View Full Version : כיוון מושב והגה לגובה ELX 2001 + הצטרפות למשפחה
אהלן,
היום קניתי את הפונטו הראשונה שלי, מטופלת וכסופה, שנת 2001 ELX, ידנית.
לפי מה שקראתי בפורום המושב וההגה צריכים להתכוונן לגובה, אך אחרי חיפושים רבים ברכב אני לא מוצא שום ידית שמכוונת אותם.. לצערי אין לי את הספר רכב לבדוק את זה.
אני ישמח מאוד אם מישהו יאיר את עייני!
תודה וערב טוב!
מתחת להגה יש ידית לאורך, עם ציור של הגה. תמשוך אותה ותוכל לכוון את ההגה.
בצד שמאל של המושב, יש ידית ראצ'ט שמכוונת את גובהו.
זה צריך להיראות ככה?
בטוח שזה ELX?
בשביל מה צירפת תמונה? כמו שגדעון אמר יש ידית מתחת להגה ויש ידית בצד שמאל של המושב.
ומה שצירפת זה דגם שונה מאשר בארץ, או סוג של שדרוג שעשה מישהו לתא הנוסעים עם חלקים מדגמים אחרים.
אם אכן יש לך elx זה ממש לא בעיה למצוא את הידיות, אם אתה לא מוצא פתח מכסה מנוע האם הבלוק פלסטיק השחור באמצע עגול או מרובע ורשום עליו 16v (הבית של הפילטר אוויר).
מקווה שלא מחכה לך הפתעה.
זה צריך להיראות ככה?
בתמונה שהעלת ניתן בבירור לראות את הידית לכיוון ההגה.
נמצאת מתחת להגה ויש עליה ציור של הגה :)
בשביל מה צירפת תמונה? כמו שגדעון אמר יש ידית מתחת להגה ויש ידית בצד שמאל של המושב.
ומה שצירפת זה דגם שונה מאשר בארץ, או סוג של שדרוג שעשה מישהו לתא הנוסעים עם חלקים מדגמים אחרים.
אם אכן יש לך elx זה ממש לא בעיה למצוא את הידיות, אם אתה לא מוצא פתח מכסה מנוע האם הבלוק פלסטיק השחור באמצע עגול או מרובע ורשום עליו 16v (הבית של הפילטר אוויר).
מקווה שלא מחכה לך הפתעה.
תודה לכם על התשובות..
לא מחכה לי הפתעה, אני יודע מה קניתי, 16 שסתומים 80 כ"ס ELX.
אני יודע שהשאלה נשמעת כאילו אני פעם ראשונה נכנס לרכב, אבל לא, יש לי קצת ניסיון עם רכבים ואין מצב בחיים שהייתי מפספס ידית! גם בצד שמאל של המושב לא מצאתי כלום.
אני אודה לכם אם תעלו תמונה.
תודה ויום טוב.
fiat-punto
16-08-11, 12:53
מאיפה יש לך את הרדיו המקורי של הפיאט?
מאיפה יש לך את הרדיו המקורי של הפיאט?
זה לא הרכב שלי, התמונה מהאינטרנט.
יש מצב שהוחלף בעבר מושב נהג בכזה של דגם ללא הרמה לגובה....
תקשיב, לי יש ELX 2002 ידנית, אם לא השתנה שום דבר בין השנים (ואני בטוח ב99 אחוז שלא) אז הידית כיוון מושב נהג לגובה נמצאת מצד שמאל כשאתה יושב, מאוד קשה לפספס אותה ולכן אני מאמין שאו שהחליפו שם את המושב או שהידית נשברה, אין לי עוד רעיונות למה היא לא שם.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.