![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Junior Member
הגלגלים שלי: fiat punto spice
|
יש אנשים טובים בעולם ! ! !
אנשים, אני רוצה להודות לדוד MZR ![]() הבעיה שלי נפתרה והאוטו נוסע נקי אחרי שביצענו מספר דברים: - עשינו בדיקת קומפרסיה - החלפנו פלאגים - החלפנו אטם מכסה שסתומים - ניקינו את חיישן הקראנק - פירקנו וניקינו בית מצערת - בדקנו את סלילי ההצתה והשווינו לסלילים חדשים זה עולם אחר כאשר אתה שותף לטיפול באוטו,רואה מה הולך ולא יוצא בהרגשה שרימו אותך. דוד לא מבקש גרוש על העבודה והזמן שהוא תורם לאנשים אחרים ! מקווה שהודעה זו תתרום גם לאנשים אחרים. דוד, תבורך ! ויישר כח ! אלפי תודות ! קובי ![]() נערך לאחרונה על ידי kobi : 06-03-11 ב 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
קובי אל תשמח בטרם עת. סע כמה ימים ועדכן.
נכון שבדקנו את האוטו בנסיעה גם בעליות, בגלל שטענת שהבעיה מופיעה בעליות. בנוסף בדקנו את סלילי ההצתה והשווינו לסלילים החדשים שיש ברשותי. לא החלפנו מכסה שסתומים אלא רק את האטם. הפלגים שהוצאנו היו לבנים וצחים כשלג, אבל אחד מהם שונה מהאחרים עשו כ-20 אלף ק"מ. חיישן הקרנק היה מלא ג'יפה, מה שהפריע לו לקרוא נכון. בית המצערת, חבל"ז. בשום שלב הרכב לא עישן. מה שמדאיג זה הקומפרסיה שנבדקה מס' פעמים בכל צילינדר. צילינדר מס' 1, 180 PSI צילינדר מס' 2, 250 PSI (בדקנו 3 פעמים) צילינדר מס' 3, 180 PSI צילינדר מס' 4, 180 PSI למרות זאת המנוע עובד עגול ויפה. אם יש למישהו להעיר בקשר לקומפרסיה, אשמח לשמוע. דוד.
![]() |
#13 |
Senior Member
|
קובי ישנת טוב ?. אני לא, בגלל הקומפרסיה במנוע שלך.
![]() נזכרתי שסוחרי הרכב היו מנפחים ברגלית הגז, לפני שהקונה היה בודק את הקומפרסיה (מדובר על רכב לא מוזרק). משאבת התאוצה בקרבורטור הייתה מזריקה לסעפת היניקה דלק, הקומפרסיה בזמן הבדיקה הייתה עולה פלאים. לכן הגעתי למסקנה שהקומפרסיה הגבוהה במס' 2, היא תוצאה של מזרק תקול שלא מזריק ערפל. החיזוק למסקנה הוא שהפלג היה נקי משמן. זה עלול להדליק לך נורת "בדוק מנוע" בלוח השעונים. שים לב אם נדלקת. אפילו שאין בעיה בנסיעה והתקלה חלפה, קח את זה בחשבון, , כדי לחזק את המסקנה. גש לבדיקת 4 גזים. יש עוד שיטה לבדוק בלי בדיקת 4 גזים. לבדוק קומפרסיה כאשר הקונקטור של המזרק מנותק, אליו יש לחבר מנורת לד כדי לא לגרום נזק למחשב. המזרק לא יקבל דלק, ולדעתי הקומפרסיה תרד. אין שום סיבה הגיונית אחרת, לקומפרסיה גבוהה אצלך. דוד.
![]() |
#14 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
שירשור עם ערך מוסף.
כל התשובות נמצאות בפנים . כל הכבוד לדוד שלקח על עצמו טיפול כזה ובנוסף לא ישן בלילה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
תיקונים
דוד, תיקנתי את ההודעה שלי בעקבות ההערות שלך
ואני רוצה לתקן את ההודעה שלך- הקומפרסיה בשלושת הצילינדרים הייתה 210 ולא 180. בילבל אותך כי פעם אחת יצא לנו 180 בטעות ![]() ישנתי טוב וגם נסעתי טוב ! כמובן שזה לא סוף עניין והאוטו ממתין להמשך טיפול.אני צריך להחליט מה אני עושה איתו. שוב, המון תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
אתה צודק ב-100%.
הנה מה שרשמנו על השולחן. אם כך אין מקום לדאגה. ![]() דוד.
![]() |
#17 |
Senior Member
|
לא עוזב.
כמו בשירו של שלמה ארצי, "לא עוזב את העיר..." ![]() במחשבה שנייה אני לא שלם עם זה שיש בצילינדר מס' 2. 40 PSI יותר . לא נראה לי שבמנוע שלא צורך שמן ומים ועובד יפה, המצב תקין. נראה שבצילינדר הנ"ל יש פיח. חומר בטנק הדלק עשוי לתקן את המצב. ואם לא, נצטרך לבדוק קומפרסיה. כאשר המזרק מנותק. כשיש פיח, זה מקטין את נפח תא השריפה, ואז הקומפרסיה תהיה גבוהה. כשנלחצת אותה כמות אוויר לנפח יותר קטן, הלחץ יעלה. שים פחית BG בטנק, סע כמה ימים, ובזמנך החופשי בוא לבדיקה קצרה. לא אתן למנוע שלך להוציא אותי בצל. ![]() דוד .
![]() |
#18 |
Junior Member
|
מקווה שאתה ישן טוב בלילות
דוד, אני מקווה שאתה ישן טוב בדרך כלל
![]() תודה על כל המחשבה שאתה משקיע באוטו שלי !!! שמתי חומר בטנק הדלק לפני 7 חודשים -לפני הטסט וגם לפני כ 3 חודשים (או אפילו פחות). כנראה שזה לא פותר את הבעיה. אז אם אני מבין נכון, אתה אומר שצריך לבדוק קומפרסיה כאשר המזרק מנותק, כדי לבדוק אם הוא תקול? זה לא מסוכן למחשב?(כתבת שצריך להיזהר ולא לגרום נזק למחשב). חוץ מזה, אני אדבר איתך לקראת שישי הבא(ב 18 לחודש) נקבע(אם תהיה פנוי) לעשות את הבדיקה הזאת. שוב אלפי תודות !!! קובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
ברוך הבא.
אל חשש. נזק עלי ליכלוך עליך. ![]() לא לשכוח לבוא עם בגדי עבודה. דוד.
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
שלום לכולם,
אני רוצה לעדכן את כל מי שעוקב אחרי השירשור. בדקנו שוב פעם את הקומפרסיה בצילינדר 2 הבעיתי. הפעם ניתקנו את המזרק,כדי לבדוק האם הוא תקול. ואכן דוד צדק, הקומפרסיה הייתה 210 כמו בשאר הצילינדרים. אחר כך,בזמן שאכלתי מרק תימני,דוד סידר את זה ועכשיו הכל בסדר! איך עשית את זה? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מקרה מאוד מאוד מצחיק עם חברת הביטוח | ליאור23 | פורום המועדון | 2 | 06-07-10 17:34 |
ספרות טכנית לפיאט פונטו Club מודל 2003 | arielst | פיאט כללי | 0 | 09-11-07 17:33 |
תופעה מוזרה עם המאוורר של פונטו SX 8 מודל 2003 | פורום הגראז' | 8 | 30-08-07 23:25 | |
מחפש דחוף מאוד מחשב לפיאט פונטו ספייס 2002 SX60 אני בצרות | פורום הגראז' | 3 | 07-07-06 23:46 | |
עדכון חשוב מאוד מאוד לאחר החלפת הפלגים בפיאט אונו 1400 70s.. | פורום הגראז' | 1 | 11-04-06 15:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד