View Full Version : בעיות בתאורה החיצונית
היי חברה ערב טוב :)
יש לי אונו 94 מנוע 1.4.i.e.s הזרקה והיום התחילה לי בעיה של הפנסים מקדימה...
משום מה אני מדליק אותם ובפועל הם לא נדלקים...
מה עושים :cry: ???
תודה מראש ומקווה רק לטוב...
אלי :)
תתחיל מתיבת הפיוזים... ותתקדם הלאה בבדיקות מערכת החשמל (נורות , מתח למנורות,ממסרים)
עמית
תודה על התגובה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]... אם זה לא פיוזים?
אני בספק שזה לא פיוז אבל אם הכל זאת תנסה לאתר את הממסר האחראי על האורות ותצליב אותו עם ממסר אחר תראה אם יש שינוי . אם עובד תחליף את הממסר. אם לא תחזיר ותעקוב אחר החוטים או יתכן שהמפסק לא תקין. (ניתן לבדוק תקינות המספק ע"י הקשבה לממסר בזמן הדלקה וכיבוי של האורות ) . תעזר בחבר.
עמית
סבבבה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].... יש לך מושג פחות או יותר היכן הוא נמצא במקרה?
תודה מראש
בפיאט אונו אין בכלל ממסרים לאורות.
אלי, נא פרט איזה אורות לא פועלים:
1. אורות חנייה - הפעלת סבוב אחד של ידית האורות ובדוק הן מלפנים והן מאחור.
2. אורות מעבר - אורות נמוכים ראשיים בהפעלת סבוב שני של ידית האורות.
3. אורות דרך - אורות הגבוהים בהורדת ידית האורות למטה וגם נורה כחולה צריכה להדלק כהתראה בלוח השעונים.
מה מאלו לא פועל, צד אחד או 2 צדדים וכל יתר הפרטים.
בברכה - רפי לין :)
אם יש רק אור חנייה ואור גבוה- כנראה תקלה בידית המשולבת (קרה ב-127).
אם אין שום אור- פיוז שרוף או קצר בתיבת הפיוזים (קרה באונו הנוכחית).
דיייייייייי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] זה בעיה? הוצאה גדולה? :cry:
אין לי אורות חניה אורות מעבר אורות דרך ואורות בלוח שעונים חוץ מהוינקרים וה3 המנורות האדומות (מצבר, שמן מנוע ובלם יד)
תודה על התגובה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
אלי
לפי מה שאתה מתאר מדובר בקצר בתיבת הפיוזים. עלה לי 50 ש"ח לסדר את זה אצל חשמלאי בזמנו, לפני כמה שנים.
בדוק קודם אם כל הפיוזים תקינים, אצלי הם היו תקינים ולא שרופים.
טוב אנשים הבעיה נפתרה...
יש מתחת לבית ההגה כבל שכנראה הוא זה ששולח זרם והוא רוקד לי שם
אז סידרתי את זה באופן זמני עם איזולירבנד והכל הסתדר...
בקיצור בעית מגעים...
תודה על התמיכה והעזרה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.