View Full Version : בעיה במערכת התאורה הפנימית - פיאט מולטיפלה
שלום חברים.
יש לי פיאט מולטיפלה 2005 טורבו דיזל. יש לרכב תקלה במערכת התאורה הפנימית שלא נכבית גם כשכל הדלתות סגורות. לא הצלחתי למצוא את המתגים בדלתות שאמורים להדליק ולכבות את התאורה הזו. מישהו יודע היכן הם מסתתרים? כנראה שבאחת הדלתות יש מתג תקוע.
בינתיים הוצאתי את הפיוז הרלוונטי. מזל שיש לי את ספר הרכב עם טבלת הפיוזים...
תודה, איתי.
התבלבלת..אתה בפורום פונטו
לא נורא. הרייטינג כאן יותר גבוה...
המתגים נמצאים בתוך נועל הדלת (LOCKER) הפנימי, בתוך הדלת.
ראשית בדוק אם הותקנו מתגים לאזעקה במכסה המנוע ובדלת תא המטען ואם אחד מהם נותר לא לחוץ כשהמכסה סגור ולכן התאורה הפנימית דולקת קבוע.
אם לא תצליח לאתר בעצמך הבעיה, אני ממליץ לך לגשת למוסך מורשה של פיאט שיש לו את שרטוט המע' וכך יכול לבודד את הדלתות, בנקודות חיבור מרכזיות ולדעת מהיכן נובעת התקלה.
יש לי את השרטוט החשמלי של מע' תאורת הפנים לדגמי 2001-2 ואיני יודע אם זה נותר זהה לשנת 2005.
בשרטוט זה רואים ששתי הדלתות הקדמיות מדליקות את פנס התאורה הפנימית הקדמי ושתי הדלתות האחוריות מדליקות את 2 פנסי התאורה הפנימית האחוריים.
איזה תאורה נותרת דולקת קבוע אצלך?.
אני מקווה שביום שישי תגיע ל מפגש המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=11753) וכך יהיה גם יצוג של מולטיפלה.
בברכה - רפי לין
הי רפי. תודה על התשובה. אצלי כל 4 הדלתות מדליקות ומכבות את כל המנורות הפנימיות. דלת תא המטען לא משפיעה כלל וקשה לי להאמין שמכסה המנוע קשור לזה. הוא בכלל לא נפתח בימים האחרונים.
נראה לי שלא תהיה ברירה אלא לבדוק עם חשמלאי. תודה בכל אופן.
לצערי לא אוכל להגיע ביום ו'. אני שומר שבת וזה פשוט מאוחר מדי.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.