![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
הרכב מעשן...
שלום לכולם
יש לי פיאט אונו מנוע 1000... עכשיו שאני מניע את האוטו ומתחיל בנסיעה אז האוטו מוציא עשן לבן כזה.. חשוב לציין שגם כאשר האוטו חם עדיין הוא מוציא עשן לבן בהילוך ראשון וגם ברברס. עוד. המנוע אוכל שמן. האם זה איזה סימן כלשהו שעומד ללכת משהו ברכב??? חשוב לציין שזה קורה הרבה הקטע עם העשן תודה תום ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
הלך הטורבו
![]() העשן שאתה מדבר עליו הוא אדים שיוצאים מהאגזוז - לא סמיח כמו עשן ולא מסריח או שיש ריח של שמן והעננה "נשארת" ? |
![]() |
#3 |
Guest
|
אם המנוע אוכל שמן
ואם לעננה הזאת יש ריח של שמן אז כנראה שהמנוע שלך שורף שמן. אולי מדובר במשהו פשוט (כמו מובילי שסתומים), אולי זה משהו מורכב (כמו רינגים) ואולי, המנוע שלך הפך לז"ל. |
![]() |
#4 |
Guest
|
כמו שאביעד אמר
לדעתי אלו רינגים... או שהגיע זמנו של המנוע ! |
![]() |
#5 |
Guest
|
מה יש מצב שעומד ללכת מנוע?!?!?
ומזה רינגים? |
![]() |
#6 |
Guest
|
וגם אם מדובר במנוע אז זה הוצאה גדולה לא??
משהו כמו 2000-3000 שקל?? |
![]() |
#7 | |
Guest
|
הסיבות לעשן לבן מצינור הפליטה !
צטט:
כפי שכתב ארילו, בצורה ברורה ופשטנית, העשן הלבן מקורו בשלוש סיבות עיקריות: טבעות שמן בבוכנה(רינגים), גומיות שסתומים, ובמקים נוספים גם אטם ראש פרוץ(שרוף). מכיוון שציינת בפרוש שרכבך צורך שמן, ההשקעה הכדאית היא בגומיות שסתומים, במידה ואחרי בדיקה מדגמית יסודית, יתברר שטבעות הבוכנה שחוקות, העלות עלולה להגיע למחיר של מנוע מיובא. בעל שנתון מתקדם יותר, עם מצב מנוע ששוה לפחות למשופץ, ולכן במקרה של טבעות בוכנה שחוקות, יש ללכת להחלפת מנוע. אנא ציין את מקום מגורייך, ועך תוכל לקבל המלצה מרפי לין למוסך מומלץ מקצועי ואמין: נתי ממוסך קובלנץ בתל אביב, או שמשון מיהוד. בברכה צביקה |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
ובואו נגיד המנוע עומד ללכת ( חס וחלילה ) מה העלות+עבודה??
תום מחיפה |
![]() |
#9 |
Guest
|
עוד משהו ששכחתי לציין יש הזעות שמן....
|
![]() |
#10 | |
Guest
|
צטט: