![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
Guest
|
תמיד תשאף להיות 100% מזמן הנהיגה בהילוך משולב.
|
![]() |
#22 |
Guest
|
אמרתם פה הרבה דברים, קצת איבדתי... אצלי זה אוטומט!
להשאיר את הרגל על הגז ולא לרדת מ-1500 סלד? או אפשר להוריד את הרגל מהגז כאשר אני מעל 1500 סלד? אני באמת איפסתי את המחשב לראות מה הצריכה השלי כאשר רגל תמיד על הגז.. לפעמים יותר ולפעמים פחות. (כמובן לפני עצירה אני מוריד את רגל הרבה לפני כדי לחסוך בשימוש בלם. |
![]() |
#23 |
Guest
|
אולי משהו יערוך את הכותרת כבר ?
מה זה כיוון תצרוכת דלק????? מישהו פה יושב בתוך הכרטוגרף של מחשב ההזרקה ומשנה מפות????? |
![]() |
#24 |
Guest
|
יש משהו בדבריך אדי
![]() התווסף לדביק, שוב תודה לירן. |
![]() |
#25 |
Guest
|
מבחינתי שם כותרת בסדר.. רק רציתי לדעת איך לכוון?
אם איאפשר לכוון זה משהו אחר... (אני בסדר) בנוסף רציתי לדעת אם הנהיגה שלי בסדר... כמו שכתבתי לפני אדי |
![]() |
#26 |
Guest
|
כמעט חודש עבר מאז אני משתדל לנהוג נכון,
במהלך החודש הנוכחי הפעלתי את מצב האקונומי, זוכרים? ממצב של 11 קילומטר לליטר עכשיו כתוב 12 מבלי לאפס מחשב.. זאת אומרת שיש משהו במצב E... לשימושכם |
![]() |
#27 |
Guest
|
באמת ניתנו עצות כאלה ואחרות לחסוך דלק , הנה עוד כמה עצות לחיסכון בדלק (לפי הכותרת)
נכון לגבי כל הרכבים, 1. להמנע מנסיעות מיתרות 2. תיכנון נכון של המסלול , והתחשבות בזמני עומסי התנועה 3. להוציא משקל מיותר מהרכב 4. לשמור מרחק + לשמור פער מקס' בין לחיצה על גז ללחיצה על בלמים. 5. לחצי אויר נכונים בצמיגים , ותקינות כללית של הרכב . |
![]() |
#28 |
Guest
|
תוספת שלי:
לכבות מנוע אם צפויה עמידה של למעלה מ 20 שניות במצב עמידה. זה נכון במקרה ו: א. המנוע חם. ב. לרכב מערכת הזרקת דלק. |
![]() |
#29 |
Guest
|
לגבי מצב האיקונומי... זה כבר עבר את ה-13 זה נצא במצב של 13.2 ק"מ לליטר
יש משהו במצב הזה, מה??? לגבי תגובת חברי מלמעלה, לא אומרים שכל הצתה שוחקת את המנוע? |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד