התחבר

View Full Version : מחפש מקום בצפון שעושה פוליס+וקס.

yulian1986
01-10-10, 00:13
לילה טוב לכולם,

ברשותי דובלו שנרכשה לפני חודש,הדובלו בצבע כתום,והוא לא מבריק,האם פוליס +וקס יכולים לעזור בזה?

במידה וכן האם יש מקום מומלץ לביצוע באזור הצפון? (כרמיאל,עכו,נהריה,קריות,חיפה)?
כמה זה אמור לעלות?

ברא
01-10-10, 02:04
אם הצבע היה מוזנח מזה שנים אז בטח עם פוליש ווקס תשיג איזשהו שינוי לטובה
אם אתה רוצה אתה יכול לבצע את זה בעד עצמך העניין רק דורש קצת סבלנות והמון אהבה לרכב
תריץ חיפוש אני בטוח שתמצא המון הודעות בנושא
בקשר לאופן ביצוע ביוטיופ יש מלא סרטים
אני ממליץ לך על פוליש עדין של טרטל הקופסה לבנה עם מדבקה ירוקה וצבע החומר שבפנים הוא לבן עלות של 35 שקל בכל חנות אביזרים וחלקי חילוף
ווקס יש טרטל בקבוק כחול כהה ומבפנים צבע כחול יש גם ווקסים של קארפלאן ויש להם אתר אתה יכול להזמין ברשת עד הבית
www.carplan.co.il

יש כאלה שעושים במקומות שטיפה ווקס ופוליש רק אני לא ממליץ כי סתם עושים את זה מהר ובלי סבלנות ואפשר לעשות ווקס ופוליש במקומות פחחות רכב
עלות של כזה דבר סביב ה 300 שקל
אם אתה קונה החומר ועושה בבית יעלה לך סביבות 70-80 שקל והמון תענוג

yulian1986
01-10-10, 07:36
אני מאוד אוהב את האוטו,זה היה החלום שלי,פשוט אני פוחד לעשות לבד את הפוליש,בכול אופן באמת ננסה YOUTUBE אם לא נלך לפחחות שיעשו שם,אגב מה זה דייטלינג?

ליאור23
01-10-10, 08:18
יש לך צבע מטעלי?? אז שום פוליש, לא עדין ולא גס, עזוב אותך מזה.
תרכוש פלסטלינה איכותית, תלמד לעבוד איתה,ואחר כך תעבור עם ווקס איכותי, והצבע ייראה הרבה יותר טוב. אני גם קניתי מcarplan, ביינתים יש רושם טוב עליהם.
ואם אין לך כוח לזה, תמיד אפשר ללכת לאנשים שעושים עבודה טובה, אני מכיר במרכז ולא בצפון לצערי.

ברא
02-10-10, 02:45
אני קנית דיסק מיוחד לפולש ווקס מבית HYNDAI מוצרי חשמל ומאז אני לא מפסיק לעשות ווקסים ופוליש לכל רכבי המשפחה :D