![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
למכירה כבל דיאגנוזה עם חיבור OBD2
שלום ,
למכירה כבל עם חיבור OBD2 לטובת דיאגנוזה עצמית של פעילות מערכות הרכב . כבל מגיע עם חיבור של USB ותוכנה . ( בתמונה זה חיבור רגיל , אבל בפועל זה USB , אל דאגה ![]() מה שעושים זה מתקינים תוכנה על הנייד , מתחברים למחשב הרכב ומסתכלים מה קורה מתכת למכסה מנוע . ![]() אי-אפשר לפתור בעיות בעזרתו , אך אפשר לבצע אבחון ולהקדים תרופה למכה . מדובר במוצר חדש , נקנה על ידי בחו"ל בטעות , היות ואצלי באוטו אין חיבור של OBD2 , שזה שקע עם 16 פינים .( מסתבר שחלמתי שאצלי יש כזה ) לכן ,עם חשקה נפשכם במוצר , מומלץ לבדוק קודם אם יש לכם שקע כזה . מחיר המוצר - 130 ש"ח- מדובר במחיר עלות בלבד , לא מרוויח אגורה כאן . תהנו . 054-4477056 מצ"ב תכונות של המוצר באנגלית . ELM327 chipset
Builds on improved versions of ELM320, ELM322, and ELM323 interfaces by add several CAN protocols to them Technical Specification: Multi-Protocol Support: SAE J1850 PWM (41.6 kbaud) SAE J1850 VPW (10.4 kbaud) ISO 9141-2 (5 baud init, 10.4 kbaud) ISO 14230-4 KWP (5 baud init, 10.4 kbaud) ISO 14230-4 KWP (fast init, 10.4 kbaud) ISO 15765-4 CAN (11 bit ID, 500 kbaud) ISO 15765-4 CAN (29 bit ID, 500 kbaud) ISO 15765-4 CAN (11 bit ID, 250 kbaud) ISO 15765-4 CAN (29 bit ID, 250 kbaud) OBDII Connector: J1962 16-pin male to car USB connector: to computer Light weight and compact Supported Software ScanTool.net OBD-II software, Ver. 1.08 or ScanTool.net v1.10 (DOS/Windows) PCMScan for Windows (Ver. 1.0) or PCMSCAN ScanMaster Pro for Windows (Ver. 1.0) or ScanMaster v1.1 for ElmScan 5 (Demo) or ScanMaster-ELM WGIobdii (Ver. 3.4a) DigiMoto for Window (Ver. 3.7) DigiMoto for Pocket PC (Ver. 1.0) Computer system requirements: Recommended to use at least a Pentium-100 (or AMD equivalent) with 16MB of RAM and Windows 95 or newer Software may work on some lesser PC's, but anything less than the above recommendation is unsupported Windows 95, 98, ME, NT4, 2000, and XP Available disk-space is a total non-issue, software requires less than 1 MB Suitable forAlfa Romeo Audi Austin Bedford Bentley BMW Chevrolet Chrysler Citroen Corvette Daewoo Daihatsu Daimler Datsun Dodge Ferrari Fiat Ford Hillman Honda Hyundai Isuzu Jaguar Jeep Kia Lada Lamborghini Lancia Land Rover Lexus Lotus Maserati Mazda Mercedes-Benz MG Mini Mitsubishi Morgan Morris Nissan Peugeot Porsche Proton Renault Rover Saab Seat Skoda Smart Ssangyong Subaru Sunbeam Suzuki Talbot Toyota Triumph TVR Vauxhall/ Opel Volkswagen Volvo The program lets you perform: Read diagnostic trouble codes, both generic and manufacturer-specific, and display their meaning (over 3000 generic code definitions in the database) Clear trouble codes and turn off the MIL ("Check Engine" light) Display current sensor data, including: Engine RPM; Calculated Load Value; Coolant Temperature; Fuel System Status; Vehicle Speed; Short Term Fuel Trim; Long Term Fuel Trim; Intake Manifold Pressure; Timing Advance; Intake Air Temperature; Air Flow Rate; Absolute Throttle Position; Oxygen sensor voltages/associated short term fuel trims; Fuel System status; Fuel Pressure; Many others...
לנצ'יה , כי לחיות צריך עם אופי ![]() נערך לאחרונה על ידי eliko1976 : 26-10-08 ב 11:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
מאיזה שנה יש בפיאט שקע OBD2?
![]() |
#3 |
Senior Member
|
לא יודע בוודאות ....לדעתי מ2003
שווה לבדוק מול מרכזי או שימשון . נ.ב שכחתי את רפי ליין כמובן ![]()
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחבר OBD
יש בפיאט פונטו ספייס משנת 2000 וכן במכוניות החדשות שמאז כפנדה וכו'.
בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
מכירת כבל מבוטלת
שלום חברים ,
נכון לעכשיו מכירת הכבל מבוטלת . קודם כל הסתבר לי שקיים מתאם של שקע 3 פינים כפי שיש לכול הפיאטים/לנצ'יות ואלפאות הישנות אל מול הOBD. (מצ"ב תמונתו ) וגם מאוד פשוט לעשות מתאם כזה לבד . עם משהו ירצה לעשות - קבלו מיספור של פינים בחיבור של שקע 3 פינים - אל מול השקע של OBD 2. כמובן ש: 1=A 2=B 3=C ואדם הולך לפלוס קבוע . בהצלחה .
![]() |
#6 |
Junior Member
הגלגלים שלי: מריאה
|
אני יודע שהשרשור הזה מלפני שנה, אך יש לי בעיה עם פיאט מריאה 98 שלא מניעה (כנראה חיישן קרנק CPS) ויש לי סורק OBD II שהשתמשתי בו במכוניות אחרות.
האם אתה בטוח שה"קומבינה" הזו עובדת ? כשניסיתי לבצע חיבור דומה מכשיר ה- OBD אפילו לא נדלק. תודה מראש ירון |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
מבירורים שעשיתי בעבר הקומבינה לא עובדת!!!
ישנו אתר שמוכר קבל USB - 3 PIN + תוכנה ב260 יורו. כאן --> http://www.fiatclub.co.il/forum/show...?t=7450&page=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חיבור שעון סיבובי מנוע לדקה (טורים) | punto-mk1 | פונטו - טכני | 9 | 28-04-09 11:08 |
חיבור מד סל"ד לפיאט פונטו אקטואל 2006 | yigal_van | פונטו - טכני | 1 | 24-04-08 14:23 |
חיבור פנסי ערפל בפיאט טיפו. | ALiK | טיפו - טכני | 5 | 17-02-08 11:06 |
חיבור המערכת בגרנדה פונטו | אודיו | 8 | 12-06-07 11:17 | |
חיבור (בננה) למאורר הרדיאטור - פונטו95 | פורום הגראז' | 1 | 06-09-05 21:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד