PDA

View Full Version : פיאט אונו 1.4 95' משאבת דלק?

omri
06-02-11, 22:48
שלום!
האונו החמודה שלי לא מניעה. זה התחיל כך: אחרי נסיעה של כשעתיים רצופות מהמרכז לצפון, כשדרכתי את הדוושה בהאצה, המנוע השתנק ונבלם. כשהאצתי במתינות, המנוע הסכים להעלות סל"ד. הגעתי למחוז חפצי בשלום, הרכב נח מס' שעות וחזר לעבוד ללא לאות ל15 דק' נסיעה. לאחר המנוחה הבאה שלו הוא הניע ל5 שניות וכבה. אח"כ 4 שניות וכבה, וכן הלאה עד שהוא מסרב להניע בכלל!
חשדתי במשאבת הדלק, מה גם שלא שומעים עוד את הזמזום הקבוע שלה טרום התנעה. בדקתי מתח למשאבה, יצא תקין.
פרקתי את המשאבה ממיכל הדלק, וחברתי אותה ישירות למצבר, והוא עבדה לסירוגין. כן עובדת לא עובדת. וגם בבדיקת התנגדות האומטר לא רצה להנעל על מס' קבוע אלא עלה וירד בלי מחזור קבוע. מה לעשות?! לקנות משאבה? אולי זאת לא המשאבה ואני סתם מבלבל בשכל? אנא, עזרו לי ולפיאט שלי.

תודה מראש, עומרי.

yair791
07-02-11, 11:27
אם אמרת שהמשאבה עובדת לסירוגין כשחיברתה אותה למצבר אז 99% זה המשאבה כי אלו לא משעבות שעובדות לסירוגין הן עובדות באופן קבוע כשהן מקבלות מתח תחליף אןותה זה לא אמור לעלות לך יותר מ200 שח אם אני לא טועה חוץ מיזה גם אם זה לא יהיה זה בסוף זה יחסוח לך בעתיד זה רכב ישן אחרי הכל

omri
07-02-11, 14:48
תודה רבה למי שענה.

זאת אכן הייתה משאבת הדלק. כל הסימנים פשוט הצביעו על כך.
אם זה יעניין מישהו אי פעם אז, התנגדות של משאבה תקינה היא בין 3 ל4 אוהם!
לאחר פילטר דלק ב25 ש"ח ומשאבה סינית ב140ש"ח, האיטלקיה הקטנה שלי מניעה כתמול שלשום.

שתהיה לכולנו נסיעה טובה, עומרי...

רפי לין
07-02-11, 17:00
בתקווה שהמשאבת דלק הסינית תאריך ימים.
בברכה - רפי לין

yair791
12-02-11, 23:19
שמח לקרוא שחמודה שוב נוסעת אם יהיו לך בעיות בעתיד אשמח לעזור לך

0547257532

יאיר