפים מיקנעם עדיף שתחכו בחניית הקניון - המחסומים בכניסה פתוחים בשבת.

kiwi
11-12-12, 14:17
יכול להיות שאצטרף.

Snower
11-12-12, 14:22
עדיין לא ידוע אם אוכל להגיע בשל אירוע מיוחד באותו היום אבל מאוד אשתדל - בתקווה לארגן גם את חברי המועדון בעלי הקופה :rolleyes:

shotdown
11-12-12, 15:58
ארזזז!!!
תשאיר את החבר'ה עם הקופה בבית! וגם אתה, תבוא איתי :D אני אוהב להרגיש מיוחד.
(הכל בגדר ההומור)

בכל אופן סשן נהיגה לא חייב להיות מהיר, אין הגדרה חד משמעית לזה, זה יכול גם להיות ב 40 קמ"ש ועדיין אתה בוחן את יכולות הרכב, בהתאם לכביש כמובן.

בכל אופן אני מתנדב לסגור את השיירה :) כדי לא לפתוח פערים באמצע כי אני מתאר לעצמי שהרבה יהיו HGT וספייסים אז אין לי איך להתברג ביניהם, וכמובן בגלל שאני מזהם ה-מ-ו-ן אז הריח של הדלק עלול למסטל חלק מהנהגים

מחכה לטיול :)

מביא איתי נרגילה פיצוחים בקטנה וכמה בקבוקי שתייה, אבל לא נראה לי שאני יביא כמות שתספיק לאזור ה 20 איש, אז מי שרוצה מוזמן להביא איתו איזה בקבוקון שתייה, או מנצ'יס וכאלה, כי צריך גם לעשות עצירות לתת לרכבים לנוח וכמובן להתגבש כמועדון, אחרת מה עשינו

dennis
11-12-12, 16:20
ארזזז!!!
תשאיר את החבר'ה עם הקופה בבית! וגם אתה, תבוא איתי :D אני אוהב להרגיש מיוחד.
(הכל בגדר ההומור)

בכל אופן סשן נהיגה לא חייב להיות מהיר, אין הגדרה חד משמעית לזה, זה יכול גם להיות ב 40 קמ"ש ועדיין אתה בוחן את יכולות הרכב, בהתאם לכביש כמובן.

בכל אופן אני מתנדב לסגור את השיירה :) כדי לא לפתוח פערים באמצע כי אני מתאר לעצמי שהרבה יהיו HGT וספייסים אז אין לי איך להתברג ביניהם, וכמובן בגלל שאני מזהם ה-מ-ו-ן אז הריח של הדלק עלול למסטל חלק מהנהגים

מחכה לטיול :)

מביא איתי נרגילה פיצוחים בקטנה וכמה בקבוקי שתייה, אבל לא נראה לי שאני יביא כמות שתספיק לאזור ה 20 איש, אז מי שרוצה מוזמן להביא איתו איזה בקבוקון שתייה, או מנצ'יס וכאלה, כי צריך גם לעשות עצירות לתת לרכבים לנוח וכמובן להתגבש כמועדון, אחרת מה עשינו
חבר'ה דרור צודק , הטיול יהיה כול היום.. צריכים לאכול משהו.. אנחנו לא רוצים שחבר'ה יישארו רעבים.
*דרור .. לגבי המהירות מה עם HGT עם דורבו!? :D

Punto Evo Abarth
11-12-12, 18:43
דבר ראשון חברים אני שמח שאתה משתתפים ופעילים לגבי הטיול
דבר שני stio אתה יותר ממוזמן להצטרף הטיול הוא לחברי הפורום בלי קשר לרכב
דבר שלישי shotdown תודה על זה שאתה מציע לסגור את השיירה את הדבר הזה נסגור ביציאה מסינמה סיטי
דבר רביעי הרשימה ממשיכה להתעדכן ואני יעדכן אותה יותר מאוחר

Uno1993
12-12-12, 04:08
זה באמת תלוי בנהג!! דנאיל_חיפה לי הייתה גם פונטו S60 רק שהדור הראשון! והצלחתי להוציא ממנה את המיטב דווקא ונהנתי יותר ממה שחשבתי שפונטו עם 60 כוחות תתן לי.
בכל אופן בואו נתארגן על כיבוד קל, שכל אחד יביא משהו!

Punto Evo Abarth
12-12-12, 08:53
רשימה מתעדכנת...
2) dennis
3) idango
4) yair791
5) shotdown
6) laptawp
8. uno1993
9) stio - צפון מצטרף ביקנעם

ברשימת הלא בטוחים:
10) מאפיונר
11) bil
12) שחרון
13) caveman
14) Kiwi
15) Snower

חברים לגבי כיבוד או אוכל, אתם מוזמנים להביא לכם למשך הנהיגה שתיה קלה ואוכל ואפילו לעצירות.
מי שלא יביא עדיין יוכל לקנות העצירות יתבצעו במקום עם מסעדות בתחנות דלק שבהם יש חנות של YELLOW או מנטה וכדומה

lokmonster
12-12-12, 11:59
אם נסיים את חיזוק הראש נבוא יותם (המשפץ הצעיר) ואני (אונו 45 93)

לצערנו לא נוכל להגיע
יותם וינון

or_22d
12-12-12, 15:15
חדש בפורום, ומגיע עם הספורטיבה שלי :P
מצטרף בצפון, אני מכרמיאל אז תעדכנו אותי איפה אני יכול לפגוש אותכם.

Punto Evo Abarth
12-12-12, 15:33
רשימה מתעדכנת...
2) dennis
3) idango
4) yair791
5) shotdown
6) laptawp
8. uno1993
9) stio - צפון מצטרף ביקנעם
10) or_22d - צפון מצטרף בכרמיאל

ברשימת הלא בטוחים:
11) מאפיונר
12) bil
13) שחרון
14) caveman
15) Kiwi
16) Snower

or_22d אתה יכול להצטרף בנקודה השלישי מעלה כמון ליד כרמיאל אנחנו נכנס לחניה הגדולה מצד שמאל ממש אחרי הרמזור משם תוכל להמשיך איתנו

or_22d
12-12-12, 15:44
אתה מתכוון בביג?

Punto Evo Abarth
12-12-12, 17:30
כן

UpSet
12-12-12, 20:31
אני דיי חדש פה . בכל מקרה אני אישרתי כבר הגעה ורואה שיש זרימה מקווה שהדור הראשון שלי תשרוד את הכבישים .
מקווה להכיר וללמוד מכולכם .
ניפגש בטיול :)

dennis
12-12-12, 21:04
לכול העלה שחוששים! אני מגיע רכב מונמך.. שכול בור קטן.. המהירות המירבית 10 קמ'ש.
כמו כן... נוסעים אך ורק לפי החוק! במקום עצמו.. כשנגיע יהיה מקום לנסיעות מבחן.. זה כמו סוג של מסלול. אין חובה להשתתפות שם.. וכמו כן אפשר לעצור בצד לנוח., לעשן נרגילה וכו'.
אני גם אספר לך. שאני לא יישתתף במסלול עצמו. כי יש לי בעיה של צריכה מאוד גבוה ברכב בסלד גבוה. (אין תרמוסטט). לא נראה לי שזה יתוקן עד אז..:rolleyes::)

shotdown
12-12-12, 22:20
דניס HGT עם דורבו תופס!! - רק על הכבוד שאתה עלול להיות הראשון בארץ אם אני לא טועה נכון.??

או שאתה סתם נקניק ומדבר באוויר! :D
עד שנה הבאה אני רוצה מינימום 1 באר אצלך

בכל אופן כל אחד יכול לארגן לעצמו כיבוד ושתיה לפי איך שאיבו אבארת ציין, או שיכול לדאוג לעצמו וכמובן להביא טיפל'ה אקסטרה כי יכול להיות שבעצירות לא כל אחד יקנה או משהו כזה ועדיף שיהיה כללי כזה, אני בכל אופן דואג לזה מבחינתי.

dennis
12-12-12, 22:35
דניס HGT עם דורבו תופס!! - רק על הכבוד שאתה עלול להיות הראשון בארץ אם אני לא טועה נכון.??

או שאתה סתם נקניק ומדבר באוויר! :D
עד שנה הבאה אני רוצה מינימום 1 באר אצלך

בכל אופן כל אחד יכול לארגן לעצמו כיבוד ושתיה לפי איך שאיבו אבארת ציין, או שיכול לדאוג לעצמו וכמובן להביא טיפל'ה אקסטרה כי יכול להיות שבעצירות לא כל אחד יקנה או משהו כזה ועדיף שיהיה כללי כזה, אני בכל אופן דואג לזה מבחינתי.

יהיה דורבו.. אבל לא באר 1.. יהיה על מנוע סגור.. 0.5.. אבל זה ייחכה קצת.. עד לקיץ.. יש תוכניות אחרות עכשיו. :razz:8-O
חבר'ה תביאו אוכלללללל!:D;)

Uno1993
12-12-12, 23:00
חדש בפורום, ומגיע עם הספורטיבה שלי :P
מצטרף בצפון, אני מכרמיאל אז תעדכנו אותי איפה אני יכול לפגוש אותכם.
שמח שאתה מצטרף אלינו. :D אלכס מהפייסבוק.

Caveman
12-12-12, 23:43
כמו כן... נוסעים אך ורק לפי החוק! במקום עצמו.. כשנגיע יהיה מקום לנסיעות מבחן.. זה כמו סוג של מסלול. אין חובה להשתתפות שם.. וכמו כן אפשר לעצור בצד לנוח., לעשן נרגילה וכו'.
אני גם אספר לך. שאני לא יישתתף במסלול עצמו. כי יש לי בעיה של צריכה מאוד גבוה ברכב בסלד גבוה. (אין תרמוסטט). לא נראה לי שזה יתוקן עד אז..:rolleyes::)

זה לא כמו סוג של מסלול, זה אפילו לא מזכיר מסלול, זה גם לא מקום לנסיעות מבחן.
זה כביש ציבורי. נקודה. וכל הכללים והחוקים של כביש ציבורי חלים עליו.
מה שתעשה שם, יהיה על אחריותך בלבד.

dennis
12-12-12, 23:54
זה לא כמו סוג של מסלול, זה אפילו לא מזכיר מסלול, זה גם לא מקום לנסיעות מבחן.
זה כביש ציבורי. נקודה. וכל הכללים והחוקים של כביש ציבורי חלים עליו.
מה שתעשה שם, יהיה על אחריותך בלבד.

לא מכיר את הכביש, אך הבנתי שיהיה אפשר לעשות שם סשן נהיגה..?!?

yair791
13-12-12, 00:03

אין טרמוסטט אז הגיע הזמן שתילמד לתקן לבד יצא יותר אמין ב99% מהמקרים מתיקון במוסך ובטוח יותר זול:D

שחרון
13-12-12, 00:08
מה הקשר טרמוסטט דניס ? מההההה הקשררררר ?

Punto Evo Abarth
13-12-12, 00:28
חברים אני שמח על ההשתתפות הגדולה אבל ברצוני להסביר שוב משהו חשוב,
כל הכבישים שניסע בהם הם כבישים ציבוריים ויש לנסוע לפי חוק, נכון שלפעמים רוצים קצת לתת גז אבל זה על אחריותכם הבלעדית
לגבי סשן הנהיגה אני מדגיש לא מדובר במסלול ולא במקום סגור, מדובר בכביש מפותל אשר יכול לאתגר מס' נהגים וגם לגרום לכם ללמוד מס' דברים על הנהיגה שלכם ועל רכבכם.
גם על הכביש הנ"ל חל חוק של מהירות מסויימת כל מי שירצה לחוות את הכביש יצטרך לשאת בכל בעיה באחריות שלו אישית.
ולכן זאת הסיבה שאני רוצה לצאת מוקדם כדי שנגיע לכביש הנ"ל בזמן שאין תנועה בו ומי שירצה יוכל לנהוג שם

stio
13-12-12, 01:08
אתה מתכוון להוביל את השיירה דרך כביש 89 דרומית לקיבוץ צבעון? (מועצה אזורית הגליל העליון). יש שם קטע כביש נחמד מאוד הייתי אומר... :smile:

צירפתי מפה שתראו למה אני מתכוון.

dennis
13-12-12, 08:24
על מנת לתקן טרמוסטט .. זאת אומרת שיהיה לרכב תרמוסטט אני צריך לרכוש אחד , לא?!? מזמין דרך המוסך. ואדון שחר !!! הרכב לא מתחמם ! ובגלל זה יש תערובת עשירה!! וזה מעלה את הצריכה! ;)

Punto Evo Abarth
13-12-12, 08:38
אתה מתכוון להוביל את השיירה דרך כביש 89 דרומית לקיבוץ צבעון? (מועצה אזורית הגליל העליון). יש שם קטע כביש נחמד מאוד הייתי אומר... :smile:

כן

Caveman
13-12-12, 19:19
לא מכיר את הכביש, אך הבנתי שיהיה אפשר לעשות שם סשן נהיגה..?!?

אתה מוזמן לעשות מה שתרצה על הכביש, כל עוד תבין שזהו כביש ציבורי לכל דבר ועניין, והאחריות של מעשיך היא עליך בלבד.

Uno1993
13-12-12, 23:14

פש נחמד..

yair791
19-12-12, 21:24
מיצתאר אבל אני נאלץ לבטל את ההישתתפות שלי עקב מילואים פעם הבא אני יבוא בעזרת ה'

laptawp
20-12-12, 23:40
חברים אני מגיע מנהריה... איפה הכי קרוב אני פוגש אותכם ?

or_22d
21-12-12, 23:26
כרמיאל בביג

כנראה שלא מגיע, יש לי בעיית חום ב EGT, כל עוד היא לא תפטר אני בבית.

Punto Evo Abarth
23-12-12, 11:24
חברים שלום,

אני ממש מצטער ואני מקווה שהודעתי לכם בזמן אך הטיול יצטרך להדחות/להתבטל השבוע.
אני לא יוכל להגיע עקב מקרה אישי.
אני ממש מצטער על הדחייה/ביטול ברגע האחרון.
אם יש מישהו שמעוניין לקחת אחריות על הטיול כדי שיצא לפועל מוזמן.
במקרה ואין מי שיוציא לפועל את הטיול אני יעדכן אתכם בתאריך אחר בו אוכל להוציא אותו לפועל.

המשך שבוע נעים לכולם

dennis
23-12-12, 12:47
חברים שלום,

במקרה ואין מי שיוציא לפועל את הטיול אני יעדכן אתכם בתאריך אחר בו אוכל להוציא אותו לפועל.

המשך שבוע נעים לכולם

וואי מעולה !! אני גם חושש להגיע עם הרכב .. שיש נזילה בצינור מים + אטם מכסה שסתומים נוזל. ורעש מוזר מהמתלים/סרנים אחוריים. אבל אני לא אחד שדופק ברז! ובאמת עד ההודעה שלך הייתי בפנים! אבל פה הצלת אותי על הדחייה . אין לי גם איפו לטפל בנתיים אולי אגש למיכאל במוסך אלפא. המוסכניק שלי במעצר!! נ.ב. רפי לין.. אורן במעצר

רפי לין
23-12-12, 19:07
נא מסור למיכאל ד"ש ממני.
בברכה - רפי לין

hamudi_hgt
23-12-12, 23:43
חברים שלום,

המשך שבוע נעים לכולם

אני לוקח אחריוץ ... מי בא לטירה ?

shotdown
23-12-12, 23:57
=\
איזה באסה , קשה לי להאמין שאחד המנהלים פה יקח אחריות, הייתי מוכן אבל אני לא בקיא בצפון כלכך

kiwi
24-12-12, 01:07
מבאסס חברים..
מה עושים??

dennis
24-12-12, 07:47
שימו לב!!! הטיול לא בוטל!!! אלה נדחה. תהיו מעודכנים. לגבי המועד החדש ;)

or_22d
24-12-12, 17:38
חברים, אני מהצפון ומכיר את הכבישים האלו כמו את הכף יד שלי.

אין לי בעיה לקחת אחריות ולהוביל את הטיול.
בואו נעשה רשימה מחודשת.

1. אור - טיפו ספורטיבה.
2. איגור - HGT.
3. אורן - פיאט קופה טורבו.
4. shotdown - פיאט קופה טורבו.
5. hgt - kiwi.
6. משה - טיפו ספורטיבה
7. מיקי לנציה או עם משה ברכב.

coupe_T
24-12-12, 17:44
תוסיף אותי, פיאט קופה טורבו

UpSet
24-12-12, 23:17
פונטו דור ראשון דני

shotdown
25-12-12, 17:31
אם הכל כרגיל אני מצטרף בכל זאת, השאלה אם ההיענות תהיה דלילה יותר עכשיו, כי מקודם הייתה רשימה לא רעה

kiwi
25-12-12, 17:56
אני בפנים..
מה להביא?

dennis
25-12-12, 19:04
חבר׳ה תשמרו כוחות, ורצון!!! הטיול נידחה במספר שבועות . לקראת סוף ינואר טיול גדול לצפון! חבל שירד לכם החשק.. עוד קצת סבלנות... חברים. נ.ב אני לא עוצר אף אחד משכן רוצה לנסוע בשבת לצפון מוזמן.. אני רק מעדכן לגביי תאריך למפגש שנדחה . התאריך יפורסם בקרוב!

or_22d
25-12-12, 22:24
אני מבחינתי אין לי בעיה להוציא את הטיול הזה לפועל.

השאלה מה אתם מעדיפים?

coupe_T
26-12-12, 12:30
תמיד יהיו אנשים שצריכים לבטל.
צפוי מזג אוויר מאד נוח בסופ"ש הקרוב, אי אפשר לדעת בכמה זמן יידחה הטיול והאם מזג האוויר יאפשר זאת בשבתות הבאות.
אי לכך אני חושב שצריך להוציא את הטיול לדרך כמתוכנן.

kiwi
26-12-12, 13:21
תמיד יהיו אנשים שצריכים לבטל.
צפוי מזג אוויר מאד נוח בסופ"ש הקרוב, אי אפשר לדעת בכמה זמן יידחה הטיול והאם מזג האוויר יאפשר זאת בשבתות הבאות.
אי לכך אני חושב שצריך להוציא את הטיול לדרך כמתוכנן.

מסכים עם כל מילה.
צפוי מזג אוויר ממש טוב. ואין לדעת מה יהיה ואם יהיה חודש הבא .

or_22d
26-12-12, 19:38
חברים הכי קל,
מי שמעוניין שידבר איתי בפייסבוק ונתאם הכל.
כמובן שתצא הודעה מסודרת מי מגיע ואיפה נפגשים

https://www.facebook.com/#!/OrAvalon

רשימה מעודכת.

1. אור - טיפו ספורטיבה.
2. איגור - HGT.
3. אורן - פיאט קופה טורבו.
4. shotdown - פיאט קופה טורבו.
5. HGT- kiwi.
6. משה - טיפו ספורטיבה
7. מיקי לנציה או עם ^ משה ברכב.
8. UpSet - פונטו
9. ניק - אלפא 156
10. פבל - HGT

כל מי שרוצה אפשר להביא שתיה קל, כוסות, נשנושים. בסוף המסלול אפשר לעצור במקדונלס ולאכול משהו כולם ביחד.

Uno1993
27-12-12, 00:53
אם יצא ואני מצטרף לדרור אז כן, אם לא אז לא יצא לי לבוא.

laptawp
28-12-12, 00:27
נכון לעכשיו הטיול יצא לפועל.
מקבץ אנשים קטן אך מאוד איכותים.
מי שלא מגיע הפסד שלו. גם לא יצא לו להכיר אנשים מאוד איכותיים וגם המסלול המתוכן מאוד כייפי ומאוד מאתגר.

אגב אור תוסיף את פבל עם HGT. הוא מגיע גם

kiwi
28-12-12, 18:58
איזו שעה נפגשים בביג?
shotdown, אתה מגיע?
מיזה על הלנציה? ואיזו?

or_22d
28-12-12, 20:41
8:30 בביג

or_22d
29-12-12, 15:44
תודה לכל מי שהגיע היום לטיול.
הכי חשוב, שכולם חזרו בדיוק כמו שהגיעו. היה יום מצומצם וכייפי.

מקווה שכל בעלי האבארט גם נהנו להם בצפון הרחוק יותר, רק חבל שהמפגשים לא אוחדו.

Punto Evo Abarth
29-12-12, 15:50
למה כל כך מהר חזרתם? הטיול היה צריך להיות עד האחצ"ה לפני התכנון

or_22d
29-12-12, 15:53
במידה והיינו 12 רכבים כמתוכנן, היינו חוזרים יותר מאוחר.

לעשות את המסלול כל פעם 2 רכבים לוקח זמן. ולא היינו עם כמות גדולה של רכבים.
ואל תשכח שאני גר בצפון קרוב לשם, אז בגלל זה חזרתי מוקדם גם.

stio
29-12-12, 15:57
מזג האוויר כרגע גשום וקר בצפון (לפחות אצלי), אז טוב שחזרו מוקדם.
בכל מקרה שמח שנהנתם, העלו תמונות אם צילמתם :)

or_22d
29-12-12, 16:00
אחרי שסיימנו את הטיול ועצרנו לאכול, החל טפטוף קל.

אין יותר מידי תמונות.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/47699_262117097249304_1120869497_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/307257_262116943915986_1201490088_n.jpg

עוד תמונות בהמשך.

laptawp
29-12-12, 16:15
היה אש....
כל מי שלא בא הפסד שלו.

Punto Evo Abarth
29-12-12, 18:03
נראה שהיה טוב ומקווה שפעם הבא אני יגיע וניגיעו עוד אנשים
הטיול הבא יהיה לדרום נראה מתי מזג האוויר יאפשר...

or_22d
29-12-12, 22:37
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/603282_10152389604545174_2012570962_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/68618_10152389599775174_910461149_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540918_10152389599900174_2061247020_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/564996_10152389600035174_494221938_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/376749_10152389600160174_1874050812_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/47642_10152389600300174_876982473_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/14456_10152389600435174_1784318050_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/376713_10152389600530174_799100952_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/10396_10152389600860174_325203307_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65191_10152389601090174_534362336_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/268011_10152389601245174_1556499063_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/224870_10152389601500174_825275943_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/13818_10152389601815174_784056368_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/392990_10152389602025174_253319037_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/154494_10152389602285174_1946146277_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/64555_10152389602535174_644492258_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/574774_10152389602905174_878701735_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/548084_10152389603140174_1167523138_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/379453_10152389603280174_879275336_n.jpg
]

or_22d
29-12-12, 22:40
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/577996_10152389603745174_1986551808_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/321208_10152389603905174_1007328722_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/483251_10152389604050174_155734917_n.jpg

קצת אורחים שטיילנו שם איתנו :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/423716_10152389603505174_542996218_n.jpg

[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/409479_10152389603620174_638897184_n.jpg[/img

stio
29-12-12, 22:45

אתם ראיתם אותם במקרה על הכביש?

or_22d
29-12-12, 22:52
האמתי שלא נפגשנו על הכביש. אבל מזה חשוב? אני לא טעיתי במה שאמרתי.

במקום להתפצל לכמה מפגשים שונים ולפלג את הפורום, צריך לעשות משהו אחד.

מעניין למה הטיול הבא מתוכנן לדרום, אחרי שבצפון "לא יצא".

laptawp
30-12-12, 03:00
הפורום והמועדון היה טוב עד שגדעון קנה אבארט.
מאז הכל השתנה... שימו לב. אין מפגשים. אין כלום. תזכרו מה היה לפני 3-4 שנים.
מועדון פיאט היתה קהילה גדולה. לא כמו עכשיו. באמת שאני לא יודע איך להסביר את זה.

ואור. נירא לך שאבארט ישלבו טיול עם מועדון פיאט? באמת שזה מצחיק.. הרכבים שלנו לא ברמה שלהם.
מי ישמע... "אבארט"

בעלי אבארט חושבים שיש להם מינומום פגאני זונדה.

or_22d
30-12-12, 05:06
תשמע, אני אומנם רשום פה בפורום הרבה זמן, אבל לא הייתי פעיל עד לאחרונה שרכשתי את הרכב הנוכחי שלי.

חבל שזה לא כמו בפורמים אחרים. בעבר הייתי בעלים גאה של GTI6. וקיימנו מפגשי נהיגה, מפגשים סטטים.
לכלל הרכב לא לפי יופי ואופי הרכב\בנאדם.

לפלג את המועדון ל2 זרמים אבארט והשאר? זה דבילי.

אני באמת מקווה שזה לא המקרה. במידה וכן? אני אמשיך להגיע לטיולים של הצרפתים על איטלקיה :)

shotdown
30-12-12, 08:52
אהלן חברים, נראה שנהניתם אף על פי שציפית שיגיעו איזה 5 כלים לעומת כל מי שאישר הגעה גם בהתחלה וגם במפגש הססטי, בכל אופן היינו צריכים לחכות לתאריך חדש ולא בדקה אחרונה לעשות שינויים.

מקווה שתתאפסו על עצמכם ונארגן משהו כמו שצריך ומוכן כמו שהיה פה בהתחלה.
דרום יכול להיות נחמד, לא חסרים כבישים פה

אורן? הקופה שלך מדהימה

Punto Evo Abarth
30-12-12, 08:59
מעניין למה הטיול הבא מתוכנן לדרום, אחרי שבצפון "לא יצא".

מה המשפט אמור להביע?
אם כל הכבוד בתור בעל אבארט ידעתי שיש מפגש שלהם אבל גם אליהם לא הצטרפתי אם רמזת את זה.

הסיבה שאת הטיול הבא אני יקח לדרום היא מסיבה שנמאס כל הזמן לנסוע צפונה.
וד"א מסכים אם מה שאמרת בסוף לגבי פיצול מפגשים אך יש כמה דברים שאתה לא יודע ולכן לא נכון להגיד את מה שאמרת.
את הטיול של בעלי האבארט מארגן בן אדם פרטי ולא סמל"ת ולכן זכותו היא להזמין את הקרובים אליו או את חבריו למותג.
במקרה וסמל"ת היו מוציאים את הטיול לפועל והיו מזמינים רק את בעלי אבארט או אלפא הדבר אינו היה הוגן וזה שפיאט יותר זולה לא אומר שאין צורך לתת צומת לב לבעליה.
הרי לא נשכח שרכבי אבארט ואלפא מתבססים על הפלטפורמה של פיאט אם במנועים ואם בשלידות.
אני שמח שכמות קטנה של חברי המועדון אכן יצא וקיימה את המפגש.
ולגבי מועדונים אחרים, אף אחד לא עוצר אנשים להצטרף למועדונים אחרים.
אני יכול להגיד לך בתור בעלים לשעבר לצרפתיה חמה שאני עדיין חבר מועדון PSI וגם יהיה בעתיד.
לשמחתי מועדון כמו PSI זה כמו משפחה ומשפחה לא עוזבים.

Caveman
30-12-12, 12:04

ואור. נירא לך שאבארט ישלבו טיול עם מועדון פיאט? באמת שזה מצחיק.. הרכבים שלנו לא ברמה שלהם.
מי ישמע... "אבארט"

סליחה?
אני רוצה להבין, אתה רומז שמה שקורה עכשיו עם המועדון הוא תוצאה ישירה של רכישת הרכב שלי? או שאתה אומר זאת בגלוי? או שבעצם אתה אומר או רומז שאני אחראי באופן אישי למה שקורה כאן?
כך או כך, אני חייב לך משהו?
זה שקיבלתי על עצמי אחריות של ניהול כאן אומר שאני חייב לרכוש רכבי פיאט בלבד?

אל תזרקו דברים לאוויר לפני שאתם מבססים אותם. כמו שנאור כתב, אתם לא יודעים חצי מהפרטים.
הטיול שלנו אורגן הרבה לפני שנאור העלה את הרעיון לטיול כאן. הוא היה אמור לצאת לפועל שבוע קודם, אך נדחה מפאת מזג האוויר.
עוד לפני, שים לב, רשמתי שאשתדל להגיע לטיול המועדון, מהסיבה הפשוטה שטיול שבוע אחרי שבוע קצת לא מסתדר לי. מכיוון והטיול הראשון נדחה ונפל על היום של הטיול כאן, הגעתי לטיול החברים שלנו. זאת גם הייתה ההתחייבות הראשונה שלי.

אני אומר זאת שוב. טיולי חברי האבארט לא קשורים לשום מועדון, כי אין לנו אחד שכזה. אין כאן גם פיצול מאף אחד, כי מלכתחילה לא היה שת"פ. הטיולים מאורגנים על ידינו באופן פרטי, מצומצם, וסגור. אנחנו עושים זאת בכוונה עם בעלי אבארט, שיותר מזה, הם חברים קרובים שלנו, ואנחנו שלהם. לא כל הלקוחות מוזמנים, אין לזה קשר למועדון אלפא, מועדון פיאט, או סמל"ת באופן כללי.
דוגמא נגדית למשל, היא האירוע שאבארט נתנו בו חסות בכינרת בעבר, שאליו אכן הוזמנו כל הלקוחות.

לבכות כאן שאתם לא מקבלים שיתוף פעולה עם האנשים שמגיעים לטיולים האלה זה מיותר וחסר חשיבות. מדוע לא עולות תלונות על השתתפות בטיולים של מועדון הרודסטרים (סתם דוגמא) למשל? או בטיולים אחרים שמאורגנים על ידי חברים?
מה, בגלל ש500 אבארת מבוססת על פיאט 500, זה אומר שחייבים להזמין את כולם לטיול?

אנחנו לא חושבים שיש לנו כלום שמציב אותנו מעל אדם אחר. יש לנו רכב טוב מאוד, שנותן הרבה ערך מוסף, משייך אותנו לקבוצה מגניבה של אנשים מגניבים, ואנחנו אוהבים להנות מזה.
אם אתה חושב שיש משהו פסול בזה, הבעיה אצלך ידידי.

מעבר לכך, להבא, נסה להימנע מהאשמות ישירות על גבי הפורום, במיוחד שאין להם כל ביסוס, ואת זה אני רושם תוך כדי חבישת כובע המנהל.

תודה לכל מי שהגיע היום לטיול.
הכי חשוב, שכולם חזרו בדיוק כמו שהגיעו. היה יום מצומצם וכייפי.

תודה, נהננו מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם.
מראש לא היה אמור להיות "מפגש" אחד, ולכן אין סיבה לחשוב שחבל ששני הטיולים לא אוחדו.

האמתי שלא נפגשנו על הכביש. אבל מזה חשוב? אני לא טעיתי במה שאמרתי.

במקום להתפצל לכמה מפגשים שונים ולפלג את הפורום, צריך לעשות משהו אחד.

שוב, טיול חברים קרובים מצומצם, לא היה כאן שום פילוג, של שום פורום, או פיצול של מפגשים.
מעבר לנאור ואנוכי, אף אחד מהחבר'ה שהגיע לטיול לא חבר בפורום כאן בכלל.

לפלג את המועדון ל2 זרמים אבארט והשאר? זה דבילי.

יש מה להוסיף עוד?
אילו זרמים אתה רואה כאן? או ראית לפני כן? מלבד הרכב שלי ושל נאור, איזה עוד חבר מועדון כאן יש לו אבארט?

חבר'ה הוצאתם הכל מפרופרציות.

laptawp
30-12-12, 16:40
סליחה?
אני רוצה להבין, אתה רומז שמה שקורה עכשיו עם המועדון הוא תוצאה ישירה של רכישת הרכב שלי? או שאתה אומר זאת בגלוי? או שבעצם אתה אומר או רומז שאני אחראי באופן אישי למה שקורה כאן?
כך או כך, אני חייב לך משהו?
זה שקיבלתי על עצמי אחריות של ניהול כאן אומר שאני חייב לרכוש רכבי פיאט בלבד?

אל תזרקו דברים לאוויר לפני שאתם מבססים אותם. כמו שנאור כתב, אתם לא יודעים חצי מהפרטים.
הטיול שלנו אורגן הרבה לפני שנאור העלה את הרעיון לטיול כאן. הוא היה אמור לצאת לפועל שבוע קודם, אך נדחה מפאת מזג האוויר.
עוד לפני, שים לב, רשמתי שאשתדל להגיע לטיול המועדון, מהסיבה הפשוטה שטיול שבוע אחרי שבוע קצת לא מסתדר לי. מכיוון והטיול הראשון נדחה ונפל על היום של הטיול כאן, הגעתי לטיול החברים שלנו. זאת גם הייתה ההתחייבות הראשונה שלי.

אני אומר זאת שוב. טיולי חברי האבארט לא קשורים לשום מועדון, כי אין לנו אחד שכזה. אין כאן גם פיצול מאף אחד, כי מלכתחילה לא היה שת"פ. הטיולים מאורגנים על ידינו באופן פרטי, מצומצם, וסגור. אנחנו עושים זאת בכוונה עם בעלי אבארט, שיותר מזה, הם חברים קרובים שלנו, ואנחנו שלהם. לא כל הלקוחות מוזמנים, אין לזה קשר למועדון אלפא, מועדון פיאט, או סמל"ת באופן כללי.
דוגמא נגדית למשל, היא האירוע שאבארט נתנו בו חסות בכינרת בעבר, שאליו אכן הוזמנו כל הלקוחות.

לבכות כאן שאתם לא מקבלים שיתוף פעולה עם האנשים שמגיעים לטיולים האלה זה מיותר וחסר חשיבות. מדוע לא עולות תלונות על השתתפות בטיולים של מועדון הרודסטרים (סתם דוגמא) למשל? או בטיולים אחרים שמאורגנים על ידי חברים?
מה, בגלל ש500 אבארת מבוססת על פיאט 500, זה אומר שחייבים להזמין את כולם לטיול?

אנחנו לא חושבים שיש לנו כלום שמציב אותנו מעל אדם אחר. יש לנו רכב טוב מאוד, שנותן הרבה ערך מוסף, משייך אותנו לקבוצה מגניבה של אנשים מגניבים, ואנחנו אוהבים להנות מזה.
אם אתה חושב שיש משהו פסול בזה, הבעיה אצלך ידידי.

מעבר לכך, להבא, נסה להימנע מהאשמות ישירות על גבי הפורום, במיוחד שאין להם כל ביסוס, ואת זה אני רושם תוך כדי חבישת כובע המנהל.

אני לא אומר שאתה חייב לי או לי משהו משהו מפה.

סה''כ רציתי להגיד איך הפורום היה נירא לפני. ואיך הוא נירא עכשיו.

Caveman
30-12-12, 17:18
ולמה רכישת הרכב שלי היא נקודת הציר שבה בחרת להשתמש?

Punto Evo Abarth
30-12-12, 20:17
טוב חברים זה לא המקום לויכוחים כאלו.
הוסבר שוב ושוב עניין טיולי האבארט מקווה שסוף סוף התשובה הובנה והופנמה

stio
30-12-12, 21:47
מי ישמע... "אבארט"

אני חייב לציין שקראתי את התגובה שלך נכנסתי להלם לכמה שניות.

אין שום קשר ולו הקטן ביותר לעובדה שגדעון קנה אבארט לבין זה שאין מפגשים. המועדון הזה הוקם בשנת 2005 והמפגש הראשון שלו היה בנתניה. בזמנו לפני 7 שנים היינו קבוצה יותר מגובשת, מכיוון שכולנו רצינו להקים את המועדון - וכשזה הוקם "הסתערנו" על המפגשים והפורמים. מאז המון חברים פרשו בעיקר כי מכרו את הפיאטים שלהם וקנו רכבים אחרים, בהיעדר אופציות ראויות בזמנו מצד פיאט (בעיקר מחירים גבוהים של רכבי פיאט ואבזור נמוך לעומת המתחרים).
מעט מאוד חברים נשארו לכתוב כאן מאז שמכרו את הפיאטים שלהם ואני בניהם - אבל הם לא מגיעים למפגשים (אני מגיע לפעמים) ולכן אין מפגשים חדשים או עמוסים כמו בעבר. תוסיף לזה את העובדה שאין מצטרפים חדשים שמגיעים למפגשים, וקיבלת מתכון מצוין להפחתה בפעילות.

