PDA

View Full Version : מעוניין בפנסיי אנג'ל אייז + ספויילר ל HGT

dennis
03-04-12, 21:37
חבר'ה..
אני מעוניין לקנות פנסי אנג'ל אייז ו- ספויילר ל HGT שלי.
למי שמוכר, או מכיר מישהו שמוכר..
אני מעוניין מאוד.. 8O

מאפיונר
04-04-12, 00:55
אנג'לאייז יש לך בחולון ברדלין וספוילר קשה להשיג אני כבר הרבה זמן מחפש ולא מצאתי

גל שאמיס
04-04-12, 14:00
אנג'לאייז יש לך בחולון ברדלין וספוילר קשה להשיג אני כבר הרבה זמן מחפש ולא מצאתי

אי אפשר להזמין מקורי ?

מאפיונר
04-04-12, 16:29
אם אתה מדבר על הספוילר אז כשמתי את האנג'לייס ברדלין הוא אמר לי שהוא יכול להזמין לי ספוילר אבל יעלה הרבה מעל 1000 שקל אז וויתרתי יש באיבי איטליה כמה שמוכרים ספוילרים אבל לא שולחים לישראל תנסה לדבר עם המוכרים אולי ישלחו לך.
יום טוב איתי.

dennis
04-04-12, 19:44
זה מעניין.. ברדלין?! באמת מוכנים לייבא ספויילר?!
מחר אני קופץ עליהם!!! *** אני כבר כמה שבועות חולם על ספויילר לHGT שלי XDDDD

dodihob
04-04-12, 20:31
עדיף תישאר עם ebay. הזמנתי פעם אצלו סט קויילאוברים, היה אמור להגיע אחרי 3 חודש בערך, נסחב קרוב לשנה שלמה ועדיין לא הגיע, כמובן שביטלתי בסופו של דבר.
קרה עוד מקרה דומה לחבר.
זה חבל מאוד, מכיוון שהוא מזמין דרך חברה שנקראת Fk-automotive שיש להם מבחר נחמד של תוספות לפונטו, ובמחירים לא גבוהים כלל.
בכל מקרה אם זה לא במלאי עכשיו, מנסיון אישי, אל תבנה על זה שזה יגיע בקרוב.
בקשר לספויילר, נסה לחפש באייבי אוסטריה, גרמניה ואיטליה. לא הרבה שולחים מאנגליה לארץ, אני את הספויילר שלי הזמנתי מאוסטריה.
בהצלחה
ערן

dennis
04-04-12, 20:51
כן.. רק שאני לא יודע איזה מתאים ל HGT.. הבנתי שיש ספויילר עם חורים בחלון משהו.. וראיתי את המבחר של הספויילרים ב EBAY.. הספויילרים שם גדולים.. אני מחפש את הספויילר של ABARATH .. הקטן .. כמו לשחר מהפורום, תסתכל בפורום קניה מכירה, באשכול שהוא מוכר אותה שם.. יש שם תמונה דיי ברורה של הספויילר.

dodihob
04-04-12, 21:03
מכיר את כל הספויילרים. הספויילר של שחר הוא לא של אבארט אלה של sporting, ואצלו זה עם חורים בחלון. הספויילר שאתה צריך זה דמוי אבארט שהולך בהדבקה. יש גם עוד דגם, דיי קטן שהולך בהדבקה אבל הוא לא נראה משהו. אתה צריך לחפש ספויילר לפונטו דור 2 שלוש דלתות שנראה כמו האבארט, זה מתאים.

dennis
04-04-12, 21:14
לא נעים לי לבקש.. אבל אם יש מצב שתשלח לי לינק מי EBAY לספויילר כזה, אני אשמח מאוד. :D

dodihob
04-04-12, 23:02
להתחיל לבדוק אחד אחד מי שולח לארץ אני לא יעשה. חוויה מתישה מאוד עד שתמצא אחד. תצטרך לחפש באייבי בארצות שונות ופשוט לשלוח הודעה לכל ספויילר מתאים שתראה ולשאול אם המוכר מוכן לשלוח, בכל מקרה:
הספויילר שאתה צריך, דגם אבארט:
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Genuine-Fiat-Punto-MK2-HGT-Abarth-Rear-Zender-Tailgate-Spoiler-/380420686141?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5892d7013d#ht_1231wt_698
הספויילר שיש לשחר, לא מתאים לשלך:
http://is02.thegumtree.com/image/big/105652114.jpg

תחפש לפי התמונה, מה שדומה לאבארט, אם זה לא צבוע כנראה זה לא מקורי אלה עשוי מפייברגלאס (ספציפית מה ששלחתי לך מקורי). כמובן לפני משלוח גם תוודה מול השולח שזה מתאים ל- Punto mk2 3dr 99-2006.
בהצלחה
ערן

dennis
04-04-12, 23:25
תודה :D
עזרת לי מאוד..:rolleyes:

מאפיונר
05-04-12, 02:01
אכן כן בוריס מרדלין אמר לי שהוא יכול להזמין כול דבר שאני רוצה לפיאט אבל זה לוקח זמן להגיע לארץ
הצלחת למצוא ספוילר שמוכנים לשלוח לארץ אם כן תגיד לי אני מעוניין גם?

Caveman
05-04-12, 09:29
תכלס הספוילר באבארת הוא לא באמת ספוילר, אלא כנף ;)

ערן, למה שספויילר של ספורטינג לא יתאים?

dodihob
05-04-12, 11:22
הספורטינג מותקן עם הברגה לשמשה האחורית, דרושים חורים שמגיעים בשמשה המקורית, מה שאיכשהו הגיע עם הפונטו של שחר לארץ.
אני מאמין שניתן להדביק על השמשה את הספויילר, אבל כמה זה יחזיק אני לא יודע.

Caveman
05-04-12, 11:58
מעניין. השאלה היא כמה שטח ההדבקה גדול.
זה ספויילר מאוד יפה לדעתי. סולידי שכזה.

dodihob
05-04-12, 12:12
מחיפוש דווקא כן מתקינים את זה בחו"ל עם הדבקה:
http://www.fiatforum.com/gallery/data/500/medium/DSC021031.JPG
כאן ניתן לראות את הספויילר מוחזק ע"י טייפ עד שהדבק יתייבש, מדביקים עם דבק שנקרא Tigerseal דבק חזק שלא פוגע בצבע (חמצון וכדומה, מה שיכול לגרום גם לחלודה).
אז אם אתה שואף לספויילר של שחר אז ניתן להתקינו, רק לא כמו שהיצרן תכנן. אבל הפלוס הוא שתקבל ספויילר מקורי, ולא אחד מפייברגלס, לא נראה לי שמייצרים כאלה חלופיים.

הנה תמונה של האברט, תחליט מה יותר מתאים לך (או לחלופין מי שישלח לארץ)
http://i173.photobucket.com/albums/w63/DJJonnio/02-02-08_1616.jpg

מאפיונר
05-04-12, 16:38
אני רוצה ספוילררר תעזרו לי למצוא אתר ששולח לארץ בבקשההההה :)

dennis
05-04-12, 20:12
תשמעו אני אכן..מחפש ספויילר של אבארט'.. אבל השאלה שלי.. האם ניתן לייבא את הספויילר כמו שאצל שחרון.. ויהיה ניתן להרכיבו בארץ לחלון האחורי? יש מישהו שיכול לעשות את החורים בחלון? :confused:
או שפשוט לרדת מי זה.. ולקנות את הספויילר של אבארט', הבעיה שהוא ממש גדול לפי דעתי.
והספיילור השני קטן, ויפה לדעתי.

dodihob
05-04-12, 20:28
אם אתה רוצה את הספויילר של שחרון, הספורטינג, תשכח מזה לעשות חורים בחלון!, זה להדביק עם דבק חזק בלבד, להדביק על השמשה ועל הקנט שמעל השמשה. או לקנות את הספויילר של האבארט, שהוא לא גדול, וגם לבצע הדבקה. רק שהאבארט לדעתי, ישב יותר "בטוח" עם הדבקה.
בקשר לשאלה אם אפשר לייבא, אתה קונה את המוצר משומש מאנשים בחול, הבעיה היחידה שיש לך זה ההסכמה שלהם לשלוח לארץ, זה הכל.

moyalmoyal
25-12-12, 16:24
ספוילר אתה יכול למצוא בכל פירוקיה
אני קניתי ספוילר של שברולט אבאו ב-150 שקל
תסתכל איך זה יושב על האוטו שלי יותר יפה ממקורי

hamudi_hgt
26-12-12, 18:57
ספוילר אתה יכול למצוא בכל פירוקיה
אני קניתי ספוילר של שברולט אבאו ב-150 שקל
תסתכל איך זה יושב על האוטו שלי יותר יפה ממקורי

:roll::confused::o:(:roll: