View Full Version : פיאט אונו-הגה מתחיל לרעוד מעל 120קמ"ש
ההגה רועד וכך האוטו מעל המהירות הזאת וכאילו קשה לו לסחוב יותר..
והאוטו לפעמים נחנק במהירות הזאת פתאום מאיט ופתאום ממשיך,עושה רעש לכמה שניות כמו של טרקטור ואז חוזר להיות בסדר.
לא יודע מה לעשות הציעו לי ללכת לחשמלאי לבדוק כיוון הצתה,או טיפול 10אלף ב450 שקל שזה פילתר שמן דלק וחוטי הצתה וכל השטויות.. מה לעשות?
אונו 1400 IES 94
Speed King
13-08-11, 12:04
ההגה רועד וכך האוטו מעל המהירות הזאת וכאילו קשה לו לסחוב יותר..
והאוטו לפעמים נחנק במהירות הזאת פתאום מאיט ופתאום ממשיך,עושה רעש לכמה שניות כמו של טרקטור ואז חוזר להיות בסדר.
לא יודע מה לעשות הציעו לי ללכת לחשמלאי לבדוק כיוון הצתה,או טיפול 10אלף ב450 שקל שזה פילתר שמן דלק וחוטי הצתה וכל השטויות.. מה לעשות?
אונו 1400 IES 94
יכול להיות שאתה צריך איזון גלגלים ל-4 גלגלים.
תבדוק את הנושא ותעדכן.
איזון גלגלים ו/או כיוון פרונט יכול להוות פיתרון אם הבעיה הייתה רעידת ההגה בלבד. לא זה המצב לפי התיאור.
הבחור החביב פותח כל יומיים שירשור על תקלה חדשה שמתגלית אצלו ברכב, ובכל זאת לא מקשיב לעצותיהם של רפי לין ושאר המומחים בפורום, ומתעקש לנסות לבצע את העבודה בעצמו.
אם יש משהו שלמדתי בכל השנים בהן החזקתי בפיאט, הוא שפיאט הוא רכב אמין אבל מאוד לא סלחן כשמזניחים את הטיפול בו.
אני מבין שאתה בן 17 וקצר במזומנים, אבל אם זה המצב עדיף שלא תחזיק רכב עד אשר ישתפר מצבך הכלכלי, מאשר שתיסע ברכב לא תקין ולא מתוחזק במהירויות של למעלה מ 120 קמ״ש תוך סיכון חייך וחיי הסובבים אותך.
*
חבר נכבד.... :) עשית לי את השבת..
לא רק שאתה נוסע 120 קמ"ש עם אונו, אלא גם אתה " מנסה " לתקן " לבד ובכך
הורס לרפי לין ויתר המוסכניקים והחשמלאים את הקונספט... :D
סע בזהירות כדי שתמשיך לספק לנו בידור בשבת...
מבעל אונו שמגיעה בקושי ל90 קמ"ש והוא אומר לה תודה... :)
איזון גלגלים ו/או כיוון פרונט יכול להוות פיתרון אם הבעיה הייתה רעידת ההגה בלבד. לא זה המצב לפי התיאור.
הבחור החביב פותח כל יומיים שירשור על תקלה חדשה שמתגלית אצלו ברכב, ובכל זאת לא מקשיב לעצותיהם של רפי לין ושאר המומחים בפורום, ומתעקש לנסות לבצע את העבודה בעצמו.
אם יש משהו שלמדתי בכל השנים בהן החזקתי בפיאט, הוא שפיאט הוא רכב אמין אבל מאוד לא סלחן כשמזניחים את הטיפול בו.
אני מבין שאתה בן 17 וקצר במזומנים, אבל אם זה המצב עדיף שלא תחזיק רכב עד אשר ישתפר מצבך הכלכלי, מאשר שתיסע ברכב לא תקין ולא מתוחזק במהירויות של למעלה מ 120 קמ״ש תוך סיכון חייך וחיי הסובבים אותך.
