![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
|
שאלה|אני יכול לעשות ביטוח לחודש?
שלום,נגמר מחר לרכב שלי הטסט ואני לא יכול לחדש את הטסט כי אין ביטוח חובה,אני יכול לעשות ביטוח לחודש ככה?עם כן כמה זה יעלה לי בערך ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
אתה יכול. אפילו לשבוע.
לגבי כמה זה עולה, תתקשר לחברת ביטוח, יתנו לך הצעת מחיר. אישית לא שמעתי אף פעם שלא ניתן לבצע טסט ללא ביטוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל
|
לא ניתן לבצע מבחן רישוי שנתי (טסט) לרכב ללא ביטוח בתוקף.
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי Caveman : 03-03-10 ב 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
?
התקשרתי לחברת פול שאלתי אותם כמה עולה לחודש לעשות ביטוח חובה אמרו לי 200 שקל שווה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
?
אמרו פה שאני לא יכול עביר טסט בלי ביטוח במידה והבנאדם של המכון טסטים הוא דוד שלי הוא יכול לעביר לי תרכב בקומבינה גם עם אין לי ביטוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
עצה שווה מליון דמעות
עניין הביטוח זה שלך קודם כל 200 שקל בטח שווה תעשה ביטוח ותעביר את הרכב כמו שצריך
אנשים תבינו טסט זה בשבלנו בעלי המכוניות ולאשנים שנוסעים איתנו ולאחרים שמשתמשים בכביש סך הכל מה יש בטסט בלמים אורות ומערכת היגוי וזיהום אוויר אז אנא לא לזלזל בעניין כי תקלה באחת מהמערכות האלה תגרום לתאונה חלילה אז תעשה ביטוח וטסט בלי קומבינות ותסע שאתה בטוח שהכל כהלכה בסדר תאמין לי לא שווה את הסיכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
הגלגלים שלי: Punto spice ELX
|
+1 לברא
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
?
וואלה צודק לא שווה תסיכון הינה אתמול היתי במכון טססים ובקישו אישור בלמים הלכתי למוסך,החליפו לי את הבלמים אני עוד מעד הולך לעשות את הטסט לרכב עד איזה שעה פתוח מכון טסטים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שאלה|איך יכול לדעת עם הלך ראש מנוע | idan.k | אונו - טכני | 44 | 25-02-10 16:41 |
חברה אני יוצא לכייף במילואים לחודש !!!! לטחון קצת שמירות | אוף טופיק | 2 | 07-08-07 00:19 | |
סמל"ת במבצע: פיאט גרנדה פונטו ב- 999 ש"ח לחודש | פיאט כללי | 18 | 07-02-07 16:26 | |
היכן אני יכול למצוא קרבוטור מחודש לאונו 93? | פורום הגראז' | 5 | 06-12-06 21:13 | |
ביטוח רכב | פיאט כללי | 4 | 07-07-06 15:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד