View Full Version : צריכת דלק בראבו
שלום! מדובר בפיאט בראבו מודל 96 עם 150,000 ק"מ. האוטו בקושי עבר ידיים (אני שלישית)
בנסיעה משולבת האוטו עושה 1:10 בנסיעה רגועה ואני מרגיש שהוא זולל יותר מדי, ראיתי באינטרנט עדויות לצריכה של 1:12, 1:13. האוטו קליל, קטן, בלי משקל עודף לרוב נוסע אחד, נסיעות שיוט בלי מזגן וזה לא הגיוני לי שהוא צורך כולכך הרבה. האם זה נובא מבלאי ומהגיל של האוטו וזה בלתי נמנע או שניתו לעשות פעולות של תחזוקה/החלפה עלמנת לשפר את הצריכה?
תודה!
תדלקתי מיכל מלא, איפסתי מונה ק"מ, כאשר המד ירד לחצי רשמתי כמה ק"מ נסעתי ותדלקתי שוב מיכל מלא. חילקתי את מס' ק"מ בכמות הדלק שתדלקתי בפעם השניה.
חזרתי על הבדיקה מס' פעמים, כולם סביבות 1:10 לרעה
99% מהדיבורים בפורום סובבים סביב פיאט פונטו למיניהם (רכב מצויין!).
אך אם המועדון קורא לעצמו מועדון פיאט ולא מועדון פיאט פונטו, מין הראוי יהיה לבקש מהמנהלים לא להתעלם משער הדגמים ואף לנסות לגרום להם להיות במרכז השיח עלמנת להעשיר ולקדם את המידע הקיים אודותם לכול מזדקק ולדורות הבאים.
המידע בפורום מבוסס על האנשים שכותבים בו.
אם לרוב האנשים שכותבים יש פיאט פונטו, רוב המידע יהיה בנוגע לפונטו.
99% מהדיבורים בפורום סובבים סביב פיאט פונטו למיניהם (רכב מצויין!).
אך אם המועדון קורא לעצמו מועדון פיאט ולא מועדון פיאט פונטו, מין הראוי יהיה לבקש מהמנהלים לא להתעלם משער הדגמים ואף לנסות לגרום להם להיות במרכז השיח עלמנת להעשיר ולקדם את המידע הקיים אודותם לכול מזדקק ולדורות הבאים.
אתה צודק לחלוטין - לכן בתור בעל בראבו דור ראשון אתה מוזמן להעשיר את הידע שלנו לגבי הרכב.
אגב, בדיקה של צריכת דלק עושים כאשר המזגן כבוי, רק אתה באוטו במהירות של 90 קמ"ש לאורך כמה מאות ק"מ.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.