גדעון אומנם קנה אבארט, אבל זאת פיאט לכל דבר ועניין, אם אני לא טועה על השמשות יש סמל של פיאט. יתרה מכך, אין מועדון רשמי לאבארט בישראל, יש את מנהל המותג בת"א שמארגן טיולים באמצעות הטלפון/פייסבוק לחברים שרכשו ממנו וזה בסדר גמור. מדובר בטיול פרטי והם לא חייבים לאחד טיולים או לתת דין וחשבון. מעבר לזה, לגדעון היתה פונטו אבארט HGT צהובה ופונטו ספייס ELX גם לפני הרכב הנוכחי, כך שהמשיך במסורת האיטלקית. כן הייתי מצפה שהם ישקלו בחיוב הקמת תת פורום שלהם כדי להגדיל את הפעילות באתר וכדי שיהיה פה מה לקרוא, אבל זה לשיקול שלהם בלבד וגם פה הם לא חייבים כלום.

גדעון, לדעתי תנעל את השרשור. הטיול הנ"ל גם ככה בוטל ולא יצא לפועל, במקומו תוכנן מיני טיול אחר, גם בזה עסקנו. אם המשתתפים רוצים להעלות תמונות מהמפגש באזור כרמיאל יש תת פורום ייעודי לתמונות. אם פותח השרשור ירצה להוציא לפועל טיול לדרום (זכותו) שיפתח שרשור אחר עם כל הפרטים. חבל על הבלאגן שעלול להתפתח פה.

or_22d
31-12-12, 02:14
מה המשפט אמור להביע?
אם כל הכבוד בתור בעל אבארט ידעתי שיש מפגש שלהם אבל גם אליהם לא הצטרפתי אם רמזת את זה.

לא באתי לצאת נגדך או כנגד כל אדם אחר פה.
אני אומר את הדברים כמו שהם נראים.

אני לא מעורב פה בפורום ולא מכיר את הנפשות הפועלות, ככה מאיך שהדברים נראו עושים 1+1 וזה תמיד יוצא =2

רכבי אבארט עדיין יהיו פיאט, ומבחנתי זה היה טיול של פיאט. זה שזה טיול של סמלת? סבבה לא ידעתי כל הכבוד על הארגון.

אני רק אומר דבר נורא פשוט שהעדיפות פה היא מפגשים מאוגדים וגדולים יותר, ככה שום בעל רכב יוצא "פגוע" או יגיע למסקנות סתם.

עומר, כמוני כמוך הייתי בעל GTI6 ועברתי לאיטלקיה גודשת.
אני אישית לא חבר מועדון בPSI והייתי ביותר ממפגש אחת אצלם, ויותר מזה אני מנהל ב PCR. ועדיין בקשר עם אותם אנשים הן ב PSI ובPCR ללא תלות ברכב הקיים שלי.
כמו שאתה אומר משפחה לא מחליפים.

אני מקווה שנסיק מסקנות ונדע לפתח את הפורום הזה ולהרים אותו יותר גבוהה.

בסה"כ היה טיול מאוד מהנה גם עם 6 רכבים שאחד בכלל לא היה איטלקי.
חברה טובים, קצב נהיגה טוב. אני אישית נהנתי.

Caveman
31-12-12, 10:56
רכבי אבארט עדיין יהיו פיאט, ומבחנתי זה היה טיול של פיאט. זה שזה טיול של סמלת? סבבה לא ידעתי כל הכבוד על הארגון.

בוא אני אנסה להבהיר שוב, ובתקווה שבפעם האחרונה,

זה לא היה טיול של פיאט.
זה לא היה טיול שסמל"ת ארגנה.
זה לא היה טיול מועדון אבארט, כי אין אחד כזה.
זה כן היה טיול מצומצם וסגור, של מספר חברים שהתחברו להם על בסיס המכנה המשותף שיש להם אבארט. חלק מהאנשים מכירים עוד לפני, חלקם הכירו בזכות העובדה שיש להם אבארט. זהו לא הטיול הראשון, ובוודאי לא יהיה גם האחרון.

אם נשים את כל זה לפרקטיקה, וכמו שכתב גיא בצורה דיי ברורה, אף אחד לא חייב לתת לאף אחד דין וחשבון. אם אתה תארגן טיול לך ולחבריך, שבו נניח ולכולכם יש רכבים מסוג פיג'ו 206 על שלל גרסאותיה, חברי מועדון PCR בעלי נניח 306, לא צריכים להרגיש נפגעים, מפולגים, או לא קשורים.
על אותו משקל, אם יתקבצו להם מספר בעלי פיג'ו RCZ ויצאו להם לטיול, האם אותם אנשים בעלי 206 או 306 או 205 ספורטיביות צריכים לכעוס על כך שלא הוזמנו? לא.

kiwi
04-01-13, 02:20
קצת באיחור..
היה ממש מהנה כיף וחבל שמעט אנשים.

http://i49.tinypic.com/2vlsmz5.jpg

http://i46.tinypic.com/2nvcjkn.jpg