![]() |
|
![]() |
שאר הדגמים - טכני דגמים שלא מופיעים למעלה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: לנצ'יה דדרה
|
נזילת שמן קטנה מכיוון אטם הקרטר (לנצ'יה דדרה)
קיימת אצלי נזילת שמן קטנה מכיוון החיבורים של הקרטר למנוע , מדובר על נזילה יחסית מינורית , נוזלות מספר טיפות שהשמן חם לאחר נסיעה , שהמנוע מתקרר לא קיימת הנזילה.
הנזילה נמצאת בכמה מקומות לרוחב האגן בחלק הקדמי בלבד ככה שזה האטם שכנראה התעייף/התייבש. גם המוסכניק אומר שזה כנראה אטם (במידה שזה אטם ולא סיליקון) לרתך אני מעדיף שלא , אלא להחליף את החלק לחדש .. כמה אמור לעלות בערך האטם עצמו ? מה עוד לבדוק על הדרך? או להתעלם מזה ולחיות עם זה ככה? או שבכלל אין אטם וזה רק סיליקון הנזילה הזאת יכולה ליצור בעיה בטסט שאני עושה בקרוב ? תודה. אגב , את הרכב אני מקפיד לא להעלות על מדרכות בשביל לא לדפוק שום חלק מלמטה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
עצה שלי כנס לחנות חלפים וקנה אטם קרטר חדש !!
רוצה להשקיע קנה מקורי ![]() על הדרך גם תחליף פילטר שמן תבדוק מה מצב הפלאגים פילטר דלק ותחליף ... תאמין לי שאתה תישן בשקט אחרי זה ! חבל זה יחסית גרושים ועם חוש טכני טוב זוג בוקים ויידים טובות אתה מפרק קרטר יופי יופי בבית ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
על הדרך , לא צריך להחליף כלום ( כי שום דבר לא קשור לאטם )
רצוי לתזמן את ההחלפה לקראת הטיפול , הרי גם כך אתה מרוקן את השמן . אטם רצוי לקנות מקורי , כי התחליפי אומנם עולה גרושים רק שהוא עשוי מחומר חרא שלא מחזיק הרבה זמן . להחליף רצוי במוסך , היות ותושבת האחורית מפריע , ולא נוח לעבוד , למרות שאפשר לבד בהחלט . אטם מתאים של פיאט טמפרה/טיפו , זה אותו בלוק מנוע להערכתי , זה לא קריטי ולא יגידו לך מילה בטסט , זה לא מעניין אותם . אם מפלס השמן לא יורד וזה טיפה פו טיפה שם , אזי לא נורא , רק תשים לב כמובן . כמובן שרצוי להחליף ולשון עם ראש שקט . בהצלחה
לנצ'יה , כי לחיות צריך עם אופי ![]() נערך לאחרונה על ידי eliko1976 : 21-07-08 ב 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ספייס - רעשים מכיוון המושב האחורי | רקובי | פונטו - טכני | 27 | 18-10-14 23:03 |
נזילת מים ב-HGT | פורום הגראז' | 19 | 17-09-07 20:02 | |
חריקה מכיוון הדשבורד | פורום הגראז' | 7 | 11-09-07 17:58 | |
השיניים של משאבת המים שלי הפוכות לכיוון הסיבוב | פורום הגראז' | 6 | 25-01-07 15:20 | |
חריקות מכיוון המנוע בזמן לחיצה על הקלאצ' | פורום הגראז' | 2 | 01-09-05 02:55 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד