View Full Version : מחפש לקנות קונסולה מקורית עבור פונטו HGT (החלק הכסוף במרכז עם הכפתורים)
הקונסולה הנוכחית שלי עברה צביעה מזעזעת ולכן אני מחפש לקנות קונסולה מקורית (החלק הכסוף עם כל הכפתורים של המזגן וכפתורי החלונות).
במידה ולמישהו קיים הפריט למכירה אשמח לרכוש, ניתן להשאיר לי הודעה פרטית או למצוא אותי בטלפון מספר:
רועי - 0528662720
תודה.
רועי, במידה ואתה לא מוצא ומוכן להתפשר על שחור או לבן, תוכל להתקין קונסולה של ספייס אוטומטית מפירוק, וכך גם תרוויח מקום להנחת כוסות :)
בהצלחה
ערן
אבל הוא יפסיד את היופי שבקונסולה שזה החיבור לתיבת הילוכים או שאני טועה
אם אתה מעוניין אני מכיר hgt מפירוק בלוד.
ותבדוק עם שחר יש לו hgt לחלקים.
יש HGT שנת 2001 בצבע תכלת בפירוקיה בכניסה לטייבה
אבל הוא יפסיד את היופי שבקונסולה שזה החיבור לתיבת הילוכים או שאני טועה
אם אתה מעוניין אני מכיר hgt מפירוק בלוד.
ותבדוק עם שחר יש לו hgt לחלקים.
אז זה הטעות שלך, אמרתי הקונסולה של הספייס אוטומטית, היא מתחברת לידית הילוכים. עידן כבר עשה את הפרוייקט וזה מתאים בול.
שוב, מה שבא לך, במידה ולא תמצא, זאת אחלה אופציה שנייה.
וואלה, אז רק צריך למצוא פונטו אוטומטית ויש לי את זה של הכוסות?:)
אם זה ככה מחר יש לי מקום לכוסות
נשמע דווקא טוב העניין של הקונסולה האוטומטית, יש אולי תמונות איך זה נראה בסיום התהליך? אני לא רוצה לפגום במראה הרכב.
ליאור יש לך אולי יותר פרטים? אני ינסה גם לפנות לשחר.
וגיא טיפה רחוק לי העניין אבל תודה ;]
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=7825&highlight=idango&page=9
עידן צבע את הקונסולה בעצמו, בעיקרון אפשר להתקין את זה גם שחור או לבן.
בעת התקנה, הברגים האמצעיים של הקונסולה של ה-HGT מתחברים למחבר בצבע זהב שהוא בעצם המתאם בין הקונסולות (בין ה-HGT לרגילה). כלומר, במידה ויש לך HGT ואתה מעוניין להתקין קונסולה של ספייס רגילה, יש להסיר את המחבר זהב וכך תוכל להבריג את הקונסולה. ולהפך, במידה ויש לך ספייס רגילה ואתה מעוניין להרכיב קונסולה של HGT יש להוסיף את המחבר זהב ואז להתקין. במידה ולא הבנתם, זה מאוד פשוט ברגע שפירקתם את הקונסולה.
אם יש עוד שאלות אשמח לעזור
ערן
כן אם עדיין אפשר לעקור ממנה דברים ולא השאירו אותה בתור גוש ברזל..
איזה פרטים?
של הפירוקיה?
אין לי כבר את הפרטים.
הרכב במצב לא משהו ( היו הרבה חלקים חסרים, אבל קונסולה נראה לי קיימת )
סימנתי באיקס אדום היכן היא ממוקמת בכניסה לטייבה.
קודקס , שתהיה בריא הייתי צריך להפוך את כל המגירות כדי למצוא את הפלייר של ההוא מלוד, הקיצר.
המקום נקרא איילת השחר, השם הוא וליד, המספרים הם
050-6830900 או 089203678
יש עוד פרוקיה בצומת מסמיעה כמה קילומטרים אחרי צומת כנות לכיוון דרום
קורם לו מרכז החלפים אם אני לא טועה, יש לו שם hgt תכלת מפורקת לגמרי, אבל בתוכה יש מלא חלקים אולי תמצא שם משהו.
ויש לו שם שתי ספייסים רגילות גם.
אגב, למרות שאין שום קשר לשרשור, זכור לי שהייתה לך בעיה עם המנוע, הסתדר לך בסוף ואם אפשר לדעת מה הייתה הבעיה
ליאור שתיהיה בריא תודה רבה חח עזרת לי הרבה אני מחר יתקשר לברר גם בלוד וגם בפרוקיה השנייה.
בנוגע למנוע... אוהו מה עברתי מאז, בוא נגיד שהספקתי להחליף מנוע + גיר + קלאץ' - לא בא במכה אחת אבל הגיע בטווחים של כמה חודשים בין לבין, כרגע הכל דופק כמו שעון איטלקי (כולל הווריאטור שנותן לי רעש דיזלי חח)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.