![]() |
|
![]() |
מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Guest
|
אני גם אבוא רק אם מישהו יכול להדריך אותי איך מגיעים כי אני חדש על הכביש...
רק נגמר לי המלווה היום ![]() אני מאשדוד... ![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
דורון ו-L.A, משתתף בצערכם - אבל, זה שהפיאט כבר לא איתכם לא צריך למנוע מכם להגיע למפגש.. מקווה שבל זאת תגיעו.
למי שלא מכיר את הדרך מצורפת מפה. המועדון יתמקם בחניה שנמצאת מטרים ספורים מהכניסה ליקום (מכביש החוף). ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
גמניבוא עם הספיידר שלי!!
|
![]() |
#14 |
Guest
|
עד לרגע הודעה זו מגיעים חברי המועדון הבאים:
1. רפי לין 2. gilgil 3. tisan4us 4. ארילו 5. spiderman (תלוי במזג אויר) 6. Vov4ik 7. grady_dror 8. תומיunoturbo 9. צביקה (ללא פיאט, עם מיצובישי לנסר) סך הכל: 8 כלי רכב מסוג פיאט. במפגש האחרון באיקאה השתתפו 20 כלי רכב. |
![]() |
#15 |
Guest
|
מפגש
היי חברה גם אני מגיע הפיאט אונו 89 האדומה עם ה4 פנסים מקדימה בתמונות של האתר
ודרך אגב ישלי יומולדת ביום המפגש אז סיבה למסיבה ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
המפגש
דברתי היום טלפונית עם מאיר מקיסריה שלא ידע על המפגש ועדכנתיהו עליו.
בשבוע הבא אכתוב על המפגש בYnet ובקארספורם ובשארקס ובתפוז. נא להמנע מכפילויות ואני אבצע זאת. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
גם אני בא למפגש!
אני גם אבוא עם היפהפייה שלי ועם עוד חבר שבא איתי כדי לצלם.
אבל שלא יהיו אי הבנות חבר שלי לא בא עם אוטו אלא הוא בא איתי באוטו. ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
הודעה לכל אלה שחששו ממזג האויר:
למרות שימים ראשון, שני ושלישי הולכים להיות גשומים וקרים, ביום המפגש צפוי מזג אויר מעונן חלקית- חם ויבש. תהנו ואל תשכחו להביא מצלמות דיגיטליות ולהעלות את התמונות לפה. __________________________________________________ _______ עוד משהו שיש לי לומר: אחרי 2 מפגשים באיזור המרכז, אבקש להתחשב ואת המפגש השלישי לעשות באיזור הצפון. נכון שהתחשבתם ובמקום לעשות את המפגש בתל אביב הוא ייצא אל הפועל ביקום, שזה יותר קרוב לצפוניים אבל זה עדיין רחוק. במפגש באקיאה נסעתי בסך הכל (הלוך וחזור) 114 ק"מ. אני ידעתי על הכוונה לעשות את המפגש ביקום כמה שעות לפני הפרסום באתר, אך לא ידעתי על התאריך. רק אחרי הפרסום התברר לי שהתאריך הזה נופל על התורנות שלי בבסיס. למרות המרחק, אם לא הייתי תורן בתאריך זה הייתי מגיע. |
![]() |
#19 |
Guest
|
סטיו שלום רב!
אני דיברתי עם מפקדך בבסיס, וסיכמתי איתו שיוותר לך על תורנות שבת בבסיס, ובמקום זאת ישלח לך נהגת עם רכב צבאי לבן, שיקח אותך ישירות למפגש ביקוםף משום שאיתך המפגש , יהיה משעמם וחסר תועלת בברכה צביקה ![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
צביקה שלום,
הרכבים הלבנים של הצבא לא נוחים והנהגות מכוערות. אם כבר דיברת איתו, אז תדבר איתו שוב אם אפשר, על מנת לארגן לי לימוזינה צבאית לבנה, שתסיע אותי עד ליקום וחזרה. בלימוזינה צריכות להיות 2 דוגמניות שיחכו לי במושב האחורי, וכמובן ג'קוזי ובר משקאות. תודה מראש.. ![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד