View Full Version : שאלה על הצינור פילטר אוויר ב-HGT
יש לי פונטו שנת 2001,
הסתכלתי לפני כמה ימים על הצינור יניקה שמחובר לפילטר, עכשיו לצינור הזה מחובר כמו מיכל חלול (מי שיש לו HGT יודע על מה אני מדבר), הבעיה שהמיכל הזה נגע בסעפת ומהחום נמס טיפה וניהיה חור.
השאלה שלי מה התפקיד של המיכל הזה בכלל? האם אפשר להסיר אותו מהצינור ואת החורית שנשארו לאטום כך שישאר צינור אחיד ישיר לתוך הפילטר?
תודה.
אתה מתכוון למיכל הקטן הזה מתחת לצינור??
אם כן אז פעם אמרו לי שאם נשאב נוזל כלשהו דרך הפילטר אז זה הולך לשם, אבל לא יודע אם זה נכון או לא.
לא מדוייק.
היניקה בזמן העבודה היא מאד חזקה כך שטיפות נוזל שנשאבו דרך הפילטר לא יעצרו להתרעננות בקופסה הזו...
לפי מה שקראתי, הקופסא נועדה להכיל אויר כדי למנוע את הוואקום שנוצר בעת סגירת המצערת (עזיבת דוושת הגז) ומכאן למנוע את הרעש הנלווה.
כל קיט יניקה שראיתי כולל של GSR לא מכיל את שום קופסא בתור תוספת לצינור יניקה,האם הקופסא הזאת באמת חשובה או שאפשרי להסיר אותה? זה ייתן משהו אם אני יוריד אותה?
אבל אם היצרן החליט לשים אותה אז למה להוריד אותה?!
החלק שנמס כל כך מפריע לך שאתה רוצה להוריד?
לדעתי תשאיר ככה וזהו.
להוריד ואז לאטום עם חומר נשמע מאוד רע לדעתי. אבל רכב שלך, תעשה מה שנראה לך לנכון.
קודם כל כבר דובר על זה רבות, לא כל מה שהיצרן מחליט לשים בהחלט יעיל.
דבר שני לא ראיתי עדיין קיט יניקה אחד שיש בו את החלק הזה.
וזה לא חלק קטן שנמס, זה חור בגודל של 2 חצאי שקלים בערך, זה כמו שיהיה חור בצינור עצמו.
עוד עצות?
לפי מה שאני יודע,הקופסא הזאת היא אקוסטית ומשתיקה את הצליל של היניקה.
בנוסף היא גם יוצרת גאומטריה משתנה בצינור יניקה, בשביל ליצור כוח לינארי כמה שאפשר מהמנוע.
נשמע שיש לה משמעות רבה אם ככה, לוותר על החיתוך?
לפי מה שאני יודע,הקופסא הזאת היא אקוסטית ומשתיקה את הצליל של היניקה.
בנוסף היא גם יוצרת גאומטריה משתנה בצינור יניקה, בשביל ליצור כוח לינארי כמה שאפשר מהמנוע.
אכן כך ממליץ לא לחתוך.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.