PDA

View Full Version : פונטו ספייס דינאמיק-שאלה על ההתנעה>


riluman
25-07-11, 19:32
שלום לכם. האם כשאני מגיע להניע את הרכב, אני צריך לפתוח סוויץ', לחכות שכל הנורות בלוח שעונים ייכבו, ורק אז להניע? כמו בכל רכב רגיל...או שפשוט לפתוח סוויץ' ולהמשיך להנעה מיד?
אם האופציה הראשונה היא הנכונה, אז כנראה שיש לי בעיה קטנה, כי אם אני פותח סוויץ, מחכה שכל הנורות יכבו, ורק אז נותן סטרטר, אין לי אפשרות לסובב את המפתח, אני צריך לסגור סוויץ', ורק אז לנסות שוב.

ובלי קשר, תודה על כל המידע על הפונטו בפורום. המידע עזר לי לגבש החלטה על פונטו כרכב הבא שלי, עזר לי לבחור דגם ספציפי שיתאים לי (דינאמיק גיר רציף 2004) וגם עוזר לי כרגע "לדגם" את הרכב.

ועוד שאלונת-עריסה לפלאפון, ראיתי על זה מספר דיונים בפורום, וכמה חברים פה המליצו פשוט לא לשים עריסה, כי הדיבורית היא בלוטו'ת ומתחברת לבד. החוק אומר שחובה שהפלאפון יוחזק בעריסה תקנית. לא בכיס, לא מונח במאפרה וכו'. אז השאלה המתבקשת, איפה למקם את הלוחית פח שתופסת את העריסה? בין הקונסולה המרכזית לכרית אוויר נראה מסוכן במקרה תאונה. אולי בצד ימין של הרדיו? רעיונות?

wizmaster
25-07-11, 19:40
אין לך שום בעיה. לפעם הבאה נסה לפתוח חצי סוויץ' + שמינית סיבוב ללא הנעה ותמתין מס' שניות, אזי תוכל להמשיך בהנעה ללא סגירת הסוויץ'.

riluman
25-07-11, 19:45
יהיו בטח עוד שאלות בנמהך. תודה

davidmzr
25-07-11, 20:35
לעניות דעתי אין לך בעיה. אתה יכול להניע ישר בלי לחכות שהנורות יכבו.
בחלק מהרכבים המצב המדובר קיים.
יש מצבים שיש צורך לבדוק דבר מה בתא המנוע עם סוויצ' דלוק. הסידור נועד למנוע מזה שיושב ברכב להניע (בעיקר נשים :)).
בזמן שהמכונאי או הבעל בודקים.
שלא לדבר על אישה שרוצה לחסל את בעלה :).
כבר נתקלתי בבעלת רכב שישבה באוטו, אמרתי לה "כבי סוויצ'", נתנה סטרטר.
wizmaster, רבע סיבוב בסוויצ' לא יפעיל את משאבת הדלק. זה נועד להפעלת הרדיו, תקן אותי אם אני טועה.
דוד.

wizmaster
25-07-11, 21:58
אף אחד לא הזכיר שומדבר בנוגע להפעלת המשאבה...למרות שלדעתי היא כן מופעלת בסוויץ' פתוח מכיוון שנשמע רחש מכיוון הספסל האחורי שנפסק לאחר מס' שניות.

davidmzr
25-07-11, 22:37
נכון שאף אחד לא הזכיר שום דבר בנוגע להפעלת המשאבה.
כמו כן אף אחד לא הזכיר שהיא לא מופעלת בסוויץ' פתוח.
נראה שאנו לא מדברים על אותו "הגל".
כתבתי, רבע סיבוב בסוויצ' (ולא חצי) לא יפעיל את משאבת הדלק.
דוד.

riluman
25-07-11, 23:03
איפה הכי בטיחותי להתקין עריסה לסלולארי?