![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תיבה רובוטית פונטו איבו 2011
שלום רב,
ברשותי פיאט פונטו איבו 2011 שרכשתי יד שנייה לפני 3 חודשים, לרכב אחריות יצרן עד יולי 2014. אני לא יודע אם מדובר בבעיה או שכך התיבה אמורה להתנהג אך - העברת ההילוכים באוטומטית בתיבה הרובוטית אינה חלקה כלל ותמיד אני מרגיש שהרכב "נמשך" בכל העברת הילוך, במיוחד במעבר בראשון לשני ומשני לשלישי. גם שאני מעביר ידנית ההעברה אינה חלקה. האם כך זה אמור להיות? או שתיבה רובוטית מתנהגת כך תמיד? אם לא, לאן אני יכול להגיע והאם טיפול בזה יהיה כלול עדיין בתוך אחריות היצרן? תודה מראש לעונים גיא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תיבת הילוכים בפיאט
שלום לכולם,
אשמח אם מישהו יוכל להתייחס לשאלתי, להבנתי מצב ECO אמור לפתור את ה"משיכה" בהעברת ההילוכים בתיבה הרובוטית, אך שאני מפעיל אותו העברת ההילוכים האוטומטית עדיין "מושכת" מעבר לכך, האם יש לפיאט מדגם MYLIFE שברשותי את מערכת הHILL STOP? אם כן האם אתם יועים כיצד ניתן להפעיל אותה? אותה לתגובות מראש. גיא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: Bravo
|
הי.
לי יש בראבו 2009 עם אוטו גיר. תחשוב על הגיר הזה כידני ולא כאוטומט. כשאתה "מרגיש" שהאוטו עומד להעביר הילוך, פשוט תוריד את הרגל מהגז, תן לו להעלות את ההילוך ותמשיך לנסוע. ראשון ושני הם היותר בעייתיים, אבל ברגע שמתרגלים לרכב ולגיר, אתה לומד לשלוט בזה בקלות וזה לא מורגש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פעולת הגיר הרובוטי
הגיר הרובוטי בבראבו פועל נוח יותר מאשר בפונטו ספייס ואלו גירים שונים.
בברכה - רפי לין
![]() |
#5 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX ידני 16V
|
צטט:
גש למוסך פיאט באזורך ותציג את הבעיה אל תחכה יותר אחרי האבחון תבדוק שהאחריות מכסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מבקש חוות דעת על פונטו איבו רובוטית | Kfirz | גרנדה פונטו - טכני | 1 | 24-03-14 23:42 |
חיבור AUX פיאט פונטו איבו 2011 | Mantak | אודיו | 9 | 10-04-12 14:58 |
מה לשפר בפיאט פונטו איבו 2011 חדשה | omrivm | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 13-10-11 19:42 |
צריכת דלק בפונטו איבו 2011. | Mantak | גרנדה פונטו - טכני | 18 | 14-08-11 01:03 |
תיבה רובוטית (עזרה) | maximmm | פונטו - טכני | 0 | 04-01-10 21:28 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד