View Full Version : ריח של דלק מהספייס
fiat-punto
28-09-10, 09:10
שלום לכולם, אז התרחשה אצלי בעיה כבר שבוע יש ריח של דלק מהאוטו וכל זה קרה אחרי הטיפול האחרון שהיה לי לפני כחודש אז יום אחרי הטיפול פתאום נדלקה נורת מנוע נסעתי שוב למוסך החליפו לי איזה חלק אחד ואז סידרו והתחילו מאז כל הבעיות, אז מה אני צריך לעשות כדי להיפתר מהריח של הדלק.
זה שיש לך ריח של דלק זאת אומרת שיש לך נזילת דלק לכן יש לגשת למוסך לאתר הנזילה יש כמה אופציות לזה הערכתי אם זה קרה בגלל השירות אז כנראה השתחרר צינור של המצערת רק זו רק השערה ואי אפשר לאתר בוודאות מאחורי מסך ומקלדת
תעשה בדיקה לאחר שאתה ממלא פול! אם אתה רואה שיורד קצת דלק מכיוון גלגל שמאלי אחורי אז כנראה שיש לך נזילה מהנשמים של מכל הדלק. (תוריד את הראש ותסתכלת ממש מתחת לרכב).
אם זאת אכן הבעיה, במוסך שמשמון ביהוד התיקון עולה 700 ש"ח.
יש לציין שההוראות של פיאט העולמי הם להחליף מכל דלק, כמובן שזאת חלופה יקרה ולכן בשישמון מתקנים את המכל הקיים.
תעשה בדיקה לאחר שאתה ממלא פול! אם אתה רואה שיורד קצת דלק מכיוון גלגל שמאלי אחורי אז כנראה שיש לך נזילה מהנשמים של מכל הדלק. (תוריד את הראש ותסתכלת ממש מתחת לרכב).
אם זאת אכן הבעיה, במוסך שמשמון ביהוד התיקון עולה 700 ש"ח.
יש לציין שההוראות של פיאט העולמי הם להחליף מכל דלק, כמובן שזאת חלופה יקרה ולכן בשישמון מתקנים את המכל הקיים.
לי הייתה הבעיה והחלפתי מיכל אני לא מאמין שתיקון יחזיק מעמד הרבה זמן כי הבעיה לא בנשם עצמו אלא המקום שאליו מתחבר מתחיל להבריח והמיכל בנוי מפלסטיק חומרי איטום למניהם לא עוזרים אני לא יודע מה עושים בשמשון שאני סומך עליהם מהדברים שאני שומע בפורום
רק להחליף מיכל הוא הפתרון רק עדיין למצוא תקלה כזו מאחורי מסך ואם זה אכן הנשמים והוא רואה את הנזילה אז מסוכן לנסוע בכלל ברכב תתאר מישהו זורק סיגריה מהחלון ברמזור!!!!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.