![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
מנהל
|
ערב יום הזכרון לשואה ולגבורה 2010
היום ערב יום הזכרון לשואה ולגבורה 2010 אנו כולנו מתייחדים עם קורבנות השואה.
אנו מתייחדים עם 6 מיליון יהודים שנטבחו , עונו, נרצחו , ונהרגו על ידי הנאצים ועוזריהם ימח שמם. על כל אחד מאיתנו חלה החובה לספר לילדים, לנכדים על השואה ולשמור על זכרונה לעד. הדליקו נר נשמה הערב לזכר הקורבנות, ליום אחד כבו את המוזיקה , צפו בבית בסרט זכרון כלשהו , תזכרו , תחשבו , ותתיחדו עם זכר 6 מיליון היהודים שנרצו על לא עוול בכפם על ידי הנאצים ועוזריהם ימח שמם. מחר בשעה 10:00 תשמע ברחבי הארץ צפירה . בעת הצפירה, עמדו , הרכינו ראש, וחשבו על כל אותם 6 מיליון יהודים . אני אישית הערב מתייחד עם זכרם של כל בני המשפחה של סבתא שלי (שתזכה לחיים ארוכים) . סבתא שלי הד"ר לספרות ולשון דינה שטרן (עיינו ערך על שמה באתר וויקפדיה) לבית גליקסמן. כל משפחתה נרצחו בגטו לודז . הוריה , אחיה , אחיותיה . סבתא שלי עלתה לארץ ממש לפני שהחלה השואה מתוך תכנון שהמשפחה יבואו בעקבותיה לארץ. אך כשהגיעה לארץ והחלה להתאקלם הגיעה הבשורה המרה שכולם , כל המשפחה נספו בשואה בגטו לודז. סבתא לי שחוגגת בקרוב 91 , שהצליחה לעלות לארץ ממש לפני פרוץ השואה הוכיחה לנאצים ימח שמם שהיא הקימה משפחה ענפה גדולה ויפה , ושאת היהודים לא ניתן להכחיד. ואני אדליק עוד נר נשמה לזכר בני משפחתו של סבא שלי הפרופסור המנוח אליעזר שטרן ז"ל (נפטר 1981 וגם על שמו יש ערך בוויקפדיה) . שהוריו נרצחו בגטו לודז על ידי הנאצים ימח שמם וזכרם. יהי זכר כל היהודים שנרצחו באירופה ברוך! תהא נשמתם צרורה בצרור החיים אמן ! אם יש לכם קרובים וכ"ו שנהרגו ונרצחו בשואה זה המקום לספר. לא לשכוח להדליק הערב נר נשמה.
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אוטומוטור 2010 - מאת אילן פייביש | turbo | פיאט כללי | 20 | 10-04-10 00:42 |
מתארגן מיפגש 127 גדול בסוף 2010 | צביקוש23 | 127 - טכני | 2 | 27-01-10 00:01 |
יום הזכרון לחללי מערכות ישראל | raanan_t | אוף טופיק | 12 | 27-04-09 23:58 |
יום הזכרון לשואה ולגבורה, לזכר 6 מיליון | צביקוש23 | אוף טופיק | 4 | 01-05-08 13:11 |
פיאט קופה החדשה -2010 | ניר בן טובים | פיאט כללי | 7 | 23-01-08 08:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד