View Full Version : פקק טנק דלק נגנב
שלום,
הגעתי למכוניתי היום והבחנתי במשהו מוזר, לאחר פתיחה של תא הדלק ראיתי שנגנב משם הפקק שאוטם את הטנק.
השאלה שלי היא מאיפה אני משיגה פקק כזה כמו שהיה לי עם מפתח? וכמה זה אמור לעלות לי?
אודה להמלצותיכם..:)
חופיתוש..
את יכולה לנסות לבדוק אצל "קאיה מערכות" ברח' העבודה 6 באזור התעשיה בת-ים (מאחורי "בת-ימון"), או לכל חנות לאביזרים וחלפים לרכב בסביבה שם ולראות מה יתאים לך.
אם לא תמצאי שם את מה שאת מחפשת בדיוק, אז יש ברח' סלמה שפע של חנויות חלפים וגם באזור התעשייה חולון.
את יכולה לחפש גם פקק מקורי בפירוקיות שבדרך השבעה (מצומת חולון לכיוון צומת טמפו).
לגבי מחירים, יש פקק/מכסה למיכל דלק אוניברסלי פשוט ללא הברגה שעולה כ- 15ש"ח.
7291
יש אחר יותר "איכותי" עם הברגה שעולה כ- 50ש"ח.
7292
ויש סוג עם הברגה ונעילה עם מפתח שעולה בסביבות 70ש"ח.
7293
נסי או בכל מוסך מורשה היבואן או בחנות חלפי פיאט זאת:
www.musach.co.il/details.asp?id=63
בהצלחה ובברכה - רפי לין
קניתי פקק עם מנעול ב-100 ש"ח, התאדה לי מלא דלק עד אז אבל שטויות..:p
תודה על העזרה:)
לא מאמין שמישהו יגנוב פקק דלק עם מנעול של רכב אחר, נשמע הזוי. יותר סביר ששכחת/המתדלק שכח את הפקק בתדלוק האחרון בתחנת דלק.
קניתי פקק עם מנעול ב-100 ש"ח, התאדה לי מלא דלק עד אז אבל שטויות..:p
תודה על העזרה:)
מה שטויות? צריך לתפוס את הג'וקאט הקטן ולתלות אותו משני הצ'ופצ'יקים שלו על המראה האמצעית!!
אפרופו.. היכן רכשת את הפקק, אם אפשר לשאול? :p
מה זה ג'וקאט? חח
אין מצב שנשכח הפקק או משהו יש סימנים של פריצה כנראה עם מברג או משהו שניסו לשבור את הפקק שרטו לי את המכונית, וגם הפקק היה מחובר לחוט גומי שתפס אותו' וכשבאתי ראיתי את החוט קרוע.
קניתי באזור התעשיה בבת ים במקום של אביזרי רכב לא זוכרת את השם.
מה זה ג'וקאט? חח..
אני אנסה להסביר..:D
ההגדרה של ג'וקאט היא ג'וק קטן (קאט). הוא שייך לילדים שעושים מעשי קונדס כמו העלמת פקק מיכל דלק לצורך העניין ועוד..
הנה הג'וקאט
7360
ג'וק גם כן עושה מעשי קונדס, אך להבדיל מהג'וקאט, הוא אינו מתעסק בשטויות אלא מחפש משהו מתוק וטעים יותר כמו הממתקים של "ויקטוריה סיקרט" לדוגמה..:p
הנה הג'וק
7361
מקווה שהמושג הובהר (באדיבות "ויקיפדיה").
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.