PDA

View Full Version : המלצה לסוחר חלפים - א. שיטרית ברח' המסגר בת"א

31-10-06, 11:53
האמת? את ההמלצה הראשונה שלו ראיתי בפורום שכן. לאחרונה כתבתי שתלשו לי את הקישוטים לרכב וסמלים. התקשרתי לפיאט (לחנות) שם נאמר לי שקישוט זה 297ש"ח, התקשרתי לסוחרים שם עם קומבינות של "שירתתי עם הבן שלך בצבא" מצאתי הכי זול 180ש"ח לפני מע"מ. ואז ניסיתי את א. שיטרית, תדעו לכם שהוא היחיד שלמרות שסיפרתי לו בטלפון שאני מחפש משהו קטן (מה זה כבר קישוט לדלת וסמל?) הוא השקיע איתי זמן, הוציא לי מחירים, היה אדיב וחביב.

כאשר הגעתי אליו אתמול גיליתי אדם עם עיניים נוצצות, רק מלהסתכל עליו רואים שהוא זן אחר בלי המבט הזה של סוחר ממולח שמורח אותך כמו רוב הסוחרים המודרנים. "אני עוד מתלמידיו של בגיו" אמר לי והצביע על תמונה שלו עם בגין. "אני לצערי מדור הולך ונכחד, אני לא מכיר אף אחד מהסוחרי חלפים שהגיעו כאן לאיזור בשנים האחרונות" , רציתי להוסיף לו שה"חברים" שלו למקצוע סירבו לספר לי איפה הוא יושב למרות ששאלתי אותם מטר אחד מהמשרד שלו וניסו גם לדחוף לי את החלפים שלהם, אבל עצרתי את עצמי.

בקיצור, הוא באמת זן נדיר של אנשים- עובד חוקי ועדיין יותר זול מכל השאר שבדקתי. ממליץ בחום לכל בעלי הפיאטים כאן בפורום שצריכים חלפים.
שירות מעולה- אני אליו עוד אחזור.
-דוד

31-10-06, 15:32
אכן אדם טוב ויקר בן 81 ורוב החלקים שיש אצלו הנם למכוניות אמריקאיות מפעם כך שאין אצלו מציאות למכוניות פיאט וחבל מאוד.
טוב להתקל בספור יפה על אנשים טובים ותודה לך על העדכון.
בברכה - רפי לין :)

31-10-06, 16:04
מאוד יכול להיות שחלפים משומשים של פיאט אין לו הרבה- אבל הוא עדיין משיג הנחות משמעותיות מהיבואנים- מאוד יכול להיות שחדש יהיה אצלו די משתלם.

אכן אדם טוב ויקר בן 81 ורוב החלקים שיש אצלו הנם למכוניות אמריקאיות מפעם כך שאין אצלו מציאות למכוניות פיאט וחבל מאוד.
טוב להתקל בספור יפה על אנשים טובים ותודה לך על העדכון.
בברכה - רפי לין :)

23-01-07, 21:25
שלום
מידת הצמיג היא 205 50 16 בסופו של דבר שמתי צמיגים של פירלי p zero nero אצל א נ רוני באזור תעשיה חולון מול הכדור הלבן מקום אמין וטוב וגם ישרו לי גנט אחד שהיה עקום על הדרך . בשבת נסעתי לבדוק את הצמיגים בכביש בית-אורן והצמיגים פצצה טובים יותר מהקודמים שהיו לי שהם גם פירלי. תודה לכל מי שעזר ולהתראות