PDA

View Full Version : שלום לכולם יש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי (פונטו ספייס)

dekel
23-04-11, 19:00
אני בן 22 השתחררתי לא מזמן מהצבא
אני שוקל לקנות עכשיו פונטו ספייס ידנית/אוטומט 2001
חיפשתי ביד 2 ומצאתי כמה שעונות על הדרישות שלי

השבוע אני הולך לפגוש כמה מוכרים
אני רוצה לשאול אותכם אם האוטו הזה אמין כי ככל שאני חוקר עליו יותר באינטרנט אני רואה שיש הרבה דברים שמתקלקלים אצלו כמו ההגה CITY וראיתי הרבה בעלים של פונטו ספייס שהחליפו ראש מנוע וכל מיני דברים כאלה ואחרים.

ואם באמת שווה לקנוצת את האוטו הזה התקציב שלי הוא 13000-14000 אלף שקל
אז במה עלי לשים לב כשאני קונה את האוטו איזה דברים עלי להתייחס יותר כשאני בודק אותו..
אם האוטו עשה 200,000 ק"מ להתרחק לצפות שעוד מעט יהיו לי תקלות ?

אני לא ממש מבין בנושא הטכני אבל חשוב לי צריכת דלק נמוכה והאמינות של האוטו
בגלל זה הלכתי לכיוון של הפונטו ספייס SX

תודה רבה :)

-אודי-
24-04-11, 11:40
עדיף יותר לחפש דגם ELX ולא דגם SX

ליאור23
24-04-11, 11:48
הsx רכב מצוין אבל אם תמצא elx שמורה אז עדיף כי המנוע בעל 80 כו״ס. אכן ההגה החשמלי הוא מחלה בפונטו אבל התיקון כבר לא כזה יקר. לגבי ראש מנוע, אתה מכיר רכב שלא הולך לא לפעמים. ראש. כל עוד הרכב טופל בזמן עם פראפלו ושמנים איכותיים לא אמורה להיות בעיה, כמובם שיש רכבים לימוניים שזה כבר עניין של מזל. וכמובן כמה שהקילומטרז גבוה הסבירות לתקלות גבוהה יותר כמו בכל רכב אחר. לדעתי מבחינת תמורה למחיר הפונטו היא האופציה הכי כדאית, מבחינת חסכון בדלק, מבחינת אבזור די מכובד יחסית לקטגוריה ולשנה. תמצא אחת שמורה ואתה תהנה בהבטחה.

dekel
30-04-11, 00:58
תודה רבה על התשובה
שאני הולך לבדוק את הרכב איך אני יכול לדעת שיש בו פראפלו ולא מי ברז ?
יש מקום לדחוף את האצבע לראות ? ואם יש אז איזה צבע יש לשמן הזה ואיך אפשר לזהותו ?
מה עוד עלי להסתכל במבט ראשוני לפני שאני לוקח אותו לבדיקה, אולי אם אני אדע לבדוק כמה דברים לפני הבדיקה אני יכול לחסוך את הבדיקה במידה והיא לא תעבור ולשלם סתם 400 שקל כמו שקרה לי השבוע..

ליאור23
30-04-11, 12:22
פראפלו אלו מי קירור ולא שמן הם באים בגוון כחול או אדום.