![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
טיפול גדול אחרי קניה?
היי...
האמת לא ידעתי אם לשרשר את זה לשאלות שלי על הדלק רדיאטור וכו' כי זה כבר שאלה אחרת, אבל אם אחד המנהלים רואה לנכון לשרשר את זה לשם אבין... קיבלתי המלצה לעשות כבר טיפול גדול לרכב אם אני ממילא הולכת לבדוק את הרדיאטור, בולמי זעזועים ועוד כמה דברים קטנים ולעשות יישור קו רציני אחרי הקנייה. לפי מה שהמוכר אמר טיפול צריך רק עוד 5000 ק"מ בערך. השאלה אם לא עדיף כבר עכשיו להשקיע את הכסף ושזה יבטיח לי קצת שקט (אם זה אכן מבטיח...)? מה כולל טיפול גדול? גם בדיקה של בולמי זעזועים וכיוון פרונט? ובהמשך, אם כן טיפול גדול, אז מישהו יודע כמה זה אמור לעלות במוסך מורשה פיאט? (יש המלצה למוסך? ראיתי שיש פה המלצות על שמשון ביהוד, יש גם משהו בתל-אביב?) תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו s75 xtz
|
קודם כל אל תיסמכי על המוכר... תלכי כמה שיותר מהר למוסך ולעשות ישור קו!
ככה תחסכי לעצמך ה-מ-ו-ן כאבי ראש בתקופה הקרובה! לפי מה שאני זוכר מהטיפול הגדול שעשיתי לאחר הקניה הטיפול עלה לי בסביבות 800-1000 ש"ח (לא זוכר במדויק אבל כולל עבודה וכולל מע"מ!) וזה כלל פילטר שמן. מסנן אויר. מצתים. שמן מנוע. תוסף לדלק. שמן גיר.( שמן הגה לפונטו דור 1). הטיפול הנ"ל נעשה במוסך מורשה. מוסך שימשון התותח ביהוד!!! ולא לישכוח שאני.אפללו וסימון ביכלל מקרית גת ואנחנו מטפלים רק שם! (כן קרוב לשעה+ נסיעה העיקר שימשון כי את השקט האמינות והיחס החם (כמו מישפחה) שיש שם אף אחד לדעתי לא ימצא במקום אחר והמחירים ממש טובים שם ביחס למוסכים מורשים אחרים) אז נסיעה של 25 דק' מת"א שווה בהחלט! כדאי ליצור קשר עם המוסך ליפני ההגעה. בטל' 03-5360748 הם יושבים ביהוד רח' העצמאות 24 בהצלחה עם הרכב החדש! ![]() נערך לאחרונה על ידי Eliran75 : 02-09-08 ב 06:09. סיבה: טעות בהקלדה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
כמה ק"מ עבר הרכב?
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
138K ק"מ.
החלטתי כן לעשות, ועשיתי... חזרתי מהמוסך, סידרו גם כמה דברים קטנים שהיה צריך ומקווה שהכל טוב עכשיו...טפו טפו טפו. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אחרי פוליש ווקס | assaf HGT | גלריה | 3 | 17-12-11 22:57 |
אחרי ווקס ראשון !!! | shachar | גלריה | 27 | 23-06-09 19:36 |
אחרי 8 שנים החלטתי למכור | sunpower | מכירה | 0 | 21-05-08 11:36 |
בעיה של גמגומים במנוע אחרי ניקוי | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 9 | 19-03-08 08:35 |
משחק גדול!! | אוף טופיק | 2 | 12-07-05 03:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד