View Full Version : טיפול 10K פיאט פונטו 2003 ידני
הי
עברתי כבר את ה9K ואני מתכונן לטיפול 10K לרכב שלי.
מה אני אמור לעשות בטיפול 10K?
לפני 10אלף קילומטר החלפתי רדיאטור, נוזל קירור, שמן, פילטר שמן.
אני יודע שבטיפול עכשיו אני צריך להחליף שמן, עד עכשיו השתמשתי ב 10W40 חצי סינתטי LIQUI MOLY עם התוסף שעוזר להנעה בבוקר כשהמנוע קר, חשבתי לעבור למשהו טוב יותר אולי http://www.valvoline.co.il/Maxlife10w40%E2%80%AC מה דעתכם?
וחוץ מהשמן מה אני עוד אמור לעשות בטיפול?
תודה רבה
ואם טעיתי חבריי פה יתקנו אותי.
בעקרון השמן הנל פחות מתאים יש באתר בזה שמן 10w40 סינטטי מלא פח אדום הכי מומלץ.
חוץ מזה תחליף פילטר אויר, פילטר שמן מקורי ופלאגים.
בהצלחה
ואם טעיתי חבריי פה יתקנו אותי.
בעקרון השמן הנל פחות מתאים יש באתר בזה שמן 10w40 סינטטי מלא פח אדום הכי מומלץ.
חוץ מזה תחליף פילטר אויר, פילטר שמן מקורי ופלאגים.
בהצלחה
תודה רבה
אין באתר שלהם 10W40 מלא יש רק 5W40 והוא ניראה לי יקר בטירוף
יש כזה דבר פלאגים מקוריים? אני רוצה לקנות את החלפים ממוסך מורשה ואז ללכת למוסך שרגיל שיעשה את העבודה. יש טעם לקנות מקורי או לקנות חלופי טוב ולא משהו סיני.
למרות שבמוסכי היבואן כבר משתמשים ב5w40 אני לא ניסית לעבור אליו.
יש המון סוגים של שמנים איכותיים : קסטרול , אדג׳ , ליקווי מולי ועוד הרבה.
בנוגע לפלאגים ופילטרים , לשיקול דעתך, כמובן שאתה בטח יודע שאני ימליץ לך על מקורי מבחינת הפילטרים הרי שעלותם לא גבוהה וכך תוכל לשמור על מרווח טיפולים סדיר של 15-20 אלף ק״מ
אין טעם לקנות מקורי, זה יעלה לך פי 2 מתחליפי ואין טעם, אבל כמובן אם אתה רוצה להוציא סתם יותר כסף זה בחירה שלך.
עכשיו לגבי טיפול תקנה:
פילטר שמן
פילטר דלק
פילטר אוויר
פילטר מזגן
4 פלאגים
שמן מנוע
שמן גיר
נוזל בלמים
בעקרון שמן גיר ונוזל בלמים לא חובה אבל אני מחליף כל טיפול.
הי
עברתי כבר את ה9K ואני מתכונן לטיפול 10K לרכב שלי.
מה אני אמור לעשות בטיפול 10K?
לפני 10אלף קילומטר החלפתי רדיאטור, נוזל קירור, שמן, פילטר שמן.
אני יודע שבטיפול עכשיו אני צריך להחליף שמן, עד עכשיו השתמשתי ב 10W40 חצי סינתטי LIQUI MOLY עם התוסף שעוזר להנעה בבוקר כשהמנוע קר, חשבתי לעבור למשהו טוב יותר אולי http://www.valvoline.co.il/Maxlife10w40%E2%80%AC מה דעתכם?
וחוץ מהשמן מה אני עוד אמור לעשות בטיפול?
תודה רבה
תחליף את האוטו, הוא עושה לך בעיות,
אני גם אכלתי אותה ככה
דיברתי עם המוסכניק שיעשה לי את הטיפול והוא אמר לי שנהוג לבדוק ברקסים, להחליף שמן, פילטר שמן ואם צריך שמן גיר וזהו פחות או יותר.
האם הפלאגים האלה זה משהו הכרחי? מה הם עושים בכלל?
תודה רבה!
עשיתי היום את הטיפול, שמתי שמן של LIQUI MULY הגלון האפור זה עם התוסף.
החליפו לי גם פילטר אוויר ופילטר שמן, שמו לי פילטר לא מקורי אבל המכונאי אמר לי שהוא באיכות ממש גבוהה, האמת אני מאוד סומך עליו אבל טיפול הבא אני אביא מקורי בשביל המצפון..
אני גומע קילומטרים ולכן אני כבר מתכנן את הטיפול 20K.
המכונאי אמר שטיפול הבא זה פלגים וכנראה גם מצתים, לפי מה שהבנתי יש 4 מצתים וכל אחד מקורי עולה 160, מישהו פה שם מצתים ופלגים מקוריים? כמה זה יצא לכם ואם יש טעם בכלל?
יש לכם המלצה על מקום שאפשר להזמין ממנו פלגים ומצתים מקוריים\חילופי ברמה גבוה במחיר הוגן?
המכונאי אמר שיש לו מצתים תוצרת ארה"ב והוא ימכור לי 4 ב160 בערך אם אני מעוניין.
תודה רבה ושבת שלום
נאמר כן הרבה דברים שגויים.
קודם כל פלגים זה מצת בלועזית. כך שזה אותו דבר בדיוק.
דבר שני מומלץ מאוד לשים מקורי במיוחד במצתים ,בפילטר שמן, ובנוזל קירור. לגבי פילטר אוויר אני גם ממליץ אך מקורי עולה 50 ש"ח כך שמה תיהיה עלות החיסכון? גרושים!.
לגבי מחירים של חלפים מקוריים: פילטר שמן 40 ש"ח, פלגים סט של 4 פלגים כ100 ש"ח (ולא כמו שנאמר לך), נוזל קירור 2 ליטר 80 ש"ח.
מקווה שעשיתי לך קצת סדר בדברים. שבת שלום
אם הוא אמר לך שפלאג מקורי עולה 160 שקלים כנראה שפיאט עברו לפלאגים מזהב ולא ידענו.
פלאג אירידיום תואם פיאט ( מוחלף כל 90-120 ק״מ) עולה בין 45-60 שקלים כל 1 .
פלאג רגיל עולה בערך 4 ב80-100 שקלים בערך.
שים לב שלא יעבדו עלייך
* המחירים הם לפי מה שבדקתי בטיפול הקודם אצל מוסך של חבר ומדובר במחיר על החלק עצמו לחא עבודה כמובן!
תודה רבה, עשיתם לי קצת סדר בדברים.
סליחה, יכול להיות שהתבלבלתי והוא התכוון לחוטי הצתה שעולם 160 ש"ח כל אחד מקורי?
קצת התבלבלתי עם המושגים, יש דבר כזה חוטי הצתה או שהמצאתי משהו? אם אני זוכר נכון, הוא אמר שמניסיונו, כאשר מפרקים פלגים אז החוטי הצתה יכולים להיקרע אז להתכונן אולי להחליף אותם ואם אני רוצה מקורי אז כל אחד יעלה 160 או שהוא יביא לי חילופי טוב 4 ב160. הגיוני?
כן, יש דבר כזה חוטי הצתה. אפשר לדעת איפה אתה מטפל באוטו? נראה לי שהמוסכניק שלך די עובד עליך....אם אני מבין נכון מה שכתבת, אז בהחלט מנסים להוציא ממך עוד כסף, כי רואים אחד שסומך עליהם. כשמחליפים פלגים לא אמורים לעשות פגם לחוטי הצתה, אלא אם כן רוצים להוציא ממך עוד כסף. ופעם אחרונה שעשיתי טיפול לפונטו שלי קניתי פילטרים שמן ואוויר מקוריים ב90 יחד, ופלגים ב100 ש"ח סט של 4. הכול נקנה ברחוב המגינים בחיפה. תזהר שלא יעבדו עליך באמת.
כן, יש דבר כזה חוטי הצתה. אפשר לדעת איפה אתה מטפל באוטו? נראה לי שהמוסכניק שלך די עובד עליך....אם אני מבין נכון מה שכתבת, אז בהחלט מנסים להוציא ממך עוד כסף, כי רואים אחד שסומך עליהם. כשמחליפים פלגים לא אמורים לעשות פגם לחוטי הצתה, אלא אם כן רוצים להוציא ממך עוד כסף. ופעם אחרונה שעשיתי טיפול לפונטו שלי קניתי פילטרים שמן ואוויר מקוריים ב90 יחד, ופלגים ב100 ש"ח סט של 4. הכול נקנה ברחוב המגינים בחיפה. תזהר שלא יעבדו עליך באמת.
הי
הטיפול עלה לי 150 ש"ח, פילטר שמן 50 ש"ח, פילטר אוויר 50 ש"ח ועבודה חמישים, סה"כ 150 ש"ח, מחיר הוגן לא? החלפים יקרים בעשרה שקלים יותר מהמקורי אבל זה התקזז במחיר העבודה הזול לדעתי.
לדעתי אני כבר יכול לקנות חלפים ולעשות את הטיפול הזה בבית, למרות שאת הפילטר שמן ניראה שקצת קשה לפרק בלי להרים את הרכב גבוה, אני צודק?
למיטב הבנתי מה שאתם אומרים זה לקנות את הפלגים, פילטר שמן, מסנן אוויר הכל מקורי לטיפול הבא ולא אמור להיות קשר לחוטי הצתה? כל כמה זמן מחליפים את החוטים האלו?
דרך אגב, מה תפקיד הפלגים?
תודה!
ועוד שאלה בקשר לשמן מנוע, אני כבר טיפול שני שם Liqui moly הבקבוק האפור עם התוסף, קראתי עליו כל מיני דעות באינטרנט, קראתי על הרבה שמנים ואני לא מצליח להבין מה הכי מומלץ לפונטו שלי, השמן עלה לי 130 ש"ח, אני לא מספיק מבין כדי להגיד לכם אם השמן טוב או לא מבחינת ביצועים, אני רק יכול להגיד שאחרי 10K המכונאי ראה את השמן היום והוא במצב מצוין יחסית. האם להמשיך להשתמש בו או להחליף למשהו מומלץ יותר, אולי valvoline? במה אתם משתמשים?
לגבי חוטי ההצתה המוסכניק שלך צודק מומלץ לשים בדומה לפלגים רק מקורי. ואכן חוטים ישנים יכולים להיקרע בעת החלפת הפלגים.
אלו הממצאים שהגעתי לאחר בדיקה באתרים בחו"ל לגבי קניה של החלפים לפיאט פונטו:
איביי: 4 פלגים של NGK - ש70 ש"ח כולל משלוח. http://www.ebay.com/itm/NGK-Spark-Plugs-FIAT-PUNTO-2-10-99-06-03-1-2-10-99-/290400514964?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item439d383394 (יש גם של bosch במחיר טוב אבל לא ראיתי מישהו פה מדבר על bosch).
איביי חוטי הצתה של bosch: מאתיים שמונים ושש ש"ח כולל משלוח http://www.ebay.com/itm/FIAT-Punto-1-2i-e-16V-188-07-03-BOSCH-IGNITION-CABLES-SPARK-HT-LEADS-B181-/180736449430?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a14bb5b96&vxp=mtr.
seekpart24.com חוטי הצתה:
ngk: ארבע חוטים ב722 ש"ח כולל משלוח. http://seekpart24.com/ngk/ignition-cable-kit-9262?c=100153&at=13765
כל שאר החברות מאוד יקרות ולא הצלחתי להבין אם זה מחיר ל4 בחבילה או רק אחד . http://seekpart24.com/beru/ignition-cable-kit-300891477?c=100153&at=13765
מה דעתכם לגבי bosch, יש להם מקדחות טובות לא..
אני החלפתי חוטי הצתה לפני כמה חודשים המחיר היה 261 שקלים לפני מעמ! מדובר על חוטי הצתה מקוריים של פיאט.
הפיאט מאוד רגישים לחוטי הצתה שלא מקוריים שאכן עלולים לגרום לתקלות בסלילי ההצתה ובמחשב.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.