*
+1
אם ככה אתם אומרים,האוטו טופל עבר איזון גלגלים בכל 4 הגלגלים וגם 4פלאגים חדשים כי המנוע היה ניחנק.
אחרי בדיקה עמוקה סגרתי עם האוטו בכביש 6 את כל ה200קמ"ש והאוטו לא נחנק בכלל נסע אותם כמו גדול ללא רעידות..
שבת שלום שיהיה לנו.
אם ככה אתם אומרים,האוטו טופל עבר איזון גלגלים בכל 4 הגלגלים וגם 4פלאגים חדשים כי המנוע היה ניחנק.
אחרי בדיקה עמוקה סגרתי עם האוטו בכביש 6 את כל ה200קמ"ש והאוטו לא נחנק בכלל נסע אותם כמו גדול ללא רעידות..
שבת שלום שיהיה לנו.
200 ק"מ עם אונו? תיהיה בריא
אתם יורדים על האונו יותר מדי חזק,
תודה לאונו שמגיעה ל 90 קמ"ש.. ***ח
איפה אתה חי ***?
יש לי אונו 1400 שנת 95 שלא רואה שום רכב חדש על הכביש.! (בלי הגזמה)
האונו 1100 חלשות אבל 1400 רכב קרב קטן.
גם אתה מגיע ל- 200 קמ״ש בכביש 6 עם האונו? :-)
לא בכביש 6 בדרך מבית רימון לטבריה.. ***ח
מסכים עם זה שיורדים על האונו,אני אומר לך נסעתי ב200 והרגשתי את האוטו יציב ולא מתנדנד לא הרגשתי שמשהו יקרה,פשוט רכב אמין וחזק מאוד לעומת הרבה אחרות במחיר הזה.
והאוטו לא צרח בכלל ב200 אם היה עוד הילוך אני מאמין שהיה מושך עוד קצת.
בגדול אני מרוצה מהאוטו הזה אוטו חזק אמין וטוב אם מטפלים בו כמו שצריך.
כמובן שלא לקחתי איתי אף אחד באוטו,זה היה בדיקת התאבדות :):-o
גם אתה מגיע ל- 200 קמ״ש בכביש 6 עם האונו? :-)
עזוב כתיבות בפורום,אתה מוזמן להיות אתי ברכב באוטו כביש 6 כשהסקאלה ניגמרת.
אין יותר טוב מעייניים רואות,שבוע טוב שיהיה לנו.
ג'ינו.
פיאט אונו גם כשהיה חדש לא היגיע ל-200 קמ"ש -אומר לך את זה אדם שהיו לו 7-8 פיאט אונו במשך השנים. הדרך שאתה משתולל עם הרכב בכביש ועוד משוויץ עם זה היא גרועה. יש לי סן בגילך ואם היה מעיז לעשות שטויות כמו שאתה עושה היה מקבל 2 סטירות והרכב היה נלקח ממנו לשנתיים הבאות.
ציטוט שלך:
"פיאט אונו גם כשהיה חדש לא היגיע ל-200 קמ"ש -אומר לך את זה אדם שהיו לו 7-8 פיאט אונו במשך השנים"
מה גם אתה ניסית?
דרך אגב כשהבן שלך בן 17 ואתה קונה לו את הרכב אתה יכול להגיד לו מה לעשות אבל כשאתה בן 20
וכשהרכב פרטי שלך אתה לא יכול להגיד לי מה לעשות..
UNO TURBO 92
14-08-11, 21:53
פששששששש אתם פשוט אמיצים אני עם אונו טורבו מפחד להגיע ל200 ואתם ככה חופשייייי;)
מה אתה מדבר,הלוואי והיה לי אונו טורבו,אוטו מדהים..אגב שלך משופרת? ותאמין לי אם אני הגעתי עם שלי ל200 לך זה לא יהיה בעיה במיוחד אם היא משופרת.. היא משופרת?
פיאט אונו גם כשהיה חדש לא היגיע ל-200 קמ"ש -אומר לך את זה אדם שהיו לו 7-8 פיאט אונו במשך השנים. הדרך שאתה משתולל עם הרכב בכביש ועוד משוויץ עם זה היא גרועה. יש לי סן בגילך ואם היה מעיז לעשות שטויות כמו שאתה עושה היה מקבל 2 סטירות והרכב היה נלקח ממנו לשנתיים הבאות.
כמו שאמרתי,אתה מוזמן לראות איך הסקאלה נסגרת..ואני לא משתולל עם האוטו זה היה בדיקה חד פעמית.אתה רואה בטח איך האוטו שלי נירא צמיגים חדשים כל האוטו חדש עבר טיפול גדול אוטו שמור בין השמורות בארץ ההפך אני שונא להישתולל איתו כי זה לא אוטו להיתעללויות..
אולי האונוים שהיו לך היו עגלות שלי 1400 והיא חיה רעה לעומת 1400. כל זה יושב על 900קילו אוטו זה כלום.
ג'ינו.
UNO TURBO 92
15-08-11, 17:06
הרכב שלי לא משופר סטנדרטי לחלוטין ותאמין. לי אונו טורבו לא צריכה להיות משופרת בשביל להגיע ל200
אך... עוד שבועיים הכל ירגע. :)
כן שבועיים ויחזרו הצילצולים.
שורה תחתונה אני חייב לומר את זה.
האונו לא מסיימת את ההילוך ה חמישי שלה.
ל200 היא תגיע בירידה עם רוח גבית וגם זה יהייה ריגעי.
הסקאלה באונו שקרנית לא קטנה.
מדוד עם ג'י פי אס.
ואני אומר את זה אחרי 5 שנים עם אונו.
לא מזלזל אוהב את ה רכב שלי והושקע באונו שלי לא מעט כסף.
סע בזהירות ואל תימתח גבולות כי כשהכל יקרע לא יהייה לך הרבה זמן להגיב.
המכוניות האלה כבר זקנות כשהן היו צעירות הן לא היו טובות בדברים האלה אז בטוח שהיום אחרי לפחות 15 שנה על הכביש הן לא טובות בזה.
תהנה ממנה תשתמש בה כמו שצריך טפל בה וככה תרויח ממנה ולא תוציא הוצאות מיותרות.
כל זה נאמר מפי אסף שכבר שינה/החליף כל דבר אפשרי באונו והבין שהיא אחלה רכב.אבל צריכה עדינות ורגישות.
נ.ב
אצלי יש גיר ארוך באוטו ומנוע 1600 ס"ק ואני לא עושה נסיעות כאלה כדי לבדוק את ה רכב.
יום טוב והמשך שבוע מדהים וזהיר.
האונו הקודמת שלי הצליחה להגיע ל 150 ללא ריעדות וללא בעיות
רק קצת קשה להשתלט עליה עם ההגה שלה
אך... עוד שבועיים הכל ירגע. :)
לא נירא לי שמישהו ביקש מימך להגיב פה.
וכן קשה להישטלת על ההגה שלה במהירות גבוה פעמיים כימעט האוטו עמד להיתהפך במהירות של כמעט 200..לא ירא לי שאני יחזור על הפעולה הזאת שוב זה היה כמו לעמוד על הגרדום.
שבוע טוב שיהיה לנו.
Speed King
22-08-11, 18:07
שבת שלום שיהיה לנו.
אני שמח שהאיזון ל4 גלגלים פטר את הבעיה.
סע בזהירות ותהנה מהרכב כל טוב.
Speed King
22-08-11, 18:10
*
מה אתה בכלל מבין ברכב שאתה בא ללמד אותי על מה כמה איך וכיצד
לבחור הייתה בעיה והנה הטיפ עזר לו לטובה ולא לרעה
לפני שאתה כותב אליו תחשוב פעמיים על כל האמירות שלך
שאין לו כסף ואולי עדיף שימכור.
אתה באמת בן טיפש עשרה.
:cool:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.