PDA

View Full Version : עוד ה"פ.

davidmzr
11-11-12, 20:35
דיברנו בעבר לגבי טיפול גדול שהתכוונתי לעשות באוטו...
בסוף עשיתי טיפול (די יקר) החלפתי רדיאטור, טרמוסטט משאבת מים, טיימינג, ברקסים, רצועת מנוע, משאבת דלק ועוד כמה דברים...
1. לאוטו יש חופש בגלגלים ולפי מה שהבנתי צריך להחליף מסרק הגה.
2. דוושת המצמד מרעישה כשחם ואחרי שימוש ממושך (הקלאץ' עצמו די חדש) - ראיתי שהצלחת לאתר אצל מישהו את התקלה בלי להחליף את שתי המשאבות.. אם אין ברירה אחליף אותן.
3. לפי מה שענית לי באחד השרשורים, צריך להחליף רצועת אלטרנטור (יש מעט רעשים של שריקות עדינות בבוקר אחרי הנעה).
יש אפשרות לעשות את הטיפול הזה אצלך?
אני יודע שאתה בד"כ מפרסם את ההודעות הפרטיות בפורום למען
הרחבת הידע של חברי הפורום.
לעניות דעתי אין טעם הפעם, כי לגבי כל אחד מהדברים ששאלתי פה שאלתי כבר קודם בפורום ותשובות נענו..
תודה מראש,
מארק.

לדעתי יש טעם הפעם, משום שחופש בגלגלים אינו מצביע על בעיה במסרק הגה.
לצערי מסיבות אישיות אני כרגע לא עובד, אבל אתה יכול לפנות ל- yair791, הוא יכול לבצע אצלי עם מלוא העזרה והכלים מצידי.
בהצלחה דוד.

m1011409
11-11-12, 21:15
הי דוד, אני רואה שאתה לא מוותר על פוסט :-)

מדוע אתה חושב שזה לא מסרק הגה?
על מה לדעתך החופש בגלגלים מצביע?

אפנה ליאיר, תודה על ההצעה!

yair791
11-11-12, 21:42
את הרעש של הדוושה צריך לשמוע כדי לדעת במדויק מאיפו הכיוון שלו ואולי להעזר בסטטוסקופ כמו של רופא בכדי לשמוע במדיוק את מקור הרעש
חופש בגלגלים לא בהכרך מצביע על מסרק הגה יכול להיות שתפוחי ההגה גמורים ומפה נוסע החופש או מיסב גמור ביד סרן
לי בעבר ניסו לידחוף מסרק הגה כאשר הבעיה היתה תפוחים טיפול קטן וכיוון פרונט והכל היה בסדר
אין לי בעיה לראותה מה הולך אצלך ברכב רק צריך לתאם מול דוד ואני צריך למצוא זמן פנוי באמצע השבוע
בנוסף הבעיה של רעש מכיוון הקלאצ שאותרה וניפתרה כמו שצינתה היא ברכב של חבר שלי שעשה קלאצ במוסך ליפני שנה ולא הרכיבו אותו כמו שצריך וכתוצע מק ניגרם נזק לגלגל התנופה ולקלאצ דבר שהצריך פרוק גיר לצורך פרוק גלגל תנופה וביצוע חריטה והחלפת קלאצ כולל מיסב לחץ ומחזיר שמן אחורי
דוד אם הבחור יחליט לבצע את התיקון אצלך אני הפעם יביא קפה עם הל

m1011409
11-11-12, 21:50
הי חברים
אשמח להגיע לבצע את הטיפול אם זה מסתדר לכם.. :)

yair791
11-11-12, 21:52
אני ידבר עם דוד וניראה מתי זה מיסתדר